Voli te bratskoroalen je napisao/la:
Amar Amar Osim Osim.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Hahahahahaha PA ZELJO TI NA DAN GRADA SKANDIRA J*** TE SARAJVO, A NAMA NESTO OKO TOGA MORALISES GLUPANE RASPALI?skoroalen je napisao/la:Ko glumi finjaka? Yebo vas Zrinjski u pakaš. I vaše standardno "yebem te Saraj'vo". Dodika pod ruku pa psuj glavni grad (ne ti lično nego ovi što skandiraju).sviunapad1010 je napisao/la: Bravo za pitare koji nivo kulture u šeheru
@skoro glumis nekog finjaka ovdje.
Amar Amar Osim Osim.
Zadnja izmjena: bhpremierliga12, dana/u 20 apr 2019, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
pa šta je pogrešno dosuđeno, možda jedino onaj žuti karton nakon jednog skoka nad Ahmetovićem ? a isto tako i greška kada je Stanojević startao na loptu i uzeo je te imao priliku ići sam naprijed dosuđen prekšaj.... i da dodam taj korner.... mogao je ali i ne mora pustiti kao i u svim ligama 5ce.bhpremierliga12 je napisao/la:Ja sam na sjeveru bio i nisam ni cuo to skandiranje dok sad nisam procitao na portalu, ali ko je danas bio na utakmici, dozivio ovo sudjenje, onda ce i razumjeti. Ovo je najbolje ogledalo BHT Premier kriminalne lige i kriminalnog saveza, ali ima i Boga tu, ima pravde.Gifron je napisao/la:To sto par ljudi skandira Zrinjski iz zajebancije i jer ih je ponijela koja piva na stadionu, pa se odlucili malo da u tmurna vremena kada sudija i savez pokusavaju svim silama na terenu da poguraju sarajevo do 3 boda, ne treba i ne moze da generaziju da smo mi tuzlaci cetnici, balije ili ustase. Sto se mene tice, i neka Mladodost DK bude prvak, samo neka je posteno zasluzi na terenu.bordobijeli je napisao/la:Tuga u Tuzli zrinja im primio gol.
A sto ste izgubili, pa sad pravdanje od losih igara zadnjih 5-6 kola ispoljavate pljuvanjima po tuzlacima neka vam je na cast
![]()
![]()
![]()
![]()
...gol poništen zbog čistog ofsajda, faula nad husejnovićem nije ni bilo ... previše se euforično ponašate kod normalnih sudskih odluka koje smatrate da su vaš oštetile..
Pobjedili ste zasluženo i to je to, ali ste pali u očima velikom broju ljudi ....
Šta se Uzref žali, pobjeg'o ko pudlica, dao otkaz u izjavi poslije utakmice, čim je namiris'o da nema para više od Azmira nije ni 5 minuta sačeko odmah digao sidro. A još ako je istina da je uzimao pare od igrača i ugrađivao se u ugovore...
Treb'o je od čitave tribine dobit "ovacije" a ne samo od 2-3 čovjeka.
Treb'o je od čitave tribine dobit "ovacije" a ne samo od 2-3 čovjeka.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kakva ba Tuzla,olicenje papanluka i olosa.
Pisam ih sve redom bez preskakanja.
Cuj"husrefe turcine napusi se kurcine" jeb.ali mamu glupu svoju maloumnu .
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
mma_hz je napisao/la:Kakva ba Tuzla,olicenje papanluka i olosa.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel moze jedno strucno objasnjenje dok se ne pojavi kolega @vanja8
Ko je koga premirao danas
Ko je koga premirao danas
- svrakino1921
- Kontakt:
Pitari jeste li jeli taj burek kod stadiona Tusanj
Prosli put ste hvalili burek
Al tad ste valjda pobjedili
Prosli put ste hvalili burek
Al tad ste valjda pobjedili
Tuga ko se sve naziva gradjaninom glavnog grada. I ovo je Bosna i Hercegovina.mma_hz je napisao/la:Kakva ba Tuzla,olicenje papanluka i olosa.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
Whiteredangel
- Kontakt:
Ne skandira Željo, nego navijači Želje, glupane.bhpremierliga12 je napisao/la: Hahahahahaha PA ZELJO TI NA DAN GRADA SKANDIRA **** TE SARAJVO, A NAMA NESTO OKO TOGA MORALISES GLUPANE RASPALI?
Oni smiju, to je i njihov grad. Vi seljaci nemate pravo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ima neka anketa na temi Sarajeva, sad vidim. Ybg, morao sam bit privržen istini i metnut da će bit poraženi.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Koji si ti debilskoroalen je napisao/la:Ne skandira Željo, nego navijači Želje, glupane.bhpremierliga12 je napisao/la: Hahahahahaha PA ZELJO TI NA DAN GRADA SKANDIRA **** TE SARAJVO, A NAMA NESTO OKO TOGA MORALISES GLUPANE RASPALI?
De ba Gifron mani šuplje svega ti, iduće kolo gaće skidate već na Bradini. Da vi protiv svih igrate na 100% pa hajde, al' vi ste danas poginuli a iduće kolo ćete se naguziti Zrinjskom, u tome je poenta, i zato ste pičqke i svi se šprdaju sa vama od Une do DrineGifron je napisao/la:To sto par ljudi skandira Zrinjski iz zajebancije i jer ih je ponijela koja piva na stadionu, pa se odlucili malo da u tmurna vremena kada sudija i savez pokusavaju svim silama na terenu da poguraju sarajevo do 3 boda, ne treba i ne moze da generaziju da smo mi tuzlaci cetnici, balije ili ustase. Sto se mene tice, i neka Mladodost DK bude prvak, samo neka je posteno zasluzi na terenu.bordobijeli je napisao/la:Tuga u Tuzli zrinja im primio gol.
A sto ste izgubili, pa sad pravdanje od losih igara zadnjih 5-6 kola ispoljavate pljuvanjima po tuzlacima neka vam je na cast
![]()
![]()
![]()
![]()
PS: Boli me qrac i za jednim i za drugim, a vala i za trećim klubom, samo kažem kako jeste, jer vam ovo nije prvi put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hvala.bhpremierliga12 je napisao/la:Koji si ti debilskoroalen je napisao/la:Ne skandira Željo, nego navijači Želje, glupane.bhpremierliga12 je napisao/la: Hahahahahaha PA ZELJO TI NA DAN GRADA SKANDIRA **** TE SARAJVO, A NAMA NESTO OKO TOGA MORALISES GLUPANE RASPALI?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ne psuje se glavni grad nego vijetnamski klub sarajevo. Prenose neke imas @skoro opasne.bhpremierliga12 je napisao/la:Hahahahahaha PA ZELJO TI NA DAN GRADA SKANDIRA **** TE SARAJVO, A NAMA NESTO OKO TOGA MORALISES GLUPANE RASPALI?skoroalen je napisao/la:Ko glumi finjaka? Yebo vas Zrinjski u pakaš. I vaše standardno "yebem te Saraj'vo". Dodika pod ruku pa psuj glavni grad (ne ti lično nego ovi što skandiraju).sviunapad1010 je napisao/la: Bravo za pitare koji nivo kulture u šeheru
@skoro glumis nekog finjaka ovdje.
Amar Amar Osim Osim.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Nadjite moje postove vezanu za Tuzlu i Slobodu..
Kako sam samo naivan bio do danas,ali neka jbg mora se covjek opeci da bi skontao neke stvari..
Nije poenta titule ,nije poenta fudbala uopste
Ljudi ih pokusali zive spaliti ono opet skandiraju njima,ejjj gledaj te mrznje.
Kako sam samo naivan bio do danas,ali neka jbg mora se covjek opeci da bi skontao neke stvari..
Nije poenta titule ,nije poenta fudbala uopste
Ljudi ih pokusali zive spaliti ono opet skandiraju njima,ejjj gledaj te mrznje.
FK SARAJEVO.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Cuj @skore od Brezeskoroalen je napisao/la:Ne skandira Željo, nego navijači Želje, glupane.bhpremierliga12 je napisao/la: Hahahahahaha PA ZELJO TI NA DAN GRADA SKANDIRA **** TE SARAJVO, A NAMA NESTO OKO TOGA MORALISES GLUPANE RASPALI?
Ali pije decko fuka na Marijin dvoru često
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Pa mi GOŠKu skinemo gaće, gdje ne'š najtrofejnijoj ekipi i punoj motiva. Zašto se trošit, bolje čuvat energiju za sljedeću domaću utakmicu kad dođu ovako ove slabije ekipe da uzmemo 3 bobe lagano.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Nek i Sarajevo obeca premije, pa cemo zapeti i vise nego danasRaonffa je napisao/la:De ba Gifron mani šuplje svega ti, iduće kolo gaće skidate već na Bradini. Da vi protiv svih igrate na 100% pa hajde, al' vi ste danas poginuli a iduće kolo ćete se naguziti Zrinjskom, u tome je poenta, i zato ste pičqke i svi se šprdaju sa vama od Une do DrineGifron je napisao/la:To sto par ljudi skandira Zrinjski iz zajebancije i jer ih je ponijela koja piva na stadionu, pa se odlucili malo da u tmurna vremena kada sudija i savez pokusavaju svim silama na terenu da poguraju sarajevo do 3 boda, ne treba i ne moze da generaziju da smo mi tuzlaci cetnici, balije ili ustase. Sto se mene tice, i neka Mladodost DK bude prvak, samo neka je posteno zasluzi na terenu.bordobijeli je napisao/la:Tuga u Tuzli zrinja im primio gol.
![]()
![]()
![]()
![]()
PS: Boli me qrac i za jednim i za drugim, a vala i za trećim klubom, samo kažem kako jeste, jer vam ovo nije prvi put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.