ABA Liga 2018/19
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- legenda reala
- Kontakt:
Re: ABA Liga 2018/19
Strasan ovaj Cole kako je brz jbt
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- invincible1921
- Kontakt:
Pa vala ako igrac koji je igrao,ali zaista igrao u jednom NBA prvaku ne moze da bude prevaga u aba ligi onfa nezlegenda reala je napisao/la:Strasan ovaj Cole kako je brz jbt
=\_1921_/=
Vala ne znam da sam gledao brzeg beka od ovog Colea u ABA ligi, strasan je.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma frajer i jeste prevaga sve lopte idu njemu u ruke ove dvije tekmeinvincible1921 je napisao/la:Pa vala ako igrac koji je igrao,ali zaista igrao u jednom NBA prvaku ne moze da bude prevaga u aba ligi onfa nezlegenda reala je napisao/la:Strasan ovaj Cole kako je brz jbt
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja kad sam 2017.g gledao ovog cola u PO dok je igrao za thunder izgledao je kao blijeda senka onog solidnog iz Miamia.Jednostavno ogromna razlika u kvalitetu liga i to je to
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Chuck Norris 
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 19 apr 2019, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- JohnCleese
- Kontakt:
Uspava ih Cole 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Norris Cole i jackson
Ne sjecam se kad je neki aba ligas imo tako jake bekove
Ne sjecam se kad je neki aba ligas imo tako jake bekove
Spori ostaliEpidaurus je napisao/la:Vala ne znam da sam gledao brzeg beka od ovog Colea u ABA ligi, strasan je.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ludnica u ponedjeljak zagarantovana, postaviti parket na Marakanu i tamo igrati 
Don't believe the hype.
-
drakensang
- Kontakt:
Covjek bio clan rotacije u Heatu koji je 2x sampion bio. i to nije nosio peskire, nego imao minute. Steta sto nema sut za 3, inace bi on ABA ligu vidio jedino ako bi mu neki netalentovani rodjak igrao u Krki.
Cak je bio veliki faktor u onom jednom finaludrakensang je napisao/la:Covjek bio clan rotacije u Heatu koji je 2x sampion bio. i to nije nosio peskire, nego imao minute. Steta sto nema sut za 3, inace bi on ABA ligu vidio jedino ako bi mu neki netalentovani rodjak igrao u Krki.
invincible1921 je napisao/la:Pa vala ako igrac koji je igrao,ali zaista igrao u jednom NBA prvaku ne moze da bude prevaga u aba ligi onfa nezlegenda reala je napisao/la:Strasan ovaj Cole kako je brz jbt
nisam siguran da bi npr. joel anthony bio prevaga u aba ligi,bar u aba finalu
Nije mu Budućnost prvi tim u Evropi gledali smo ga u Makabijudrakensang je napisao/la:Covjek bio clan rotacije u Heatu koji je 2x sampion bio. i to nije nosio peskire, nego imao minute. Steta sto nema sut za 3, inace bi on ABA ligu vidio jedino ako bi mu neki netalentovani rodjak igrao u Krki.
-
drakensang
- Kontakt:
Znam znam, cak je odbio navodno i Oly zbog dobre ponude Buducnosti. Nego kazem za Aba ligu, tesko da bi dosao da ima makar malo stabilniki sut za tri uopce u Evropu. Al jbg, svakom nesto fali, Baron je isto super, sto kaze Milojevic, njemu fali samo gradje jer je znanjem Nba igraclumani je napisao/la:Nije mu Budućnost prvi tim u Evropi gledali smo ga u Makabijudrakensang je napisao/la:Covjek bio clan rotacije u Heatu koji je 2x sampion bio. i to nije nosio peskire, nego imao minute. Steta sto nema sut za 3, inace bi on ABA ligu vidio jedino ako bi mu neki netalentovani rodjak igrao u Krki.
@drake
Dolaze jer uzimaju laganu lovu, ništa drugo...Sta mu vrijedi u Americi 2,4 miliona kada pola ode na porez, u Crnoj Gori dobiješ kofer i kraj priče.
Dolaze jer uzimaju laganu lovu, ništa drugo...Sta mu vrijedi u Americi 2,4 miliona kada pola ode na porez, u Crnoj Gori dobiješ kofer i kraj priče.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Covjek samo odradjuje posao

da, gradja je razlog zasto Baron ne igra NBA, a zato su tamo Barea, McConnell, Dellavedova i slicni

da, gradja je razlog zasto Baron ne igra NBA, a zato su tamo Barea, McConnell, Dellavedova i slicni
Don't believe the hype.
Da li ce cigani uspjet imat ovakvu atmosferu kakva je veceras bila u Moraci il ce bit jos gori nego u prve dvije utakmice
Meni je samo žao ovih "zagriženih" navijača Zvezde, Budućnosti i Partizana što ne uživaju u ovakvom play offu
ZELJEZNICAR 1921!
- JohnCleese
- Kontakt:
Jedini nacin da Earl upise cistu tricu ..
Inace kod njega vrijedi
Inace kod njega vrijedi
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Sanfrancisco i 1 gost.