U pravo to
Nekretnine su cudo
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
U pravo tosvrakino1921 je napisao/la:Ma imam i ja neke zemlje ,ali ugusi me ovaj hipotekarni kredit...A porez ja moram platiti,vi ne morate,u vas 7 milki duga,ali nema veze,bitno je da imate nekretnine...
Tako jesvrakino1921 je napisao/la:Jos ,ako nisu pod hipotekom,ma pravo cudo...
Je li ba Svrakindolac,je li ovo istina,poceo bojkot Amawa,kažu Veca,Bogi,Veselinovic i Zecetina mladja...Vanja8 je napisao/la:Tako jesvrakino1921 je napisao/la:Jos ,ako nisu pod hipotekom,ma pravo cudo...
![]()
Hajd ga znajsvrakino1921 je napisao/la:Je li ba Svrakindolac,je li ovo istina,poceo bojkot Amawa,kažu Veca,Bogi,Veselinovic i Zecetina mladja...Vanja8 je napisao/la:Tako jesvrakino1921 je napisao/la:Jos ,ako nisu pod hipotekom,ma pravo cudo...
![]()
Da mu ovo Oda ne vraca uslugu...![]()
![]()
Nikad lakse do brze love, sve im covjek dadne i oni opet drvlje i kamenje po namaFaustinoAsprilla je napisao/la:evo 'hdz kladionice ' nude skoro 3 kvotu na zrinjski . kako je ocigledno da ce nam siroki pustit stavite svi place na nas , uzmite pare i sjebite kladare !
Jos Husrefu skandiraju "Husrefe turcine napusi se kur****"edinedin je napisao/la:Ultrasi zapale autobus fukarama ( samo sreća pa nije bilo mrtvih ) a ovi sad skandiraju svinjski... I onda kaže zašto ih niko iz Sarajeva nevoli.... Fuj...
Isti qracHordasOdMalena je napisao/la:Pa nije bezveze Hazmir osnovao Tuzlu City da iskorijeni ovo smeće od kluba.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.