RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

drakensang
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la drakensang » 19 apr 2019, 20:38

combe je napisao/la:Sta je ovo ni gol masina nije otputovao za Testise? Yebe vas Olimpic po savovima. Kad su vam svi govorili niste vjerovali.
I opet smo svemirski brod historijski, organizacijski, na tabeli, po broju trofeja, navijacima za gradacacku kuravu:D

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 19 apr 2019, 20:43

:opaopa:
drakensang je napisao/la:
combe je napisao/la:Sta je ovo ni gol masina nije otputovao za Testise? Yebe vas Olimpic po savovima. Kad su vam svi govorili niste vjerovali.
I opet smo svemirski brod historijski, organizacijski, na tabeli, po broju trofeja, navijacima za gradacacku kuravu:D
Zadnjih 20 godina il ste sa kuravom u istom rangu ili ispod nje. I jos usput cesto znate od kurave izgubit.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 19 apr 2019, 20:44

Gol mašina odmara zbog nediscipline. Samo smo ga trebali realno ima dvije utakmice ohladiti, prenervozan je i kao takav totalno neproduktivan...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 19 apr 2019, 21:03

combe je napisao/la::opaopa:
drakensang je napisao/la:
Zadnjih 20 godina il ste sa kuravom u istom rangu ili ispod nje. I jos usput cesto znate od kurave izgubit.
I usput je iskarindjali ko niko dosad, a niste marke naplatili :D Jedino ako Lazo nije 7+ igro od para sto mu je Sapina obecao za proljece :mrgreen:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 19 apr 2019, 21:12

Ahahaha imate vi para jer dobre su kvote iu 2u1..samo niste fer sutite necete nikom da kazete, a mi to javno kazemo da cemo vas pobijedit i pobijedili smo....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 19 apr 2019, 21:14

Cuj najboljeg igraca koji je zabio 21!!!!! Gol ostaviti kod kuce pred utakmicu sezone... pa sta je u vasem klubu jaranike??? Daj covjece rijesavajte to kako znate... nemozes nedat igrat liku koji je toliko golova dao dosad i najbolji igrac definitivno... tu nesto smrdi zestoko... sretno vam sutra ali ako izgubite sami ste svojim potezima za to krivi... posebno ovaj potez ostavit najboljeg igraca kod kuce... pa ko ce vam gol dat jedino je on opasan bio kad ste igrali kod nas...

Jest vas neko nasuko i to debelo... lik je sila napadac i iz prekida ste mogli sutra zabit jer jedino to je sansa na onom terenu a lika kuci ostavili hahahhahaha

GRESKA OGROMNA GRESKA jaranike jedna u nizu greski u zadnje vrijeme koje ce vas kostati...

Nemate vi ambicija za premijer lige... to uprava zna al mudruje ba inace nebi ovi svi potezi u zadnje vrijeme bili...

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 19 apr 2019, 21:38

Ne sekiraj se ti nista. I nemoj misliti da su budale u upravi Veleza.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 19 apr 2019, 21:45

Nek su ga suspendovali, mora se znati da niko nije iznad kluba. Tako se autoritet pravi, Fajic se katastrofalno ponasa a trebao bi biti primjer ovim mladim momcima.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 19 apr 2019, 21:47

harden je napisao/la:Nek su ga suspendovali, mora se znati da niko nije iznad kluba. Tako se autoritet pravi, Fajic se katastrofalno ponasa a trebao bi biti primjer ovim mladim momcima.
Ma sta znaju ovi sto zive na rubu civilizacije gdje vukovi postu donose. ne kontaju oni da nikakav lazo kamikazo, fajic na kraju krajeva ni ibro nisu i nikad nece bit iznad kluba. covjek je prenervozan, seta, ne igra i bez obzira na sve dotad, niko nema kredita da se onako ponasa, mozda u klubovima za koje doticni navijaju mogu, al kod nas bas i ne

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 19 apr 2019, 21:56

Nema vama ko sutra dat gol to je cinjenica jedina...Cvijanovic se prepane kad na strani igra... igra sa rucnom... Fajic je mogao u prekidima zabit ovako molite boga za 0:0... vi morate pobijedit bolan!!! Kontatel vi to ????nema vise cile mile morate sve utakmice svih osam pobjedit... isto opet razmisljate kao protiv nas... oderat ce mo klub je iznad svih ovo ono... sretno vam al tesko bez Fajica sutra... morate puno ozbiljnije svatit ovo oko ulaska u premijer ligu... nema kiksanja vise...

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 19 apr 2019, 21:59

combe80 je napisao/la:Nema vama ko sutra dat gol to je cinjenica jedina...Cvijanovic se prepane kad na strani igra... igra sa rucnom... Fajic je mogao u prekidima zabit ovako molite boga za 0:0... vi morate pobijedit bolan!!! Kontatel vi to ????nema vise cile mile morate sve utakmice svih osam pobjedit... isto opet razmisljate kao protiv nas... oderat ce mo klub je iznad svih ovo ono... sretno vam al tesko bez Fajica sutra... morate puno ozbiljnije svatit ovo oko ulaska u premijer ligu... nema kiksanja vise...
Ne moramo dobiti svih 8 jer nece ni Olimpik dobiti svih 8, al et ako ce ti biti lakse tjesi se. Fajic jeste gol igrac, ali daleko od toga da je sve golove on dao, imamo mi jos igraca za postizanje gola, samo nek bude sudenje normalno, tj. da ne bude onako kao u Gorazdu.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 19 apr 2019, 22:00

Morate dobiti svih osam jer ce i Olimpik dobiti sve do kraja. Vi ste svoje iskalkulisali sto te imali.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

HORHE
Kontakt:

Post Postao/la HORHE » 19 apr 2019, 22:01

Ne znate ni vi sta vam se desava u klubu :lol:

Šoše potvrdio: Fajić nije suspendovan, zbog lakše povrede čuvamo ga za finiš sezone

Kako ce te znati onda kako je Bulic pripremio teren za odlazak Mujezinovica :urnebes:

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 19 apr 2019, 22:20

I kada smo krenuli da završimo razgovor i zahvalimo se Kaleziću na izdvojenom vremenu, zaustavio nas je...

"Ne mogu da ne spomenem i svoj Velež. Volio bih da izdrže do kraja i vrate se tamo gdje pripadaju, a to je u Premijer ligu BiH. Uz njih sam...", poručio je Kalezić na kraju razgovora za SportSport.ba.

VELIKI VELEŽ

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 19 apr 2019, 22:27

harden je napisao/la:Morate dobiti svih osam jer ce i Olimpik dobiti sve do kraja. Vi ste svoje iskalkulisali sto te imali.
Razmisli 2 puta, mogao bi se razocarati brze nego sto mislis :D
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 19 apr 2019, 22:29

nekoIzMostara je napisao/la:
harden je napisao/la:Morate dobiti svih osam jer ce i Olimpik dobiti sve do kraja. Vi ste svoje iskalkulisali sto te imali.
Razmisli 2 puta, mogao bi se razocarati brze nego sto mislis :D
Razocarati? Ja bih prije volio vidjeti Velez u PL nego Olimpic.

Koju to utakmicu nece dobiti od ovih preostalih? Kod kuce sve sigurica, u gostima ce zavrsit ove nezgodne i to je to.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 19 apr 2019, 22:32

Ma samo sebe gledat, vjerujem da se Bratstvo nije prodalo, al su oni zavrsili Kenu da im sudi. Zato Keno nije suspendovan, malo ko ima muda sudit ko on. Samo sebe gledat, dobit sutra i sve do kraja. Olimpik samo nekom pukom srecom moze kiksat, ostalo su uzaludna nadanja.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 19 apr 2019, 22:34

drakensang je napisao/la:Ma samo sebe gledat, vjerujem da se Bratstvo nije prodalo, al su oni zavrsili Kenu da im sudi. Zato Keno nije suspendovan, malo ko ima muda sudit ko on. Samo sebe gledat, dobit sutra i sve do kraja. Olimpik samo nekom pukom srecom moze kiksat, ostalo su uzaludna nadanja.
Brko da im ne proda? :lol: smijesno, ocigledno ne znate ovu ligu dobro. On ce im za 30 hiljada i klub prodati a ne utakmicu.

HORHE
Kontakt:

Post Postao/la HORHE » 19 apr 2019, 22:45

drakensang je napisao/la:I kada smo krenuli da završimo razgovor i zahvalimo se Kaleziću na izdvojenom vremenu, zaustavio nas je...

"Ne mogu da ne spomenem i svoj Velež. Volio bih da izdrže do kraja i vrate se tamo gdje pripadaju, a to je u Premijer ligu BiH. Uz njih sam...", poručio je Kalezić na kraju razgovora za SportSport.ba.

VELIKI VELEŽ
Bio nekad, ne znam po cemu ste to danas, zadnjih 25 g tavorite u drugoj ligi, nemate trofeja, nemate stadiona, nemate znacajnih uspjeha, niste izlazili u evropu, bilo nekad

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 19 apr 2019, 22:51

harden je napisao/la:
drakensang je napisao/la:Ma samo sebe gledat, vjerujem da se Bratstvo nije prodalo, al su oni zavrsili Kenu da im sudi. Zato Keno nije suspendovan, malo ko ima muda sudit ko on. Samo sebe gledat, dobit sutra i sve do kraja. Olimpik samo nekom pukom srecom moze kiksat, ostalo su uzaludna nadanja.
Brko da im ne proda? :lol: smijesno, ocigledno ne znate ovu ligu dobro. On ce im za 30 hiljada i klub prodati a ne utakmicu.
Hahaahahahaha eh s ovim se slazem. Ako iko prati imalo Bratstvo zadnjih godina svake godine je ista prica. Udju u seriju, pobjegnu od zone ispadanja, osiguraju se i onda prodavanje samo lagano do kraja da se vrate sve pare, ali svake godine! Tako da tu ne mozete nista ocekivati realno.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.