Chicago Bulls

dema
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la dema » 28 okt 2010, 17:15

LBJ MVP je napisao/la:Ma Westbrook je bolji od Rosea samo ima Duranta u ekipi
Za Bullse 4-5 mjesto istoka maximum ne znam jedino da Boozer ne napravi vešto veliko kada se vrati :?
OKC jedni od glavnih kandidata za titulu uz Kelte i LAL mislim da protiv njih nisu ni mogli ešto puno tražit večeras ;)
Noad je dobar i Rose je dobar i Deng i Taj,ali NEMA tu pravog lidera kao što je KD(jest mlad,ali od svih trenutno aktivnih igrača uz Kobea i Duncana će ostavit najveći trag u ligi) ili Kobe,KG,Duncan
Ma nije jos OCT kandidat za titulu i nisam impresioniran igrom ,nisu oni uopste lako ovo dobili ili rutinski.Bullsi ih mogu kuci dobit a da je bio Boozer bila bi pobjeda Bullsa pa Noah im je 19 skokova uzeo.Dopustili su 51 skok Bullsa kojima bi Boozer jos 10 -ak skokova dodao i Gibson bi imao upola manje ali to je opet 55 i vise protiv jednih LAL ili Bostona pa i Spursa nece s ovakom igrom moc u PO nista,dobri ali kandidati za titulu mozda tek do godine

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 okt 2010, 17:25

Pa sigurno da su slabiji na centarskim pozicijama,ali i ne igraju toliko na njih dakle sve zavisi od načina igre tima.Boston ima tu igru gdje mora imati puno jakih centara u zato su tu sada petorica igrača koje bi svako poželio imati,LAL opet nema takav sistem igre pa imaju jednog jakog klasičnog centra dobrog PF-a i Odoma koji može igrati svaku poziciju ;) ...
U Bullsa je očigledno to bitna karika u igri,ali opet sa njom ne mogu nadomjestit lošu vanjsku liniju.Opet tu uz jednog dobrog šutera(doveli su sada par igrača,ali oni u jedon ekipi koja ide na titulu ne zaslužuju veliku minutažu)Bullsi bi sigurno bili jedan od jačih timova u ligi.Dok bi OKC sa jakim centrom sigurno bili najjači u NBA i ne bi bilo zanimljivo gledat :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 okt 2010, 18:50

LBJ MVP je napisao/la:Pa sigurno da su slabiji na centarskim pozicijama,ali i ne igraju toliko na njih dakle sve zavisi od načina igre tima.Boston ima tu igru gdje mora imati puno jakih centara u zato su tu sada petorica igrača koje bi svako poželio imati,LAL opet nema takav sistem igre pa imaju jednog jakog klasičnog centra dobrog PF-a i Odoma koji može igrati svaku poziciju ;) ...
U Bullsa je očigledno to bitna karika u igri,ali opet sa njom ne mogu nadomjestit lošu vanjsku liniju.Opet tu uz jednog dobrog šutera(doveli su sada par igrača,ali oni u jedon ekipi koja ide na titulu ne zaslužuju veliku minutažu)Bullsi bi sigurno bili jedan od jačih timova u ligi.Dok bi OKC sa jakim centrom sigurno bili najjači u NBA i ne bi bilo zanimljivo gledat :lol:
nije bitno dali ides na nesto u napadu,bitno je da ti centri u odbrani ne mogu puno.A ozbiljna odbrana bez dobrih defanzivnih centara je tesko izvodiva.LAL imaju pod kosem Odoma,Gasola i Bunum-a to je jako dobra centarska linija i doveli su Ratklifa os rec zbog napada ja mislim da se lik ni ne sjeca kad je zadnji kos dao ali vazi za dobrog odbrambenog centra jedno vrijeme jako dobar bloker.Bullsi jos ne mogu ic na titulu ova ekipa je jos u izgradnji ovdje je bitno napravit napredak i pripremat ekipu sticat iskustvo onda je dodatno ojacavat i za 2-3 sezone uz ta pojacanja krenut u borbu za titule tj postat ozbiljan kandidat za titulu.Fali naravno bolji bek suter,iako ce Korver i Brewer kako odmice sezone se dosta popravit sinoc su bili losi obojica.

amardelic1
Kontakt:

Post Postao/la amardelic1 » 28 okt 2010, 20:10

kunem se da bi bullsi pobjedili da je korver odigrao onako kako treba znaci 2-3 tirce i da je rose pogodio koji otvoren sut sto je imao,a sto se tice oklohame sa ovakvom igrom nece biti ni medju prve 4 ekipe na zapadu,a falio je itekako boozer,a ovo da je westbrook bolji od rose ma daj ne budi smjesan covjece pa ovo je sad samo desilo da rose odigra ovku utakmicu sa losim postotkom suta iz igre,a cjelokupno gledano solidno je odigro cjelu utakmicu i da nije bilo faulova onda bilo bi puno gusca utakmica u samom finisu

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 29 okt 2010, 00:52

dajte ljudi sta vam je , oklahoma ja precjenjena ekipa , i to daleko najprecjenjenija u NBA .
zbog 7 utakmica protiv LAL oni su odmah kandidati za prsten ?
Pa jel vi stvarno mislite da ekipa koja se muci s ekipom bullsa , kojima je to 1. utakmica zajedno , oslabljena ponajboljim i najvaznijim igracem te ekipe Boozerom - ima sanse za prsten ?
Pa sudac je svirao pun kur*c bezpotrebnih slobodnih bacanja , dobro necu se izvlaciti na sudije , al cujte me sta vam kazem - iduci susret Bullsa i OKC , ako bude Boozer igrao to Chicago lako uzima , jer ce se do tada uigrati i kao sto vec napomenu Boozer ce vjerovatno biti tu .

Westbrook bolji od Rosea - hajmo dajte cinjenice zasto je to tako ?
Westbrook ima vecu zelju od Rosea da skace i zato je skupio 10 skokova
imali su oba 28 poena , s tim da je westbrook od tih 28 pola dao s linije za slobodna bacanja .
Imali su po 6asist , s tim da Westbrook u ekipi ima Kevina Duranta , koji je po mnogina 1.kandidat za MVP titulu , dok Rose u ekipi ima Scalabrinea i Bogansa ?
U ovoj utakmici Westbrook je odigrao bolje od Rosea zbog tih skokova , al opcenito Rose je puno bolji igrac od Westbrooka .

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 29 okt 2010, 01:45

[quote="Furymaker"]dajte ljudi sta vam je , oklahoma ja precjenjena ekipa , i to daleko najprecjenjenija u NBA .
zbog 7 utakmica protiv LAL oni su odmah kandidati za prsten ?
Pa jel vi stvarno mislite da ekipa koja se muci s ekipom bullsa , kojima je to 1. utakmica zajedno , oslabljena ponajboljim i najvaznijim igracem te ekipe Boozerom - ima sanse za prsten ?
Pa sudac je svirao pun kur*c bezpotrebnih slobodnih bacanja , dobro necu se izvlaciti na sudije , al cujte me sta vam kazem - iduci susret Bullsa i OKC , ako bude Boozer igrao to Chicago lako uzima , jer ce se do tada uigrati i kao sto vec napomenu Boozer ce vjerovatno biti tu .

Westbrook bolji od Rosea - hajmo dajte cinjenice zasto je to tako ?
Westbrook ima vecu zelju od Rosea da skace i zato je skupio 10 skokova
imali su oba 28 poena , s tim da je westbrook od tih 28 pola dao s linije za slobodna bacanja .
Imali su po 6asist , s tim da Westbrook u ekipi ima Kevina Duranta , koji je po mnogina 1.kandidat za MVP titulu , dok Rose u ekipi ima Scalabrinea i Bogansa ?
U ovoj utakmici Westbrook je odigrao bolje od Rosea zbog tih skokova , al opcenito Rose je puno bolji igrac od Westbrooka .[/quote

Kralju 31 sut za 28 Poena i 15 nije isto!!
Inace mislim,da rose ima dosta vise potencijala, sve dok ide na dvokorak a ne forsira sut!!
Po meni rose bolji!!
Chikago je se zajebao zadnjih godina na draftu,mogli su puno bolje proci..

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 29 okt 2010, 14:20

evo novosti za Bullse :)
http://www.examiner.com/nba-in-national ... -of-philly

Igoudala zeli da ode iz Philly , Bullsi zele trade Deng-Igoudala .
svakako to ako prodje to je napredak za ekipu , jedan od najboljih small fowarda u NBA , bar u defanzivi .
A da li ovo moze da znaci da ce Bullsi pokusati dovesti Mela ? ipak je Iggy puno pozeljniji nego Deng u Denveru i vece su sanse da uspije proci ovaj trade za Mela bez ukljucivanja Noah u taj trade.

Sto se tice ovoga ja sam veoma optimistican i ako iggy dodje u bullse al ne bude trade za Mela mozemo ubaciti korvera na 3 a Iggya na 2 , sto je sigurno bolje nego trenutna s bogansom i dengom .

Vasa misljenja ?

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 29 okt 2010, 14:28

E sad o greskama Bullsa na draftu bi mogli nasiroko.Rose ima manji broj asista i to po 1 manje od njeg ali nije isto dodavat loptu prvom strijelcu lige i Dengu,Salmonsu,Thomasu i ostalima.Sto se tice odbrane pa treba nekom dopustit 31 sut sto je previse i sam Rose je rekao poslije utakmice da ne zeli da iko forsira sut a posebno on,ali na utakmici je jedini on mogao sam sebi napravit taj sut jos ga je islo onda su mu se suigraci slabo otvarali ali ok greska toliki broj suteva tu se slazem.Russel se u odbrani pogubio na Rose i samo su ga u 4 cetvrtini zaustavili prve 3 im je trpao kak je htio.U 4 su ga uzeli Thabo pa je pokusavao i Durabt pomoc izjava trenera njihovoh na poluvremenu govori sve kaze morat cemo pronac nacin da ga zaustavimo i pronasli su.
OCT je izgubila od LAL 4-2 koliko se sjecam ali posto su osim Bostona ostali na zapadu pruzili slab otpor LAL onda su po toj logici proglasili njih 2 favoritom zapada.Po meni isto precjenjeno nemaju centre koji mogu branit reket da bi bili toliko ozbiljna ekipa.Ove godine ce im sve ic teze jer su ih svi upoznali znaju sta mogu ocekivat od njih.
Po meni oni ce bit najvise 3 ili mozda 6 ako im ne bude sve kako treba.SAS su meni jaci od njih pa i Dallas jer ima Dirka koji je monstrum ko i Durant ima tu visinu a moze sutat odakle hoce i imaju bolju klupu.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 29 okt 2010, 15:17

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 29 okt 2010, 15:50

BernardBarnjak je napisao/la:@dema i svi koji vole bulls-e

http://sportsillustrated.cnn.com/multim ... ent.1.html
prvo hvala a drugo drago mi je sto vidim da nas je sve vise koji pratimo NBA cijelo ljeto je bilo dosadno malo ko je i sta pisao a sad nas ima vidim novih koji su se registrovali i pisu super a ti stavljas ove slike i to je dobro
Bice ovdje na temi slika i iz United centra to ce za nas sve u BIH koji volimo Bullse postavit Salt

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 okt 2010, 16:56

Furymaker je napisao/la:evo novosti za Bullse :)
http://www.examiner.com/nba-in-national ... -of-philly

Igoudala zeli da ode iz Philly , Bullsi zele trade Deng-Igoudala .
svakako to ako prodje to je napredak za ekipu , jedan od najboljih small fowarda u NBA , bar u defanzivi .
A da li ovo moze da znaci da ce Bullsi pokusati dovesti Mela ? ipak je Iggy puno pozeljniji nego Deng u Denveru i vece su sanse da uspije proci ovaj trade za Mela bez ukljucivanja Noah u taj trade.

Sto se tice ovoga ja sam veoma optimistican i ako iggy dodje u bullse al ne bude trade za Mela mozemo ubaciti korvera na 3 a Iggya na 2 , sto je sigurno bolje nego trenutna s bogansom i dengom .

Vasa misljenja ?

O ovome se pricalo neki dan i nadam se da ce se desiti ovo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 29 okt 2010, 18:27

Ovaj 3 team scenario je ostvariv.Prica gdje Deng kojeg zele Sixersi ide u Philu s pickovima,gdje Taj Gibson,Iggy,JJ i pick idu u Denver jer je valjda Denver zainteresovan za Andre Iguodalu,a onda bi put Chicaga krenuo Melo jer je izjavio da bi produzio samo s Bullsima ili Knicksima prije je bilo rijeci i za Netse ali valjda tako sam citao da je njih izbacio iz tih kombinacija.Iako mi je i Deng dobar i mislim da moze bit solidan u ovoj ekipi ali ipak s Melom,Rose,Noah i Boozer jacu cetvroku mislim da ne bi imao niko u NBA s ovom klupom to bi bilo dovoljno da se ukljuce u borbu za titulu.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 okt 2010, 17:31

Veceras protiv Detroita je vrijeme za prvu pobjedu Thibsa kao head coach.Veceras ce cesto ic lopta u reket i bice bolja trica nego protiv OCT.Noah bi mogao opet odigrat vrhunsku utakmicu.Deng bi trebao bit bolji kao i klupa,uz veliku podrsku s tribina ocekujem utakmicu u kojoj ce Bullsi odigrat dobru odbranu a u napadu ic preko 100.Zadnja tekma u Januaru 120-87 inace od 2006 nisu dobili u Chicagu gdje imaju zaredom 8 poraza a inace imaju zadnjih 7 takodje izgubljenih s Bullsima.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 okt 2010, 22:59

eh i veceras sam tu sa tobom Dema, odnosno sa vama, jer vidim da smo dobili jos aktivnih navijaca na ovom forumu :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 okt 2010, 23:01

SaltCityAttack je napisao/la:eh i veceras sam tu sa tobom Dema, odnosno sa vama, jer vidim da smo dobili jos aktivnih navijaca na ovom forumu :)
pa pojacali smo se red je i bio i ja cu bit tu veceras bi trebali doc na svoje,imali kakvih novosti iz Chicaga ,Rumorsa

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 30 okt 2010, 23:11

veceras sam i ja uz vas svimsrcem. cekam bullse i rocketse ze 130 markica :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 okt 2010, 23:17

dema je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:eh i veceras sam tu sa tobom Dema, odnosno sa vama, jer vidim da smo dobili jos aktivnih navijaca na ovom forumu :)
pa pojacali smo se red je i bio i ja cu bit tu veceras bi trebali doc na svoje,imali kakvih novosti iz Chicaga ,Rumorsa

uveliko se spominje Iggy i cak bi bili zadovoljni iggiyem da ne pravimo trade za Anthoniya, jr bi tad zadrzali i Gibsona :)...meni bi takodjer to bilo bolje ebiga, jer bi ostavili jaku klupu koja nam je potrebna
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 okt 2010, 23:54

E onda bi bila petorka da Iggy dode na sutera znaci Noah,Boozer,Gibson,Iggy,Rose ova petorka bi mogla igrat najbolju odbranu NBA jos bi tu bio strasan skok.A imali bi mozda i najvisociju petorku jos Iggy nije sklon ozljedama a njegova snaga i atleticizam bi dobrso dosli uz Rosa,i opet ostane klupa Asik,Thomas,Watson,Brewer,Korver,Bogans ovo bi moglo bit jako dobro za Bullse

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 okt 2010, 23:57

bi vala i volio bi da se ovo desi :)...vise bi ovo volio nego da pravimo trade za Anthoniya da budem iskren, jer dobili bi jos jednog dobrog odbranbenog igrac akoji moze ubaciti 20p na utakmici
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 30 okt 2010, 23:58

Pozz raja veceras protiv detroita ocekujem pobjedu

U koliko je sati tekma i ima li ko kakav link da se gleda.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.