Svaka na mjestu i samo jos da u buducnosti vise navijamo a manje psujemo....AsimBrkan je napisao/la:Bez obzira sto smo se svi potajno nadali da mozemo okrenuti, ipak na kraju ove price, rezultat iz dvije utakmice na gostujucim terenima ostaje nebitan, naspram osjecaja ponosa i dike, da je TOSK iz Tesnja bio polufinalista Kupa Bosne i Hercegovine 2018/19.
Igracima, i "domacim" i "sa strane" kapa dole za borbu, trud, zalaganje i jednaku zelju za bojama i grbom kluba,
a ljudima, u i oko kluba, cestitke na stabilizaciji i razvoju, te zelju za uspjehom, i jos jacom voljom za kvalitetnim radom, u nadi da cemo ovo polufinale brzo zaboraviti, radujuci se jos vecim uspjesima.
NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
-
- Kontakt:
Čestitke svima na zalaganju i ovim rezultatima koji su usli u historiju naseg kluba.
Samo bih posebno istaknuo Kalesica koji je danas bio daleko najbolji i pokazao klasu. Bravo momče.
Idemo sada dobiti Kakanj aBd.
Samo bih posebno istaknuo Kalesica koji je danas bio daleko najbolji i pokazao klasu. Bravo momče.
Idemo sada dobiti Kakanj aBd.
-
- Kontakt:
Dođe evropski sudija i kulturno te krade u tvojoj mahali. Nema ovoj zemlji napretka kad su nam ovakvi najbolji. Fuj
Cestitke momcima na zasluzenoj pobjedi !
Dzaba, nismo izgubili u Tesnju vec 2 godine, i Kolina ne bi to promijenio. Cestitke momcimaplavobijeliii je napisao/la:Dođe evropski sudija i kulturno te krade u tvojoj mahali. Nema ovoj zemlji napretka kad su nam ovakvi najbolji. Fuj
TŽV!
-
- Kontakt:
Jel to "najpwrspektivniji" sudija po zadatku dodao u tesanjplavobijeliii je napisao/la:Dođe evropski sudija i kulturno te krade u tvojoj mahali. Nema ovoj zemlji napretka kad su nam ovakvi najbolji. Fuj
-
- Kontakt:
Jadan je najperspektivniji sudija kome igraci govore da pokaze zuti karton. Nije ni cudo sto nam je fudbal tu gdje i jest
-
- Kontakt:
Plus ono u prvom poluvremenu ako nije penal, ja ne znam sta je.. Pa lik s dvije ruke odbrani sut Rastoke.. Bruka od sudjenjaTesanj1975 je napisao/la:Jadan je najperspektivniji sudija kome igraci govore da pokaze zuti karton. Nije ni cudo sto nam je fudbal tu gdje i jest
Šta da očekujemo danas protiv Orašja?
-
- Kontakt:
Poprzenovic, Mušić i Zelenika, sta očekivat? Haha ako bod donesemo kojim slucajem bit ce velik kao gradinaTZV123 je napisao/la:Šta da očekujemo danas protiv Orašja?
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Opušteno pa sta bude, bez pritiska.plavobijeliii je napisao/la:Poprzenovic, Mušić i Zelenika, sta očekivat? Haha ako bod donesemo kojim slucajem bit ce velik kao gradinaTZV123 je napisao/la:Šta da očekujemo danas protiv Orašja?
-
- Kontakt:
Ma sigurno, igrat bez pritiska i to je to i bez kartona koliko god je moguce.
-
- Kontakt:
U najbolje vrijemeee, tako jeeee 1-1 Marselinho
BRAVOOO momci za danasnji bod. Mislim da smo sa ovim bodom ovjerili trece mjesto na kraju sezone. Jos jednom BRAVO svaka cast.
Danas bez Koprivice i Rastoke zbog Vaskrsa!?
TOŠK mi je simpatična momčad. Tešanj je neosvojena tvrđava. Olimpik i Velež su uzeli bod, koliko se sjećam.
Ako se hoće veće ambicije, trebati će poraditi na gostujućem terenu.
Ako se hoće veće ambicije, trebati će poraditi na gostujućem terenu.
-
- Kontakt:
Ajjjsss Vlade, nešto poput Ibrakadabre

Gol sezone
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
-
- Kontakt:
Mislim da nam se smiješi kartoniranje pred Olimpik. Pola ekipe ima dva kartona. Najbolje ih sve sacuvat za utakmicu u Sarajevu.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Vjerovatno će tako i biti. Siguran sam da je poslan Silic da to odradi. On je poput bajraktarevica i poprzenovica čovjek za odradit posao. Al ne bih uradio što ti kažeš, pa da kiksamo i ovdje i tamo. On će nas osakatit kolko toliko. Plastika je čudoplavobijeliii je napisao/la:Mislim da nam se smiješi kartoniranje pred Olimpik. Pola ekipe ima dva kartona. Najbolje ih sve sacuvat za utakmicu u Sarajevu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.