NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
TAKO JEEEEEEEEEEEEEE
Nema bodovaaaa
Nema bodovaaaa
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
96BadBoy je napisao/la:Nisam optimističan nešto za danas,čujem da je uprava bila na treningu i da je rečeno nešto u smislu viša sila odlučuje u rezultatu,i da je zbog toga bila svađa sa Gocom.
It's better when it's live
Gavran!
Ajmoooooooo
Ajmoooooooo
-
Jedandevetcetiriosam
- Kontakt:
-
Whiteredangel
- Kontakt:
Znači, drago mi je da nam niste pustili, ne treba nam namjestena titula, ali skandiranje "bit će zrinjski qrac šampion" je pokazalo ko ste i šta... Stajete na stranu sarajeva kontra nas??? O jadne pajde!
Na prvo mjesto stani i ostani!
- Evolve
- Kontakt:
STOJIMO NA STRANI ŠIROKOG!Whiteredangel je napisao/la:Znači, drago mi je da nam niste pustili, ne treba nam namjestena titula, ali skandiranje "bit će zrinjski qrac šampion" je pokazalo ko ste i šta... Stajete na stranu sarajeva kontra nas??? O jadne pajde!
Vi niste imali kvalitete da nas uzmete danas, apsolutna nula u ofanzivnoj igri što se tiče nas a i vas i gol je mogao jedino past iz prekida...
MATIĆU!!!
NK Široki Brijeg
I Tuzlaci su skandirali zrinjski, nacionalizam na aparatima 
-
Whiteredangel
- Kontakt:
Prijatelju moj zaslužena pobjeda širokog i čestitke na tome, ali spomenuto skandiranje nikako ne može opisati "stajanje na strani širokog", nego ljubljenje guzice onome koga se bojite i ne dolazite gore od velikog straha da vas ne "pojedu"Evolve je napisao/la:STOJIMO NA STRANI ŠIROKOG!Whiteredangel je napisao/la:Znači, drago mi je da nam niste pustili, ne treba nam namjestena titula, ali skandiranje "bit će zrinjski qrac šampion" je pokazalo ko ste i šta... Stajete na stranu sarajeva kontra nas??? O jadne pajde!
Vi niste imali kvalitete da nas uzmete danas, apsolutna nula u ofanzivnoj igri što se tiče nas a i vas i gol je mogao jedino past iz prekida...
MATIĆU!!!
-
Jedandevetcetiriosam
- Kontakt:
To pajdooo..jok stajat cemo na vasoj strani..jakupovica i nas ne izlazak u europu vam nikad necu oprostit! Eto jaja vam titrat treba nakon svegaWhiteredangel je napisao/la:Znači, drago mi je da nam niste pustili, ne treba nam namjestena titula, ali skandiranje "bit će zrinjski qrac šampion" je pokazalo ko ste i šta... Stajete na stranu sarajeva kontra nas??? O jadne pajde!
SaMo ŠiRoKi !!!!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Cestitke na zasluzenoj pobjedi. Zrinjski los nikakav i samo nas je neka frljoka mogla spasit. Steta, al citavu sezonu smo ovakvi i pravo je cudo i ovo drugo mjesto.
Skandiranja me ne zanimaju..to krene od jedne osobe koja nema dovoljno mozga da skonta sta skandira..masu ponese i dobijemo sto dobijemo. Isto ko i danas na Sloboda - Sarajevo. Nebitno.
Sretno u kupu
Skandiranja me ne zanimaju..to krene od jedne osobe koja nema dovoljno mozga da skonta sta skandira..masu ponese i dobijemo sto dobijemo. Isto ko i danas na Sloboda - Sarajevo. Nebitno.
Sretno u kupu
Ti nisi zdrav, mi skandiramo isto svakome, skandirali smo vam I prosle godine, sad ti smetalo. Skandiramo zelji to redovno, prije toga na kosarci dok su derbiji s bosnom bili. Tako da, **** s tim provokacijama o lizanju supka.Whiteredangel je napisao/la:Prijatelju moj zaslužena pobjeda širokog i čestitke na tome, ali spomenuto skandiranje nikako ne može opisati "stajanje na strani širokog", nego ljubljenje guzice onome koga se bojite i ne dolazite gore od velikog straha da vas ne "pojedu"Evolve je napisao/la:STOJIMO NA STRANI ŠIROKOG!Whiteredangel je napisao/la:Znači, drago mi je da nam niste pustili, ne treba nam namjestena titula, ali skandiranje "bit će zrinjski qrac šampion" je pokazalo ko ste i šta... Stajete na stranu sarajeva kontra nas??? O jadne pajde!
MATIĆU!!!
Volim te do kraja.96.
Pajdo, nama bi najdraže bilo da ni vi ni Sarajevo ne osvojite ligu, nego da mi, ako ne mi onda Zvijezda 09.
Svaka čast momci u inat svima i pričama o prodaji...
Gavran gospodin, tako se grad voli legendo!
Svaka čast momci u inat svima i pričama o prodaji...
Gavran gospodin, tako se grad voli legendo!
-
Whiteredangel
- Kontakt:
Zašto je provokacija? Je li činjenica da vam se tresu gaće otići u sarajevo... Pa je li to sramota da vam klub 10 godina u sarajevu igra bez podrške navijača, pa ja bih se rađe ugasio nego da idem na sva gostovanja osim tamo gdje me strah ići...
- siroki1991
- Kontakt:
Pa vraceni smo 5 puta sa Ivana, do policije jeWhiteredangel je napisao/la:Zašto je provokacija? Je li činjenica da vam se tresu gaće otići u sarajevo... Pa je li to sramota da vam klub 10 godina u sarajevu igra bez podrške navijača, pa ja bih se rađe ugasio nego da idem na sva gostovanja osim tamo gdje me strah ići...
Whiteredangel je napisao/la:Prijatelju moj zaslužena pobjeda širokog i čestitke na tome, ali spomenuto skandiranje nikako ne može opisati "stajanje na strani širokog", nego ljubljenje guzice onome koga se bojite i ne dolazite gore od velikog straha da vas ne "pojedu"Evolve je napisao/la:STOJIMO NA STRANI ŠIROKOG!Whiteredangel je napisao/la:Znači, drago mi je da nam niste pustili, ne treba nam namjestena titula, ali skandiranje "bit će zrinjski qrac šampion" je pokazalo ko ste i šta... Stajete na stranu sarajeva kontra nas??? O jadne pajde!
MATIĆU!!!
Hahahahahaahah pusti vodu
-
Whiteredangel
- Kontakt:
Naravno da ćete biti vraćeni kad pravovremeno ne najavite dolazak, znate vi to, nego izmisljate glupe alibije... Sve ok, još jednom čestitke na zasluzenoj pobjedi. Pozdravsiroki1991 je napisao/la:Pa vraceni smo 5 puta sa Ivana, do policije jeWhiteredangel je napisao/la:Zašto je provokacija? Je li činjenica da vam se tresu gaće otići u sarajevo... Pa je li to sramota da vam klub 10 godina u sarajevu igra bez podrške navijača, pa ja bih se rađe ugasio nego da idem na sva gostovanja osim tamo gdje me strah ići...
Mars s teme cigane, pravi navijaci su u 23oj minuti pokazali svoje pravo lice.Whiteredangel je napisao/la:Naravno da ćete biti vraćeni kad pravovremeno ne najavite dolazak, znate vi to, nego izmisljate glupe alibije... Sve ok, još jednom čestitke na zasluzenoj pobjedi. Pozdravsiroki1991 je napisao/la:Pa vraceni smo 5 puta sa Ivana, do policije jeWhiteredangel je napisao/la:Zašto je provokacija? Je li činjenica da vam se tresu gaće otići u sarajevo... Pa je li to sramota da vam klub 10 godina u sarajevu igra bez podrške navijača, pa ja bih se rađe ugasio nego da idem na sva gostovanja osim tamo gdje me strah ići...
-
zirokopter
- Kontakt:
Hvala na pobjedi.
Ima svakakvih levata koji hoce da vas provociraju a i vi se vala pecate ko pastrmke. Samo ih iskulirajte i radite sta hocete. Pocastili ste nas pravo
iako smo rivali oduvijek bili i prije nesrece koja se desila. Ne krivim nikoga samo kazem ne ponovilo se i idemo dalje.
Sportski pozdrav iz Sa.
Ima svakakvih levata koji hoce da vas provociraju a i vi se vala pecate ko pastrmke. Samo ih iskulirajte i radite sta hocete. Pocastili ste nas pravo
Sportski pozdrav iz Sa.
DB aka Ledeni
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa čisto ko što se u Tuzli Skandiralo isto i bi će Zrinjski šampion. Nije da vas vole nego čista navijačka prepucavanja smiješno je tome pridavati pozornost!Whiteredangel je napisao/la:Znači, drago mi je da nam niste pustili, ne treba nam namjestena titula, ali skandiranje "bit će zrinjski qrac šampion" je pokazalo ko ste i šta... Stajete na stranu sarajeva kontra nas??? O jadne pajde!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.