Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Rigoletto
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Rigoletto » 20 apr 2019, 20:01

Sta kaze onaj na temi sarajeva, sto ih ratko sve nije pobio? Pa kakvog se ovdje taloga nakuplja u tri lijepe...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 20 apr 2019, 20:05

HZ_ilidzaa je napisao/la:Može li mi neko reći šta se dešava na relaciji Zap. Mostar -Siroki B. ?
Baš baš mnogo animoziteta u zadnje vrijeme, ne može to biti samo sa sportskog apsekta ,mora biti neka društvena podloga za to.
Prije 4-5 godina SB bi hladno pustio ovu tekmu Zrinjskom.
ne postoji zapadni mostar, postoji samo jedan Mostar... sjedi, iz geografije jedan.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 20 apr 2019, 20:06

Rigoletto je napisao/la:Sta kaze onaj na temi sarajeva, sto ih ratko sve nije pobio? Pa kakvog se ovdje taloga nakuplja u tri lijepe...
Kad si i ti šokiran, ništa se više ne treba reći. Sačuvajte premije, ne trebaju nam. This one is on us.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 apr 2019, 20:11

sta su ocekivali, dosli da ukradu, pokradu i da im narod aplaudira.

Gigovic danas, Petrovic prije par dana. Ni sa sudijama ne mogu. Nisu dva cestita suta imali u utakmici citavoj

sa ovakvom igrom puno para ce trebati za titulu, bas puno.. Osim Stanojevica i Hebibovica danas niko nista nije odigrao
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 20 apr 2019, 20:12

wobly92 je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:Sta kaze onaj na temi sarajeva, sto ih ratko sve nije pobio? Pa kakvog se ovdje taloga nakuplja u tri lijepe...
Kad si i ti šokiran, ništa se više ne treba reći. Sačuvajte premije, ne trebaju nam. This one is on us.
Razdijeli to ovim sarajlijama sto su kuce stavljali na Zrinjskog danas :cry:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 apr 2019, 20:13

Ovi Tuzlaci mazohisti pravi,trebas ih probati zive zapaliti da te pocne gotiviti.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 20 apr 2019, 20:14

Lillard je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Može li mi neko reći šta se dešava na relaciji Zap. Mostar -Siroki B. ?
Baš baš mnogo animoziteta u zadnje vrijeme, ne može to biti samo sa sportskog apsekta ,mora biti neka društvena podloga za to.
Kompleksi. Zrinjski dominira godinama, njih nigdje, laju na Čovića a ćaće im glasaju za istog ko i 99% Širokog. Ko dns skandiranje onih 20 likova u kavezu, mene bi bruka bilo, Zrinjski šampion 2 godine zaredom oni skandiraju "biće Zrinjski qrac šampion" :rol:
Više nas bilo na njihovo stadionu, ajde
Nema para nema bodova :guz:
I u srijedu ćete porciju dobit samo 50 metara dalje nego danas. :opaopa:
Pokazali smo cijeloj državi da igramo pošteno, ostali nas ne zanimaju.
Nadam se da nam se sportska pravda vraća u Kupu.
KUP, KUP, KUP JE NAŠ

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 apr 2019, 20:24

MortemHz je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Tz: zrinjski zrinjski
Sb: bice zrinjski **** sampion

Ko kaze nema Bosne?!?! :lol: :lol:
:tokralju:
I samo normalan covjek to gleda kroz prizmu sporta, dok djeca samo da psuju ako im se je svidja. Cuj sto ih Ratko nije poubijao, a nasi ocevi u Sarajevu ratovali i branili ih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 20 apr 2019, 20:24

ultrasstyle_tz je napisao/la:sta su ocekivali, dosli da ukradu, pokradu i da im narod aplaudira.

Gigovic danas, Petrovic prije par dana. Ni sa sudijama ne mogu. Nisu dva cestita suta imali u utakmici citavoj

sa ovakvom igrom puno para ce trebati za titulu, bas puno.. Osim Stanojevica i Hebibovica danas niko nista nije odigrao
Gospodine, vi implicirate da mi krademo a vi dobili utakmicu? Mi jesmo izgubili danas neka smo ali ne pricajte boga vam vi o titulama, ja sam ih vise osvojio od vas.
Pustite vi nas titula je medju nama i zrinjskog, zasto ste primitivci neotesani? Tuzla je lijep grad ne treba vam kompleks prema glavnom gradu.
Jedino psovanje musemicu je opravdano frajer je krkan od sebe a sad mu opravdanje za poraz psovanje. Ne znas posao svoj i to je to.
Jos jednom cedtitke navijacima Slobode i sretno u borbi za evropu.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 20 apr 2019, 20:35

Lillard je napisao/la:
Kompleksi. Zrinjski dominira godinama, njih nigdje, laju na Čovića a ćaće im glasaju za istog ko i 99% Širokog. Ko dns skandiranje onih 20 likova u kavezu, mene bi bruka bilo, Zrinjski šampion 2 godine zaredom oni skandiraju "biće Zrinjski qrac šampion" :rol:
Kakve bolan komplekse, od koga, od vas ?!?! Dođete, ugostimo vas, posjetite rodbinu, dobijemo vas, sve pošteno i ko kave babe uvrijede se na nekakvo skandiranje ?! Nema para, nema bodova ! :tralala: :guz:
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 apr 2019, 20:44

jozo121 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
Kakve bolan komplekse, od koga, od vas ?!?! Dođete, ugostimo vas, posjetite rodbinu, dobijemo vas, sve pošteno i ko kave babe uvrijede se na nekakvo skandiranje ?! Nema para, nema bodova ! :tralala: :guz:
Niko ne priča o rezultatu, čestitke, tako i mora bit. Skandiranje je patetično s obzirom da smo mi prvaci 2 godine zaredom. Kompleksi od uspjeha na kojima vi nama ne možete tj ne želite priznat i čestitat, pa su vam ovih par derbija sve.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 20 apr 2019, 20:49

Ohanite malo dobili nas i gotovo,skandiraju oni nama mi njima ko ga kome stavi i mi smo njima izbili titulu kad smo ih okrenuli u Mostaru ,smo ubuduce nek se poklope svi sto znaju kako ce i sta bit.

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 20 apr 2019, 21:07

GradKamena2 je napisao/la:Ohanite malo dobili nas i gotovo,skandiraju oni nama mi njima ko ga kome stavi i mi smo njima izbili titulu kad smo ih okrenuli u Mostaru ,smo ubuduce nek se poklope svi sto znaju kako ce i sta bit.
Svaka čast majstore, svaka ti je na mjestu !!! :thumbup:
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 20 apr 2019, 22:10

Sto godina postojanja onako :D
Cestitke na pobjedi nema se tu sta reci i zamjerati sto se pristupa tekmi tice, ono vrijedjanje Husrefa i povici "Zrinjski, Zrinjski" neka vam je na sramotu, isti ti navijaci Zrinjskog su vam palili bus navijacima u Mostaru. Takodje cestitke i igracima Širokog na fer tekmi i ako su/smo mnogi mislili da ce pustiti komsijama iz Mostara. Borba za titulu i dalje otvorena, kao i za mjesta koja vode u Evropu.

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 20 apr 2019, 22:27

GradKamena2 je napisao/la:Ohanite malo dobili nas i gotovo,skandiraju oni nama mi njima ko ga kome stavi i mi smo njima izbili titulu kad smo ih okrenuli u Mostaru ,smo ubuduce nek se poklope svi sto znaju kako ce i sta bit.
Objasni vam čovjek sve ... Isto tako će mi i mi dobiti "podbadanja" kad izvučemo deblji kraj. Smiješno su mu ljudi koji previše uzimaju to srcu, pa ljudi moji to je derbiji!
Logično da će atmosfera biti nabrijana, meni ništa ne smeta nikakva verbalna prepucavanja, samo da nema fizičkih obračuna a drugo je sve dopušteno pa ko koga :mrgreen:
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 20 apr 2019, 22:30

Gledam Krpic prije 4,5g igrao sa nama na školskom igralištu a vidi sad prvi strijelac.
Jest liga slaba jebote

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 20 apr 2019, 23:26

:thumbup:
Rosicky je napisao/la:Gledam Krpic prije 4,5g igrao sa nama na školskom igralištu a vidi sad prvi strijelac.
Jest liga slaba jebote
Prije 5 godina Nikola Katic je igro zupanisku ligu HNŽ-a,na turniru mjesnih zajednica (mjesta u Hercegovini) bio prvi strijelac,danas igra za Glasgow Rangers danas dao gol,i kuca na vrata reprezentacije,jel znaci da je i Skotska liga u kurcu?

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 20 apr 2019, 23:30

Katić je tada jos išao u skolu..a krpic imao 24g ..ni slicna situacija:D
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 20 apr 2019, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 20 apr 2019, 23:34

Rosicky je napisao/la:Gledam Krpic prije 4,5g igrao sa nama na školskom igralištu a vidi sad prvi strijelac.
Jest liga slaba jebote
Pa da, lik je nakon samo 4 mjeseca ubrzo dobio nogu iz svedskog AIK-a jer su rekli da je spor i trom igrac, a ovdje prvi strijelac haha. Ne znam kako je igrao u Iranu ali s obzirom da je nogiran nakon jedne polusezone, valjda ni tamo nije bas nesto odigrao.

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 20 apr 2019, 23:34

Zivot je cudan i cudne puteve pise,kakva god bila ova liga opet treba bit najbolji u njoj.
I nema veze koliko je ko godina imo,trebalo je proc to sve.

Sa koliko se godina pojavio Dado Prso npr. a covjek igro finale LP?

Previse se kod nas podcjenjuju ljudi i uspjesi.

Procito sam negdje maloprije Smajic iz Slobode ode na maturu,sjetite se sta ste vi bili do svoje mature?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.