RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Kapetan
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Kapetan » 20 apr 2019, 08:38

plavobijeliii je napisao/la:Zvijezda pušta Bratstvu, da bi Bratstvo sutra pustilo Olimpiku, proslo kolo Zvijezdi je plaćeno putovanje u Jajce i ručak plus premije a prije toga za pustanje i pobjedu protiv vas. Svi rade trenutno protiv Veleza, vrijeme je da se Velez uozbilji i probudi dok nije kasno. TOŠK je dobio prijetnje iz Sarajeva da ćemo i mi tamo biti maskrirani, ako nista vi iz Mostara morate da obezbjedite sudije iz PL za tu utakmicu i prenos utakmice na televiziji, inače ćemo i mi bit sjebani, a najviše vi.
Najjace mi je kad se vi iz Tesnja brinete o Zvijezdi ;)

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 20 apr 2019, 08:49

Kapetan je napisao/la:
plavobijeliii je napisao/la:Zvijezda pušta Bratstvu, da bi Bratstvo sutra pustilo Olimpiku, proslo kolo Zvijezdi je plaćeno putovanje u Jajce i ručak plus premije a prije toga za pustanje i pobjedu protiv vas. Svi rade trenutno protiv Veleza, vrijeme je da se Velez uozbilji i probudi dok nije kasno. TOŠK je dobio prijetnje iz Sarajeva da ćemo i mi tamo biti maskrirani, ako nista vi iz Mostara morate da obezbjedite sudije iz PL za tu utakmicu i prenos utakmice na televiziji, inače ćemo i mi bit sjebani, a najviše vi.
Najjace mi je kad se vi iz Tesnja brinete o Zvijezdi ;)
Ko drzi olimpic. Roman Abramovic
Pa ljudi koliko para ulazu procjenjuje se na desetak miliona eura. Placaju ruckove hotele stanove plate premije sve i jednoj ekipi u ligi. Koje gluposti jbt olimpik

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 20 apr 2019, 08:53

Eto te kamenjare iz Tesnja samo lazu po forumu i kaljaju ostale klubove... i to vam jaranike neke... e moji jarani oni ce vas kamenjem gadjat ako dodjete u Tesanj igrat i trebadne njima bodova samo da znate a to Zvijezda nikad nebi radila.... velez i Zvijezda treba da grade dobre odnose jer su dva najjaca kluba u federalki...

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 20 apr 2019, 09:23

combe80 je napisao/la:Eto te kamenjare iz Tesnja samo lazu po forumu i kaljaju ostale klubove... i to vam jaranike neke... e moji jarani oni ce vas kamenjem gadjat ako dodjete u Tesanj igrat i trebadne njima bodova samo da znate a to Zvijezda nikad nebi radila.... velez i Zvijezda treba da grade dobre odnose jer su dva najjaca kluba u federalki...
Pusi kitu debilu, da smo mi vas pokrali kao vi nas te godine, isti bi slučaj bio, nabiju te kamenjari iz Tesnja na ku rac seljoberu nepismeni
A zivi bili pa vidjeli iduca 2 kola sta ce se desit.

Nebeskasila, ne drzi ga Abramovic, al ga drzi mafija koja je sve ove rezultate poklopila.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 20 apr 2019, 09:46

Nemoj jaraniko vrijedjat.. takve treba banovat trenvba fino da pises ovde a ne tako...ja nikad nikog uvrijedio nisam ... nemas od toga nista kad svi znamo da ste bacali kamenice i da urlate kad navijate i sujete nema sta nema... takvog ti ponasanja skoro pa nema u GRADU GRADACCU

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 20 apr 2019, 09:51

:guz:
combe80 je napisao/la:Nemoj jaraniko vrijedjat...ja nikad nikog uvrijedio nisam ... nemas od toga nista kad svi znamo da ste bacali kamenice i da urlate kad navijate i sujete nema sta nema... takvog ti ponasanja skoro pa nema u GRADU GRADACCU
Tačno si ljakSe jedan po jedan na ovom forumu. Svi ti kamenjare svi nesto lafo ne valjaju. A nema na kojoj temi nisi zakuhao. Skontali smo da ne voliš Velež, da navijas da olimpik udje, da ne voliš nas iz Tešnja.al brate ti nemaš granice ni u čemu. Sve ti na zafkranciju kad dodje do kakvog sranja, vidi se kakav si kad se sa svojim iz Gradacca svadjas i oni te palijaju. Pusti više, samo kontre neke uderas i combe zapalio forum. Manki pravi.

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 20 apr 2019, 09:54

usput Velež evo dvije godine nosi samo po bod iz Tešnja pa nek kažu ljudi kako su dočekani i kako im je bilo. Smiješne priče pričaš.a itekako im bodovi trebaju. Nama prosle godine za opstanak trebalo bilo 1:1 pa sta je bilo. Ubi se šljivom papak.

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 20 apr 2019, 10:02

HeliosIzDomzala je napisao/la:usput Velež evo dvije godine nosi samo po bod iz Tešnja pa nek kažu ljudi kako su dočekani i kako im je bilo. Smiješne priče pričaš.a itekako im bodovi trebaju. Nama prosle godine za opstanak trebalo bilo 1:1 pa sta je bilo. Ubi se šljivom papak.
Ma papak obicni, svi kamenjari osim njih, svi kurave osim njih, a oni najsmrdljivi klub ove godine, i dodje *ebe zivce svima a ne zna prosto proširenu rečenicu napisat. Sto se tiče zvijezde, ko nije pitao, nije ni dobio

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 20 apr 2019, 11:14

:lol:
plavobijeliii je napisao/la:
HeliosIzDomzala je napisao/la:usput Velež evo dvije godine nosi samo po bod iz Tešnja pa nek kažu ljudi kako su dočekani i kako im je bilo. Smiješne priče pričaš.a itekako im bodovi trebaju. Nama prosle godine za opstanak trebalo bilo 1:1 pa sta je bilo. Ubi se šljivom papak.
Ma papak obicni, svi kamenjari osim njih, svi kurave osim njih, a oni najsmrdljivi klub ove godine, i dodje *ebe zivce svima a ne zna prosto proširenu rečenicu napisat. Sto se tiče zvijezde, ko nije pitao, nije ni dobio
Samo kess i sve se moze napravit, pitaj ajdina kako mu je bilo u orasju prosle godine...koliko je moro dat mati....neseri dzabe kad svi stimaju kad im treba i kad hoce.ja nisam za ovakvu zvijezdu ali mi trenutno nemamo boljih ljudi i nemozemo bolje. Naravno da bi volio da velez udje, ali malo ih moramo provocirat, lijepe se ljudi.kao i mi prosle god.poslije azmirovog hana.misli da cemo prekucat ligu, a na kraju 5 bili...samo sabura
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 20 apr 2019, 11:27

Imate mahanje iz kraljevskog grada, sve suncem okupano samo ona rupa od stadiona u sjeni

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 apr 2019, 12:44

plavobijeliii je napisao/la:
combe80 je napisao/la:Eto te kamenjare iz Tesnja samo lazu po forumu i kaljaju ostale klubove... i to vam jaranike neke... e moji jarani oni ce vas kamenjem gadjat ako dodjete u Tesanj igrat i trebadne njima bodova samo da znate a to Zvijezda nikad nebi radila.... velez i Zvijezda treba da grade dobre odnose jer su dva najjaca kluba u federalki...
Pusi kitu debilu, da smo mi vas pokrali kao vi nas te godine, isti bi slučaj bio, nabiju te kamenjari iz Tesnja na ku rac seljoberu nepismeni
A zivi bili pa vidjeli iduca 2 kola sta ce se desit.

Nebeskasila, ne drzi ga Abramovic, al ga drzi mafija koja je sve ove rezultate poklopila.
:lol: :lol: :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 20 apr 2019, 14:00

Juniori dobili Širokog 3:2. Bravo momciiiiii!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 20 apr 2019, 14:12

*p!p!t@* je napisao/la:Juniori dobili Širokog 3:2. Bravo momciiiiii!
:clap: :clap: :clap:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 20 apr 2019, 15:12

Ima li prenos na City tv?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 20 apr 2019, 15:22

mostar_mo je napisao/la:Ima li prenos na City tv?
Naravno da nema, zar misliš da će mafija dopustiti da se vidi krađa? Isijeku reportaže sa utakmica sumnjivih situacija, a ne da puste direktan prijenos...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 20 apr 2019, 15:38

*p!p!t@* je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:Ima li prenos na City tv?
Naravno da nema, zar misliš da će mafija dopustiti da se vidi krađa? Isijeku reportaže sa utakmica sumnjivih situacija, a ne da puste direktan prijenos...
Sta reci...ma treba odcijepit kanton , uzet hidroelektrane na Neretvi pa nek onda sviraju k....i Olimpik i svi ostali.
:D

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 20 apr 2019, 17:33

Kad bi se dopustilo da se kantoni odcijepe od Sarajeva pa tu bi najbolje bilo za TK kanton koji najviše uplati doprinosa i poreza u BiH procvala bi Tuzla, Gradačac, Srebrenik i Gracanica al nažalost nema od tog ništa samo nastavimo i dalje slat pare u Sarajevo.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 20 apr 2019, 18:23

Bravoooooooo Rođeniiiiii, pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaa. Idemo dalje :D
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 20 apr 2019, 18:36

E ovo sada izgleda super. Imamo 3 utakkmice u gostima od toga dvije sa ekipama koje su vec ispale posljednja Bosna Visoko i Novi Travnik.
Bratstvo iz Gracanice odradit ko i ovi klosari plasticni iz Sarajeva koji su silne novce uzalud bacili aBd.

MUSVDG

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 20 apr 2019, 18:38

Bravo Rodjeni,sve cestitke na pobjedi...Samo tako,vidimo se jesenas... :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []