Nelupaj niko ziv ovdje ne likuje nije toliko lud svi smo se oznojili od muke i nervoze zbog strasno lose ogre,ali ako si gledao tekmu sa ovakvom postavom i igrom nismo nigdje stigli. Mozemo osvojit titulu i sa ovim trenerom ali se poslije mora nesto drasticno mjenjat u ekipi i oko njeKamuflazn je napisao/la:Husrefov poraz. **** mu krleta i tatara, ako su van forme daj druge koji su u formi, mjenjat, rotirat.
Nabijem na **** sve koji likuju i slave ovaj poraz.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Sreca naredna tekma u srijedu pa necete moci palamuditi dugo i nasiroko o Husu, Cali, masonima bogovima, Murinju...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Izgubio bi , kao i mi.mma_hz je napisao/la:Husref treba otići na kraju sezone STA god bilo .
Pa ljudi dragi zamislite samo da je danas ovaj Nalic koliko god da nam isao na k.urac imao nase igrace a Husref njegove...jadna ti majka.
@bordobijeli pa ja fkt ne mogu nać drugog krivca za ovaj poraz. To što je Zrinjski izgubio ne mijenja ništa jer ni prije ovog kola nismo ovisili o njima nego o nama samim. Od trećeg gola Želji mi nemamo odigranu akciju. Još se lik smije, kako ga nije stid ba??
Ja bih rado da mogu reći da je neki plaćenik sa strane uyeb'o utakmicu a ne naš Musemić, al nije.
@simidobar jednom neko napisa, na stadionu se daje podrška a na forumu kritika. Ja sam bio na svakoj yebenoj utakmici ove sezone, navijao, skakao, skandirao... Nije mi nikad naumpalo da zviždim ikom s tribine (dobro, osim jednom igraču, al on sad nije bitan).
A na forumu ću napisat da nam igra ne valja qrcu, da sami guramo titulu Svinjskom u ruke. Sad su nas vile pronosale, hoće l' opet?
I idem i na narednu domaću da navijam za Sarajevo, a ako kiksamo, na forumu ću kritikovat svakog ko je kriv za kiks.
Ja bih rado da mogu reći da je neki plaćenik sa strane uyeb'o utakmicu a ne naš Musemić, al nije.
@simidobar jednom neko napisa, na stadionu se daje podrška a na forumu kritika. Ja sam bio na svakoj yebenoj utakmici ove sezone, navijao, skakao, skandirao... Nije mi nikad naumpalo da zviždim ikom s tribine (dobro, osim jednom igraču, al on sad nije bitan).
A na forumu ću napisat da nam igra ne valja qrcu, da sami guramo titulu Svinjskom u ruke. Sad su nas vile pronosale, hoće l' opet?
I idem i na narednu domaću da navijam za Sarajevo, a ako kiksamo, na forumu ću kritikovat svakog ko je kriv za kiks.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Koliko ste samo nezahvalni.. Podsjećate me na štrumfove prošle sezone kad su osvojili kup koji im ništa nije značio i šutnuli trenera koji im je donio pehar nakon par godina.. Svak ima svoje greške, pa i Husref, al isti taj Husref nas je doveo do toga da smo prvi sa +11 i da smo u finalu kupa. Mislim da je kriza završila današnjim porazom. Saberite se, smirite se i dajte podršku koja je premala ove sezone. Igraj bordo bijeli!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
AlfredNobel je napisao/la:
Šta sam vam ja rekao?
HAHAHAHAHAHAHAHA, AAA daj idi u qrac hahhahahaha
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Poenta je da Husref ne zna.fks74 je napisao/la:Izgubio bi , kao i mi.mma_hz je napisao/la:Husref treba otići na kraju sezone STA god bilo .
Pa ljudi dragi zamislite samo da je danas ovaj Nalic koliko god da nam isao na k.urac imao nase igrace a Husref njegove...jadna ti majka.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- ThrillerHz
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Zamislite kako je upravi Zrinjskog sad, moraju isplatiti cetnicima iz Tuzle obecane premije jer su nas dobili, ali u biti nisu na tabeli nista pridobili jer je razlika ista, znaci samo gubitak para imaju nista drugo 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Je li istina da Guardiola mijenja nadimak u Josep 'Hus' Guardiola?
slobodi i tuzlacima zapamtiti ovo danas, kako god sezona zavrsila.
A posto vjerujem da ce citati temu, cisto da im pozelim skorasnje gasenje, pozeljno jos ove godine, da se sto godina bez trofeja, obiljezi u stilu.
Bez obzira na rezultat u Sirokom, ocigledno da smo u velikim problemima, i ako neko molim vas provjereno zna da je stvarno Husref iz taktickih ili kojih vec razloga stavio kapica prije Crepulje?
Do kraja sezone samo podrska nakon toga podvuci crtu i vidjeti sta i kako dalje.
SVI NA KOSEVO, NE TRAZITE IZGOVORE U OVIM TESKIM MOMENTIMA, VAZNO JE DA MI, NAVIJACI, BUDEMO PRAVI KAD JE TESKO, jer do sada ove sezone niposto to nismo bili.
A posto vjerujem da ce citati temu, cisto da im pozelim skorasnje gasenje, pozeljno jos ove godine, da se sto godina bez trofeja, obiljezi u stilu.
Bez obzira na rezultat u Sirokom, ocigledno da smo u velikim problemima, i ako neko molim vas provjereno zna da je stvarno Husref iz taktickih ili kojih vec razloga stavio kapica prije Crepulje?
Do kraja sezone samo podrska nakon toga podvuci crtu i vidjeti sta i kako dalje.
SVI NA KOSEVO, NE TRAZITE IZGOVORE U OVIM TESKIM MOMENTIMA, VAZNO JE DA MI, NAVIJACI, BUDEMO PRAVI KAD JE TESKO, jer do sada ove sezone niposto to nismo bili.
Zadnja izmjena: Vaha1946, dana/u 20 apr 2019, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordobijeli
- Kontakt:
6 kola do kraja plus 4
Kuci- mladost, čelik, zvjezda 09
Gosti Tuzla City, radnik, Gosk
Ako ne budemo prvaci ne treba ni evropu igrati.
Kuci- mladost, čelik, zvjezda 09
Gosti Tuzla City, radnik, Gosk
Ako ne budemo prvaci ne treba ni evropu igrati.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jel se zayebavas sa ovim postom il nas yebes u zdrav mozak?zlo87 je napisao/la:Koliko ste samo nezahvalni.. Podsjećate me na štrumfove prošle sezone kad su osvojili kup koji im ništa nije značio i šutnuli trenera koji im je donio pehar nakon par godina.. Svak ima svoje greške, pa i Husref, al isti taj Husref nas je doveo do toga da smo prvi sa +11 i da smo u finalu kupa. Mislim da je kriza završila današnjim porazom. Saberite se, smirite se i dajte podršku koja je premala ove sezone. Igraj bordo bijeli!
ZZ
Uzmi duplu Husrefe. Uzmi je Allaha ti i idi. I onda nikad nista ne osvojili vise. Radi ovih supaka kvazi pljuvaca. Najveca smo **** mi navijaci Sarajeva. Najveca. Sto nije prodala Listica tekmu. Strucnjaci? Sta kazu raja prodano. Pa mi smo ba skupljali pare Esmeraldi da progleda. Nemojte pamet prosipat kad je nema ni za nas. Hisrefe umri na klupi. SJEVER JE UZ TEBE. Brabitelji Husrefa smo mi.
Dok god smo prvi imas podrsku. Pa i ono pola boda. Hvala ti.
Cuj ovaj psuje zivo i mrtvo. Molim te javi se privatno. Da ugasim taj jadni zivot u tebi i da rahat robijam. Mislim da bi za tebe dobio 5 dana robije.
Dok god smo prvi imas podrsku. Pa i ono pola boda. Hvala ti.
Cuj ovaj psuje zivo i mrtvo. Molim te javi se privatno. Da ugasim taj jadni zivot u tebi i da rahat robijam. Mislim da bi za tebe dobio 5 dana robije.
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 20 apr 2019, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Al' psujete na lijepi Lejlet-ul-Berat.
Treba i u porazu biti dostojanstven.
Treba i u porazu biti dostojanstven.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Treba ukinut Sjever pa da objektivni kriticari sa ovog foruma dobiju na vaznosti.Zip je napisao/la:Treba imati svjeze igrace na klupi....
Odlazi ubleho....
Da nije podrske sa Sjevera, davno bi Husref nogu dobio..
Aj mu opet pjevajte ...
Sta Sjever zna, nek placaju karte i nek sute, mi ovde brinemo 24/7...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Pa sad nam treba podrska kao nikad. Hajde molim vas izdzite ovu sezonu, da uzmemo duplu i onda mozemo tjerat koga hocemo. Tri pobjede kuci i jedna vani i titula ubjedjen sam..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- ThrillerHz
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kočijas sta psujes ??Testo je napisao/la:Husrefu i husrefoljupcima yebm sve živo i mrtvo .
On večeras mora otkaz dobiti ako želimo trofeje.
Sve će prokockati . Sjever ga čuva izgleda , a nama je voda u ušima, neće ovo dobro završiti.
Također balijama iz Tuzle želim sve najgore. Igračima svaka čast , dobili su pare , ali publika bas dno dna. Opet će vam neki ratko doći, jer se niste opametili. Ovo je najgori narod na dunjaluku
Ja sam ga prvi branio,ali jestel vi vi slijepi pored ociju pa ne vidite da covjek ne zna.
Malo vas smirila dobrila sto Siroki uze pa se smirli,halo ba STA meni ovo treba nismo odigrali nista danas ali nista.
Pa doduse upravu ste,**** nam mat.er Husrefe sjever je uz tebe.
Malo vas smirila dobrila sto Siroki uze pa se smirli,halo ba STA meni ovo treba nismo odigrali nista danas ali nista.
Pa doduse upravu ste,**** nam mat.er Husrefe sjever je uz tebe.
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, Google Adsense [Bot], Hajdeee, InatSilniBosanski i 91 gost.