FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 20 apr 2019, 20:03

skoroalen je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la: Puna podrška Kovačeviću, Laziću, Mujakiću, Hebiboviću, Bekiću, Haliloviću, Stanojeviću, Crepulji, Tataru, Rahmanoviću, Velkoskom, Ahmetoviću, Kapiću, Handžiću, Dizdareviću, Pidri, Šabanoviću, Šišiću, Cruzu, Šofrancu, Dupovcu, Mustafiću, Resiću, Kurdiću, Musemiću, Čosiću, Džakmiću, Oruču. :bih:
Pa i ne baš svima njima... :lol:
Posebno ovom momku.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 20 apr 2019, 20:09

U koliko je utakmica u srijedu? Da znam da li da izlazim na ispit.
JURIŠ

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 apr 2019, 20:09

Katastrofalna igra, nikad lošiju našu partiju nisam gledao uživo. Zasluženo su pobjedili.
Sudijska nadoknada, dadoše gol, izlazim odma popišan jedva dođo do kola, sjedem, gledam rezultat mađara, ne mičem, reko ako ga dadnu do kraja samo rikverc i u Jalu, u suprotnom kući. Ide devedeseta minuta, pisnu go, presječe me, uđem kad sreća 1:0 uski i promjeni se situacija za 180°.

Yebiga, dobro je na kraju završilo, moglo je bit -1.

Ništa, dok smo prvi gledam samo pozitivno stvari, eto konama još jednog konkurenta za evropu a mi ćemo, ako BOG da bit prvaci!
Još jedna pozitivna stvar, ako BOG da uzimamo titulu a ovi loši rezultati će pokazat da HALILOVIĆ ne može igrat beka, da HEBIBOVIĆ ne može igrat beka, da VELKOSKI mora imat kvalitetnu zamjenu. Ovi loši rezultati i igra će otvorit oči Hadžiću i ostalim da nama trebaju pojačanja za evropu (makar da se ne osramotimo) a i za narednu sezonu jer bit ćemo prvaci i bit će para sa svih strana.

DO DUPLE, AKO BOG DA.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 20 apr 2019, 20:13

ElCartel11 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Vidim neki pišu postave s Sabanovic, Pidro. Oni su povredjeni i Bekic tako da nema bolji opcija od Halila na beku. Po meni veci problem Krste i Tatar tu bi pokusao s Šišicem i brazlica
Onda se promjeni formacija, pa se igra sa 3 stopera pozadi, onda bi Halil bio LWB a Hebib RWB sto bi obojici vise odgovaralo, jer su vise napadacki orijentisani, a ne ovako samo daj da nekog stavimo na LB, jos malo pa ce Krleta tu staviti, a to da promjeni formaciju jer nema igraca za tu poziciju to nista.
nemoj me pogresno shvatiti, znam sta pokusavas reci i potpuno si u pravu da ovo treba, ali ovo je daleko od nivoa fudbala na kojem se moze ovako mijenjati sistem igre, ovo je amaterska liga i bice jos zadugo daleko od evrope, sto prije prihvatimo bice nam lakse, ovo su igraci koji nigdje ne mogu igrati osim u nasoj ligi (izuzev par izuzetaka) i imamo svake godine milion dokaza gdje najbolji igraci idu vani i vracaju se za godinu ili idu po malti, gibraltaru, vijetnamu i sl, ovo su invalidi i znaju samo jedno te isto igrati, samo moras naci nacin da to sve uklopis, a promjene ne idu

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 apr 2019, 20:27

Psovanjem i napadima na Husrefa i igrace, nista necemo postici. Treba nam mir da se ovo izgura do kraja. Poslije prvenstva, pricati o treneru i igracima, koji nisu za Fk Sarajevo. Dati im podrsku da izadju iz krize.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 20 apr 2019, 20:28

Arhitekt je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:
Arhitekt je napisao/la:
A sto moramo imati trenera iz nase lige? Sto moramo imati trenera pocetnika, koji ce se uciti na nama.Ako cemo se ograniciti na trenere iz nase lige on mozemo zaboraviti na bilo kakav iskorak ikad u icemu, a siguran da se finu cifru moze naci kvalitetan i iskusan trener iz vana.Realno imamo prejaku ekipu, prednost od 11 bodova je bila neka realnost u odnosu na druge ekipe, krupa, zrinjski, siroki i sada sloboda su Husrefovi porazi i niciji drugi.
Nisi mi odgovorio. Ima li i jedan trener da je radio u nasoj ligi, da ga vi niste ispljuvali? Ko je to osvajo ligu 11 kola prije? Husref je tu sad i treba ga ispostovat. Ja sam svjedok gdje mu se majka spominje i na +11. Dodje neki super strasni trener i ne uradi iskorak 2 godine. I uzme nam lovu i sta onda. Jel vam Jesic bio to u sta ste se kleli u pocetku. Dok god smo prvi ima moju podrsku, pa makar i mi i zrinjski sve izgubili do kraja.
A zbog cega ti moram traziti primjer sta je neko radio u ovoj ligi ranije? Jel mi to moramo cekati da neko dovede normalnog trenra, pa da onda i mi to uradiomo, jel moramo cekati da neko osvoji ligu sa +11 pa da i mi kazemo hej vidi fakat se moze sad cemo i mi.Ovdje se svima spominje majka, od igraca, trenera, pomocnika, uposlenika, ne znam jel ima ijedna osoba kojoj se nije psovalo, ali to uvijek rade isti ljudi i njih si vec davno trebao blokirati ili jednostavno ignorisati ono sto pisu. Ne znam ko je od Jesica ocekivao bilo sta (znam da ih je bilo) covjek i prije i poslije nas mjenjao klubove svako 6 mjeseci, a sve ove poslije njega ne treba ni spominjati.
Ma ne moras nista iskreno. Sto se tice igorisanja tu si u pravu. Sto se tice lige, niko je zadugo nece prekucat. Uvijek ce biti u 5- 6 bodova
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 apr 2019, 20:30

fks74 je napisao/la:Psovanjem i napadima na Husrefa i igrace, nista necemo postici. Treba nam mir da se ovo izgura do kraja. Poslije prvenstva, pricati o treneru i igracima, koji nisu za Fk Sarajevo. Dati im podrsku da izadju iz krize.
Igracima da,prema Husrefu sam hladan...
Ako mu ista ekipa pocne i kontra Mladosti nek se ubije sam
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 apr 2019, 20:32

mma_hz je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Psovanjem i napadima na Husrefa i igrace, nista necemo postici. Treba nam mir da se ovo izgura do kraja. Poslije prvenstva, pricati o treneru i igracima, koji nisu za Fk Sarajevo. Dati im podrsku da izadju iz krize.
U redu, radite sto hocete. Poslije ce vam biti zao , mozda ce biti kasno.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 20 apr 2019, 20:33

skoroalen je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Gledam tabelu, Sloboda ce imati jak motiv da zapne slijedecu protiv laznih, mogu lahko biti cervrti jos pogotovo ako kone kiksaju veceras.
Njihovo skandiranje danas ti je reklo sve o njihovom motivu. Već su se oni podmazali. :puke:
Brate, mentalni sklop nema veze sa tim. Mrze oni i nas i njih. Pjevat ce Sarajevo iducu tekmu. To su mentoli. Podmazani nisu, moze ih zrinjski pobjediti regularno. Sumnjma da se iko podmazuje. Sve su mahalske koje su rijetko, skoro nikako istinite. Njima je bitna evropa i guzice ce dati samo da odu, pogotovo Nalicu.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 20 apr 2019, 20:34

amypitar je napisao/la:Kakva je ono mržnja u Tuzli bože sačuvaj.Nije da sam iznenađen, ljudi imaju kompleks prema glavnom gradu,90 godina igraju samo reda radi nije im lahko,al ono je užas.
Sa pola klubova su zaratili od nas,pa Želje,u zadnje vrijeme sa Čelikom,pa sa Goskom.Nadam se naredne sezone ulaskom Veleza, sa kojim takodjer nisu u dobrim odnosima i Borca,da fukare konačno ispadnu iz lige.Nadam se da će im nekad bod/ovi trebati na Koševu.
Nije nikakva mrznja druze nego revolt prema vama jer nikad nemamo posteno sudjenje protiv vas.Sto se tice Zeje njih mrzimo zato sto pustise Leotaru a i Velez GOSKU a mi njihovim spletkama ispadosmo.Sto se tice Celika odnosi korektni.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 apr 2019, 20:35

Evo još pozitivnih stvari, činjenice.
Dolazi nam u srijedu MLADOST DK, JEDINA ekipa koja bi više volila da mi budemo prvi nego lažni mostarci. Pobjedili su danas i praktički osigurali opstanak, u evropu ne mogu, prokockali su dosta šansi. Igrat će normala, neće se valjat, pa ko bude jači i bolji neka pobjedi, mislim da smo dosta kvalitetniji i da pobjeda neće doći u pitanje.

Protiv Tuzla city-a ćemo igrati na neutralnom terenu, u Srebreniku, obzirom na broj naših navijača sa TK-a i obzirom da će se tad lomit, Srebrenik će bit u bordo boji cijeli i faktički će doć kao da igramo na domaćem terenu.

I da, ubjedljivo smo najveći klub u državi zbog toga smo trn u oku svima. 45 minuta prije tekme dolazim u Tuzlu, sa svih okolnih brda silaze da gledaju Sarajeva, imat će veću posjetu na ovoj utakmicu od sljedeće tri utakmice kući zajedno.

Što se tiče Saida Husejnovića, moram spomenut. Pao mi je u očima kad nije htio raskinut ugovor i kad je bio na sisi kluba al mi je opet "porastao" u očima. Uopšte protiv nas ne zapinje i "ne skače na glavu" kao ostali i mislim da namjerno par situacija nije htio ubacit ili opucat ili brže lotpu prenijet, kasnije je izašao zbog povrede, sumnjam u povrdu. Zna on da njima ne treba, njemu par hiljada od svinjskog ne igra neku ulogu, volio bi da Sarajevo bude prvak, pa je vjerovatno laganini igrao..
FK Sarajevo

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 apr 2019, 20:37

Laznjak je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Gledam tabelu, Sloboda ce imati jak motiv da zapne slijedecu protiv laznih, mogu lahko biti cervrti jos pogotovo ako kone kiksaju veceras.
Njihovo skandiranje danas ti je reklo sve o njihovom motivu. Već su se oni podmazali. :puke:
Brate, mentalni sklop nema veze sa tim. Mrze oni i nas i njih. Pjevat ce Sarajevo iducu tekmu. To su mentoli. Podmazani nisu, moze ih zrinjski pobjediti regularno. Sumnjma da se iko podmazuje. Sve su mahalske koje su rijetko, skoro nikako istinite. Njima je bitna evropa i guzice ce dati samo da odu, pogotovo Nalicu.
Doduše to stoji, kod nas su uvijek neke teorije zavjere itd, al njih će Zrinja uzet, kako god okreneš. Pušteno il ne, neće oni ništa moć u Mostaru. Protiv nas su našpanovani redovno, bez obzira na stanje.
Ko ono juče napisa da se nada X-u, pa ga napadoše? :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 20 apr 2019, 20:37

Teško je naći krivca poslije ovakve utakmice, Sloboda nas je uništila presingom i jedino da smo se zatvorili skroz na početku drugog i igrali kontre možda smo mogli nešto izvući. Igrači nisu na nivou najprije mentalno a onda i fizički u zadnje vrijeme.

Zadnjih 15-20 minuta me odmah podsjetilo na naš prvi poraz ove sezone protiv Radnika. Loše odigrali utakmicu a bacamo se na sve ili ništa i na kraju prc..kazna. A lagano smo mogli obje utakmice x završiti.

P.S. Nama da Guardiola dođe a Pochettino da mu bude pomoćnik, mi bi ga tjerali i psovali nakon prvog poraza. Nevjerovatna smo ****, ko da smo navikli svake godine u svojim rukama držati duplu krunu.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 20 apr 2019, 20:40

Po meni samo lekcija za nase igrace i Husrefa. Idemo ovo zavrsiti. Podrska samo, na kraju se mrtvi broje.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 apr 2019, 20:41

fks74 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
U redu, radite sto hocete. Poslije ce vam biti zao , mozda ce biti kasno.
Nikad na stadionu kritika,samo podrška svima koji nose dres mog kluba.Husrefu na stadionu necu opsovati pa makar ispali iz lige .Mogu ja ovdje mlatiti ,ali na stadionu uvijek podrška jer sam za to tu nikad zvizduk i kritika
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 apr 2019, 20:42

Još 6 utakmica, 4 pobjede i 2 remija pod uslovog da lažni sve dobiju a NEĆE. Možda već u sljedećem kolu kiksaju, a ako ne, kiksat će onda u subotu sljedeću jer će Mladost igrat za nas, ubjeđen sam. Pored tog, imat će tešku utakmicu i protiv Čelika u Zenici, a neće im bit lako ni protiv Radnika kući.

Mi imamo yebeno gostovanje u Bijeljini, ostalo ide ko plitak potok.

Da hoće uskoro kiksat da ih otkačimo pa da se onda fokusiramo na kup, ja sam uvjeren da ćemo mi sad iz druge u petu prešaltat i završit poso. Imali su oni sad priliku, nisu znali, sad ćemo završit poso'. Kad uzmemo titulu, sve će bit lakše.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 20 apr 2019, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 apr 2019, 20:43

Protiv Tuzla city-a ćemo igrati na neutralnom terenu, u Srebreniku, obzirom na broj naših navijača sa TK-a i obzirom da će se tad lomit, Srebrenik će bit u bordo boji cijeli i faktički će doć kao da igramo na domaćem terenu.

Tuzla ce tada biti u sigurnoj zoni na tabeli, a prije našeg gostovanja u Gabeli u zadnjem kolu, Gošk će vec biti drugoligaš

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 apr 2019, 20:43

Volim vas sve <3 <3
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 20 apr 2019, 20:45

Siroki da je igrao sezonu kao sto su odigrali ove zadnje dvije protiv nas i Zrinjskog, uzeli bi titulu.
Steta sto Husrefa ne smjenise neki dan, i ako nekim cudom uzmemo titulu on mora ici.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 20 apr 2019, 20:47

BordoSarajevo je napisao/la: Mi imamo yebeno gostovanje u Bijeljini, ostalo ide ko plitak potok.
Ti si ba lud frajer ako u ovo vjerujes. Jesi ti svjestan da nas je Krupa nadigrala na Kosevu?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []