ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
jako lose. a za koji turnir se tempira forma nije tajna. sto niti znaci da ce sve biti kako treba do tada niti da ce ga osvojiti. trenutno ne izgleda dobro (iako vodi na najvaznijoj listi). prvi je turnir na sljaci, vidjet cemo sta ce biti. naravno da ne moze da se ocekuje jos jedna 2015. (nije bas tako lako ponoviti najbolju sezonu u istoriji modernog tenisa) ali da moze i mora bolje od ovoga mora.
- branimir85
- Kontakt:
8.brejkova u jednom setu,a nigdje guzica i sisa 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Postavlja se pitanje sta je potrebno Pelli da bi uzeo set Rafi kad mu ovo nije bilo dovoljno. 4-1 uz dupli brejk, pa 6-5 i serva za set. Daleko najgori set Nadala na sljaci u zadnje 3 godine, 4 brejka lik napravi, sere ga sve živo i crta po terenu, brise linije i opet uspije spusit set nekako. Rafa gore od ovog ne može, neshvatljivo je koliko je očajan bio
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nevjerojatno šta je Nadal izvukao.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Nadala treba odmah dati u finale u Monte Carlu, Barceloni i Roland Garosu
ostali nek igraju za drugo mjesto u finalu.
- branimir85
- Kontakt:
brutala kakvi su poena odigrali
Pella se bori,ali kad ti onako zabije FH nema se tu sta reci.
Pella se bori,ali kad ti onako zabije FH nema se tu sta reci.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ali tempira novak a laki!!?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
mislim da vi koji postavljate takva pitanja pojma nemate ni sta to znaci! a da li ce sve biti dobro vidjet cemo. rekao sam milion puta nema garancija (ia naravno da porazi nikada nisu dobri). ali dok osvaja slemove ne treba previse brinuti. eto i rodja tempira kod kuce. a ako rafa osvoji bice tek br3 na najznacajnijoj listi u univerzimu!
Just another day at the office
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Joj kad dodje ova sljaka tacno mi muka.Jednostavno nema jakih igraca na sljaci osim Nadala.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Fognini legenda 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A i Nadal više nije dobar.darker10 je napisao/la:Joj kad dodje ova sljaka tacno mi muka.Jednostavno nema jakih igraca na sljaci osim Nadala.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kakav je mentalni sklop ovaj Talijan,on ce naredna 2 seta izgubit sa 6-1 ,6-1Unofficialpage je napisao/la:A i Nadal više nije dobar.darker10 je napisao/la:Joj kad dodje ova sljaka tacno mi muka.Jednostavno nema jakih igraca na sljaci osim Nadala.
Haman da i Nadal tempira formu za RG.
Nadal dosta gori nego proslih godina, ko zna mozda ce babuka i imati neke sanse, ako prenese formu sa Miamia hehe.
27.10.2020
Joj sta mu radi braco mila! Ispisava se igracki po gacevadu
joj vidi mu face popisane, hvala ti Fabio brate za sve ovo! 
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Fabio je igrac koji nikad nije do kraja iskoristio svoj potencijal, pogotovo na sljaci.
Uopste me ne bi cudilo da iduci tur ispane u prvom kolu
Uopste me ne bi cudilo da iduci tur ispane u prvom kolu
Oj pa nece valjda bit nula 
Je li ovo drugi put u karijeri nula na zemlji?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.