Nisam cinik,al jbm se za Sarajevo,sta na ovoj temi unistavate sve svojim prepirkama, imate teme o sarajevskim klubovima pa se tamo prepirite i vrijedjajte,jbm mu mater.
Ovde ste nasli se vrijedjat i kvarit tok teme.dokle?
-A- je napisao/la:Prestanite vise sa politikom. Za nas iz Saraejva je to Lukavica ,za njih tamo je to Sarajevo ali sta to ima veze sa sportskim teamma a jos manje sa temom na kojoj to pisete o Drini iz Zvornika.
Hajde ba opusteno,hebo vas nacionalizam,ima foruma gdje mozete i o politici i nacionalizmu.
Evo ja recimo tvrdim da ni jedan igrac srpske nacionalnosti u mom Sarajevu nije se lose i ne korektno pokazao,a neki su cak i ikone naviajca bili,i sto se mene tice ja bih pristao da svih 11 igraca budu srbi ili hrvati samo da moje Sarajevo pobjedjuje.
E tako i vi ostali postavite stvar i svi smo zadovoljni.
Samo o sportu ,hebo politiku barem ovdje.
Ma pusti jarane istoriju, mogu ti i ja naći sa vhs kaseta kada je Drina u Tuzlu išla sa 5 000 navijača, kada je Zvornik živio za utakmice Drine, istorija moj brate, gledaj budućnostBRIGATE ROSSONERE je napisao/la: samo da vidis kako nam je prazan stadion
Stvarno ku su ti igračiaguero88_ je napisao/la:pa kako smo isto kvalitetni molim te, ispred vas na tabeli, gdje ste u kupu ? il igrate onaj kup rs nije mi poznatodrinin vuk je napisao/la:aguero 88
Zivi mi bili pa vidjeli,kako god bilo moja konstatacija da je Drina u najmanju ruku kvalitetna koliko i tvoj Celik je opravdana iz vise razloga,al dobro,eto ja sam rekao,a ti si sam odgovorio potvrdno,sto cijenim kod ljudi,znaci da se i ta zenicka velicina ipak uzda u to 3 za 3 sto znaci da bi vjerovatno sad bila na 16 mjestu da nema kredita iz proslosti,sto naravno Drina nema i zato je liga smece i jad i bice takva dok god bilo tih situacija,kupovine i svega drugog i ispadace klubovi iz manjih sredina jer jbg tesko se nositi sa centrima u kojim budze iz sopstvenih dzepova odrzavaju klub u igri.Nisam cinik,cak sta vise klub kao Celik zasluzuje da igra u eliti,ali ako on mora igrati po svaku cijenu a ispadati neki manji klubovi bez obzira na kvalitet to je zalosno....i da reci mi nekog igraca
aa pitaj ostale na forumu ko su Puric, Milosevic...
Ok je to čovječe u vezi tebe samog,al ja ti kažem ono što gledam već 15 godina.Ja ne mrzim tebe zbog tvog imena,vjere (ne daj Bože),al velika većina se mrzi u ovoj zemlji.Isto tako nemoj mi kvariti sliku o sebi pričom o zastavi Kotromanića,to nije pravdanje,bez obzira koliko ti cijenio zastavu te armije,moraš imati u vidu skoriju prošlost i zločine iste. Isto tako potpuno bih se složio s tobom u vezi nacionalnosti igrača i ja bi volio da u Drini sad igraju onaj Štilić,sjajan veznjak ili ti Kojašević,da je tu onaj Ćorić iz Borca,te još neki,al jbg Drina nema sredstva kao pomenuti klubovi i uglavnom dovodi momke iz druge lige ili treće Srbije.Samo F.K.S !! je napisao/la:ZV klan vidi ovo brate to nije zastava armije BiH vec povijesna ili ti ga historijska zastava dinastije kotromanici a svi znamo sta je ta dinastija predstavljala prije![]()
I ja imam misljenje kao -A- meni su dragi svi igraci pa makar bili i sa Kiribata bmk i zao mi je sto nema nijednog hrvata u FKS ali bice i njih, mislim da svi znaju da je Sarajevo multietnicki klub i da smo mi kao navijaci multietnicni vise nema sra.nja i zastava kakve su prije bile na nasoj tribini i hvala bogu da je tako !
Forum je i sve je dozvoljeno ti ne vodi briguGrad je nas DS je napisao/la:A sta si ti, libero neki ili tako nesto kad samo cekas da neko nesto napise da bi mu odgovorio?
purke je najbolje krilo ove lige pa ti crkni,a milosevic je dijete drago 3put osvajo premijer ligu s tri razlicita kluba,leotarom,zrinjskim i sarajevom...obuca ti je sine rezerva u celiku i mozes mislit kakav tim imamo kad nam napadac koji je davo golove jednom besiktasu i rapidu iz bukuresta sjedi na klupi..sigurno nisi cuo ni za mehmedaliju covica koji je za mladu repku i gent igro.a da ne pricam o zahirovicu koji je najbolji zadnji vezni lige i za kojeg su interes pokazali hamburg i partizan..necu da nabrajam vise da ne bi jos smjesniji ispali..sta li se to desava u zvorniku kad ljudi ovakve naprosto zaglupljujuce komentare pisu,ovo je moj zadnji post ovdje..bas me zanima sta cete rec kad sutra popusite..opet ponavljam onakva sloboda s 3,4 juniora u prvom timu razvalila vas 3-0..kako vas nije stid lupat kako ste igracki u rangu celika i jos nekih klubova,,vozdrazvornicki klan je napisao/la:Box vjerovatno čovjek misli na Darija Purića onog iz Modriče što nije u OFK Beogradu mogo ni na klupi sjediti,ovaj drugi je možda onaj Semjon što ga je Sarajevo otjeralo,a imaju oni Obući koji je ruku na srce napravio "veliku" karijeru on je napadač i njihov najpoznatiji igrač,to ti je taj veliki Čelik.
sto raju iz Banovica ??aleksandar_veliki je napisao/la:Ultra_Lukavica i BMK doviđenja do nekog drugog puta. Pozdravite raju u ''Banovićima''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.