FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Njega prvog otjerati na ljeto 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ko ti je još na listi za odstrel? Ili je bolje pitanje ko nije.Raonffa je napisao/la:Njega prvog otjerati na ljeto
Ma vala da ih se sve rastjera, ne bi puno pogriješili, al' smatram da nam je najveći problem sterilna sredina terena i nekvalitetna krila. Odbrana jeste smiješna i često su se pravile amaterske greške al' bilo je dosta utakmica gdje odbrana primi jedan ili nijedan gol, a napad zakaže, dadnemo jedan gol slavimo, dva gola su čudo, tri gola na jednoj tekmi u protivničkoj mreži je SF za ovu ekipu.braco je napisao/la:Ko ti je još na listi za odstrel? Ili je bolje pitanje ko nije.Raonffa je napisao/la:Njega prvog otjerati na ljeto
Jednostavno nismo dovoljno kvalitetni prema naprijed, smatram da je to zato što nemamo kvalitetnu sredinu terena, ne možemo diktirati igru ni protiv jednog protivnika, a krila su nam velahavle.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nemoj mi suhvu vezatiRaonffa je napisao/la:Ne treba se zaletiti na gol Krupe, imaju strašnu tranziciju, bojim se katastrofeUBIPITAR je napisao/la:Ja bih Krupu napao od starta,jal pukovnik,jal pokojnik!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zar ti se nije vezala od protekih 26 kola sama od sebe?LjoZee je napisao/la:Nemoj mi suhvu vezatiRaonffa je napisao/la:Ne treba se zaletiti na gol Krupe, imaju strašnu tranziciju, bojim se katastrofeUBIPITAR je napisao/la:Ja bih Krupu napao od starta,jal pukovnik,jal pokojnik!
Pogledah tabelu nakon mjesec dana, pa jel moguce da jos uvijek nakon svega drzimo cetvrto mjesto 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
11;0!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Da li moze tuzlanski smecar zabiti danas gol, strasnoj Krupi? Veliki golgeter i kapiten...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Protiv nas svi imaju strašnu tranzicijuRaonffa je napisao/la:Ne treba se zaletiti na gol Krupe, imaju strašnu tranziciju, bojim se katastrofeUBIPITAR je napisao/la:Ja bih Krupu napao od starta,jal pukovnik,jal pokojnik!
💩💩
Pa jeste, što će reći da je liga preko noći postala prekvalitetnaGoosman je napisao/la:Protiv nas svi imaju strašnu tranzicijuRaonffa je napisao/la:Ne treba se zaletiti na gol Krupe, imaju strašnu tranziciju, bojim se katastrofeUBIPITAR je napisao/la:Ja bih Krupu napao od starta,jal pukovnik,jal pokojnik!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA GUBE ****
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Kakav smo mi k kad smo izgubili od ovih 3:0 ...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Samo nam još i Sloboda treba u ovoj borbi za Europu, plus im gostujemo...
Doduše sreća nam je što iduće kolo idu Zrinjskom dole, tu će se standardno naguziti domaćinu, pa bi im naši debili mogli pobjeći ako dobiju večeras i Širokog iduću, to bi bio dupli posao za nas.
Al' naši nehljebi to ne mogu k'o da gledam.
Doduše sreća nam je što iduće kolo idu Zrinjskom dole, tu će se standardno naguziti domaćinu, pa bi im naši debili mogli pobjeći ako dobiju večeras i Širokog iduću, to bi bio dupli posao za nas.
Bogi je opet tu, sad sam bar miran gola necemo primit, valjda jedan uspiju zabit 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa realno da slobode nema ne bi ni bilo borbe za europu,bili bi 4.bez ikakve borbeRaonffa je napisao/la:Samo nam još i Sloboda treba u ovoj borbi za Europu, plus im gostujemo...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Rokoko87 je napisao/la:11;0!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
op op 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- QUARTERBACK
- Kontakt:
forza zeljo!
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Google Adsense [Bot], Pact1921 i 28 gostiju.