Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Hirurg
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Hirurg » 19 apr 2019, 13:30

Pratim fudbal 40 godina i nikad nisam čuo da je nekom klubu sudio faktički domaći sudija, osim ako se igra gradski derbi.
Kakve županije čovječe o čemu ti pričaš, mostarac je dijelio pravdu mostarskom klubu na domaćem terenu. Presedan.
To je kao da igraju Inter - Breša, a sudija iz Milana. Vašom logikom - pa znate on je iz Lombardije isto kao i ova dva kluba. Haha

Što se tiče Beusa i te vaše utakmice u Bijeljini, informaciju o delegiranju Bandića nisam ja izmislio, ta informacija je
procurila u medije koji su to i objavili. Neko je izdao Beusa, odnosno neko je proslijedio info o sukobu interesa.
1946

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 19 apr 2019, 14:21

Hirurg je napisao/la:Pratim fudbal 40 godina i nikad nisam čuo da je nekom klubu sudio faktički domaći sudija, osim ako se igra gradski derbi.
Kakve županije čovječe o čemu ti pričaš, mostarac je dijelio pravdu mostarskom klubu na domaćem terenu. Presedan.
To je kao da igraju Inter - Breša, a sudija iz Milana. Vašom logikom - pa znate on je iz Lombardije isto kao i ova dva kluba. Haha

Što se tiče Beusa i te vaše utakmice u Bijeljini, informaciju o delegiranju Bandića nisam ja izmislio, ta informacija je
procurila u medije koji su to i objavili. Neko je izdao Beusa, odnosno neko je proslijedio info o sukobu interesa.
Ne znam ja na sta ti aludiras, ali covjek ispravno govori. Doslovno postoji pravilnik u NS o tome.
SAMO ŠIROKI!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 19 apr 2019, 15:49

Hirurg je napisao/la:Pratim fudbal 40 godina i nikad nisam čuo da je nekom klubu sudio faktički domaći sudija, osim ako se igra gradski derbi.
Sam si sebi odgovorio. Pocni pratit nogomet i sve ce sjesti na svoje mjesto.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Hirurg
Kontakt:

Post Postao/la Hirurg » 19 apr 2019, 17:21

since1948 je napisao/la: Ne znam ja na sta ti aludiras, ali covjek ispravno govori. Doslovno postoji pravilnik u NS o tome.
Tačno tako. Postoji pravilnik... Zašto onda negodovanje na odluku NS da delegira sudiju iz Sarajeva za utakmicu Široki - Zrinjski,
ako, kao što ti kažeš doslovno postoji pravilnik. Hoćete da kažete da je u pitanju lobi, a da je u slučaju 'Beus' po pravilniku?
Slažeš se da je Pravilnik diplomatska igra i da ga treba korigovati? Pardon, korigirati. Da se ne naljuti poliglota Rigoletto.
1946

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 19 apr 2019, 18:33

Tuzlaci tvrdi ste pregovaraci fina cifra ako dobijete :D
Sretno sutra !

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 19 apr 2019, 18:45

GradKamena2 je napisao/la:Tuzlaci tvrdi ste pregovaraci fina cifra ako dobijete :D
Sretno sutra !
Nemoj te samo slat preko necijeg punca, ako dobiju :urnebes:
NK Široki Brijeg

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 apr 2019, 18:49

Evolve je napisao/la:
GradKamena2 je napisao/la:Tuzlaci tvrdi ste pregovaraci fina cifra ako dobijete :D
Sretno sutra !
Nemoj te samo slat preko necijeg punca, ako dobiju :urnebes:
Opet jadni ugroženi...
Stvarno Tuzlaci zapnite iz petnih žila neka i ovi Bosanski katolici jednom vide da osim njih ima jos postenih ljudi...Svi namjestaju,a oni jedini nikada se ne bave tim necasnim radnjama,vala dosta je... :kafa:

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 19 apr 2019, 18:56

Premiranje nije zabranjeno koliko ja znam, samo nemoj te vi Slobodi, tj opekli su se jednom, nece vise mislim :D
NK Široki Brijeg

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 19 apr 2019, 19:02

nema tu logike ili 'nelogike ' . ja kao laik za te propise , ovako laicki znam da postoje zupanijski / kantonalni nogometni savezi . gradski savezi koliko znam ne postoje . sve se veze uz kantone , delegati u tijelima federalnog (pa onda iz federalnog u drzavni savez ) delegirani su iz zupanija , isto tako i suci . znaci svejedno je jesi li ti iz konjica ili iz gabele , u istom si kantonu i to je jedino bitno . sjecam se kad su se nasi cudili kako bjelica sudi zelji i sarajevu . sve po propisima...

a premiranje se uvijek koristilo , i sad pamtim 2016 kad je drina zvornik dobila slobodu u sred tuzle i 'iz nicega ' i donijela nam tako titulu :tokralju:

sutra sretno slobodi . Sarajlijama nitko ne brani da premiraju Široki . Ako su pametni jedan kofer vec su im poslali na pecaru neki dan

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 apr 2019, 19:07

Evolve je napisao/la:Premiranje nije zabranjeno koliko ja znam, samo nemoj te vi Slobodi, tj opekli su se jednom, nece vise mislim :D
Ma, stvarno je vise sramota,jedino vi posteni,cak mislim da ste i rodjeni sa odstranjenim smislom za necasne rabote,jednostavno ne znate mutiti...Ovi se sad na sve nacine navalili da vas opet prevare i tek sad razumijem tu ugroženost koju osjecate i ja se suosjecam s vama... :kafa:

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 19 apr 2019, 19:14

Vanja8 je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Premiranje nije zabranjeno koliko ja znam, samo nemoj te vi Slobodi, tj opekli su se jednom, nece vise mislim :D
Ma, stvarno je vise sramota,jedino vi posteni,cak mislim da ste i rodjeni sa odstranjenim smislom za necasne rabote,jednostavno ne znate mutiti...Ovi se sad na sve nacine navalili da vas opet prevare i tek sad razumijem tu ugroženost koju osjecate i ja se suosjecam s vama... :kafa:
mene bi bilo sramota ovo napisat nakon odgledanih zadnjih par utakmica sarajeva

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 apr 2019, 19:17

FaustinoAsprilla je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
mene bi bilo sramota ovo napisat nakon odgledanih zadnjih par utakmica sarajeva
Ma sramim se i ja,ali eto napisah kao apel podrske,isto kao sto me bilo sramota i onda za onaj penal protiv Radnika,kako nije iskljucio onog mesara iz Bijeljine...Molim vas oprostite za sve nepravednosti prema vama... :pray:

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 19 apr 2019, 19:19

penal u bijeljini cist . penal protiv sarajeva jesenas smijesan . kolo srece se okrece

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 19 apr 2019, 19:20

Premije za utakNicu će biti dogovorene preko modernog telefona na kojem se sms poruke mogu sačuvati, pazite se
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 19 apr 2019, 19:21

Vanja8 je napisao/la:
Kakve nacine, neznam o cemu pricas, sutra Široki ide sa 110% na teren, a te izakulisne radnje me ne zanimaju. Uvijek se moze izgubit, u ovoj ligi pogotovo, samo nemoj te krivce trazit nigdje nego u svojim redovima za trenutno stanje na tablici. Mislim na kraju krajeva jos je sve u vasim nogama..
NK Široki Brijeg

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 apr 2019, 19:23

Evolve je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Kakve nacine, neznam o cemu pricas, sutra Široki ide sa 110% na teren, a te izakulisne radnje me ne zanimaju. Uvijek se moze izgubit, u ovoj ligi pogotovo, samo nemoj te krivce trazit nigdje nego u svojim redovima za trenutno stanje na tablici. Mislim na kraju krajeva jos je sve u vasim nogama..
Pa maloprije nisi tako pisao,ali ja sam rekao istinu,žao mi je koliko svi rade protiv vas,tacno stresove od toga dobijam... :wtf:

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 19 apr 2019, 19:25

Pa sta sam napisao, to sto sam punca spomenuo? Niste nista zgrijesili stim, samo sto niste pare dali :D
NK Široki Brijeg

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 apr 2019, 19:28

Evolve je napisao/la:Pa sta sam napisao, to sto sam punca spomenuo? Niste nista zgrijesili stim, samo sto niste pare dali :D
A sta ces,eto vidis koliko ste vi uvijek nevini,po svom primjeru...
Mi nismo dali,ali u Radniku jesu primili,kod vas bolja brza posta... :kafa:

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 19 apr 2019, 19:29

Opusti se decko niko vam ne brani da spremite pare ekipama protiv kojih igramo.

Al zanimljivo je to sve je bilo gotovo nisu se obazirali na nas retardirani ovakvi onakvi,a onda propuste nas dobit,promase penal i sad odjednom udar na nas i izmisljanja scenarija da se ograde i da imaju pricu ako ne uzmu titulu.

Isto da smo mi prosle sezone poslje plus 10 prokockali titulu ko bi nam bio kriv,naravno niko nego mi sami ko nam je kriv sto nemozes dobit 2-3-4 utakmice zaredom.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 apr 2019, 19:33

GradKamena2 je napisao/la:Opusti se decko niko vam ne brani da spremite pare ekipama protiv kojih igramo.

Al zanimljivo je to sve je bilo gotovo nisu se obazirali na nas retardirani ovakvi onakvi,a onda propuste nas dobit,promase penal i sad odjednom udar na nas i izmisljanja scenarija da se ograde i da imaju pricu ako ne uzmu titulu.

Isto da smo mi prosle sezone poslje plus 10 prokockali titulu ko bi nam bio kriv,naravno niko nego mi sami ko nam je kriv sto nemozes dobit 2-3-4 utakmice zaredom.
Ma ja samo kažem da Tuzlaci zapnu,da ne budete opet osteceni,kao i svih ovih godina... :kafa:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Pact1921, Paromlinac i 11 gostiju.