u zadnje vrijeme si pogađao sve valjda danas necesAlfredNobel je napisao/la:Imam opet filing za X. Ali, valjda se uzme.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
I brat Laznjak je utrefio rezultat derbija, nek nam on prognozira, Nobel je malerfera je napisao/la:u zadnje vrijeme si pogađao sve valjda danas necesAlfredNobel je napisao/la:Imam opet filing za X. Ali, valjda se uzme.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
NaravnoFrancescoTotti je napisao/la:Pravi hrvati, da.MortemHz je napisao/la:Hrvati su naši prijateljiskoroalen je napisao/la:Kakve veze naši imaju sa Dinamom pa im čestitaju titulu? Ne sjećam se da je ovo do sad bila praksa, nit su naši čestitali njima nit oni nama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja samo ove malere pogađam, što reče Inijesta.fera je napisao/la:u zadnje vrijeme si pogađao sve valjda danas necesAlfredNobel je napisao/la:Imam opet filing za X. Ali, valjda se uzme.
Odigrao sam X2 na nas i X u lištici.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SveOveGodine
- Kontakt:
Zar postoje i neki krivi?FrancescoTotti je napisao/la:Pravi hrvati, da.MortemHz je napisao/la:Hrvati su naši prijateljiskoroalen je napisao/la:Kakve veze naši imaju sa Dinamom pa im čestitaju titulu? Ne sjećam se da je ovo do sad bila praksa, nit su naši čestitali njima nit oni nama.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sloboda je premirana
Oni u Bosni.SveOveGodine je napisao/la: Zar postoje i neki krivi?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Što brišeš post, ako sam reko istinu? Šta je ba problem?MortemHz je napisao/la:Sloboda je premirana
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tvoju verziju istine si mogao reći na ljepši način a ti si napisao kako im **** mrtvu familiju i njima i lištici, tako nešto.Stroj1946 je napisao/la:Što brišeš post, ako sam reko istinu? Šta je ba problem?MortemHz je napisao/la:Sloboda je premirana
Nit su oni tema, nit je neka lištica tema a pogotovo ne takvo psovanje bez ikakvog povoda.
Prvo se informiši, za saradnju između njih, a drugo onim dole vazda psovat dok sam živ jer imam razlog. To što se naši svakom ulizuju, je najveći pokazatelj kakvi su mlohavci, jer niko od njih nama nije čestitao dosad, čemu to mi trebamo!? I ovo forum, svako ima pravo da piše, i iznese svoje mišlje je, a ti si se malo uživio u ovo izgleda, ozbiljno shvatio, spusti loptu malo.....MortemHz je napisao/la:Tvoju verziju istine si mogao reći na ljepši način a ti si napisao kako im **** mrtvu familiju i njima i lištici, tako nešto.Stroj1946 je napisao/la:Što brišeš post, ako sam reko istinu? Šta je ba problem?MortemHz je napisao/la:Sloboda je premirana
Nit su oni tema, nit je neka lištica tema a pogotovo ne takvo psovanje bez ikakvog povoda.
- SveOveGodine
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Sloboda je preminula
- SveOveGodine
- Kontakt:
Oni su Bosanciemir79 je napisao/la:Oni u Bosni.SveOveGodine je napisao/la: Zar postoje i neki krivi?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Vakat da se krene, 1:4 ili 0:3, laganini, i aBd 1 ili x u uskom i titulaaa
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne moraš mi ti govoriti oko čega ću se ja informisati jer ja to već vrlo dobro znam, totalno si fulio poentu.
Nije ulizivanje kada pošteno čestitaš nekome veliki uspjeh, možeš uraditi a i ne moraš, u svakom slučaju je fina gesta.
Jeste forum i imaš pravo na mišljenje ali psovanje mrtve familije nekim nebitnim likovima na temi FK Sarajevo nema smisla.
Uživio? Jesam li ja taj koji piše, spominje i psuje nekom nebitnom klubu na temi svog kluba, nešto što veze sa životom nema?
Sarajevo igra za sat vremena..
Nije ulizivanje kada pošteno čestitaš nekome veliki uspjeh, možeš uraditi a i ne moraš, u svakom slučaju je fina gesta.
Jeste forum i imaš pravo na mišljenje ali psovanje mrtve familije nekim nebitnim likovima na temi FK Sarajevo nema smisla.
Uživio? Jesam li ja taj koji piše, spominje i psuje nekom nebitnom klubu na temi svog kluba, nešto što veze sa životom nema?
Ti gori što se pravdaš nekomeMortemHz je napisao/la:Ne moraš mi ti govoriti oko čega ću se ja informisati jer ja to već vrlo dobro znam, totalno si fulio poentu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oba tima u lošem raspoloženju dočekuju ovaj meč, a treneri Zlatan Nalić i Husref Musemić su odabrali početne sastave.
Za Slobodu nastupaju: Vukliš, Adžem, Husejinović, Baraban, Smajić, Ivetić, Beganović, Vidović, Čivić, Hadžanović, Ignjatović.
Sarajevo igra u ovom sastavu: Kovačević, Stanojević, Lazić, Hebibović, Ahmetović, Rahmanović, Velkoski, Kapić, Mujakić, Halililović, Tatar.
Za Slobodu nastupaju: Vukliš, Adžem, Husejinović, Baraban, Smajić, Ivetić, Beganović, Vidović, Čivić, Hadžanović, Ignjatović.
Sarajevo igra u ovom sastavu: Kovačević, Stanojević, Lazić, Hebibović, Ahmetović, Rahmanović, Velkoski, Kapić, Mujakić, Halililović, Tatar.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo kad bi gurnuo Kapića na prednjeg veznog, a Rahmana gurnuo nazad s Stanojevićem.
Šta je s Messijem?
Šta je s Messijem?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
Historicar
- Kontakt:
Crepulja na klupi

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, perodeformero i 50 gostiju.