FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 apr 2019, 20:48

Sa dva boda više već bi 99,99% bilo sve riješeno, ovako, moramo nabrat tih dva boda u sljedeća dva kola, a hoćemo ako obje pobjedimo. To kad bi bilo, onda se mirno pripremat za kup i krenut na prvu duplu krunu bez pretjerano velikog pritiska.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 20 apr 2019, 20:48

AlfredNobel je napisao/la:Volim vas sve <3 <3
Ma mi smo bolesni. Jesmo Allaha mi.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 20 apr 2019, 20:50

PovratakPaprike je napisao/la:
simidobar je napisao/la:
Prvi smo i u finalu kupa...

Gore od ovog poraza je citanje "znalackih" postova od pacova sto prizivaju taj scenario pisanja jos od Turske a FKS im u srcu, gori sve. Ako sta osvojimo nedo Bog po kome ce ic objektivna pljuvacina.. hocu rec kritika...
Postoje kriticari, pisci, glumci..navijaci.. mi smo ako ste zaboravili navijaci, mi smo tu da ih podrzavamo...
Samo zamišljam koliko čovjek treba bit retardiran za ovako nešto napisati... Dok i jedan jedini navijač FK Sarajeva ovako razmišlja, ostajemo seljački klub i mrtvi prosjek u ovoj jadnoj ligi. Ali haj ti to objasni ljudima koji su tuplji od najtupljeg k...a...
Hvala na dijagnozi. :mrgreen:
Prepadoh se na moment, ko da smo dio neke revolucije, jbte, reci pasa moj cega si ti strucnjak ? Reci pametno moje, samo reci..
Dodji ti, da ciko bonu... :ljepota:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 20 apr 2019, 20:51

@ pasica sve da tako i bude, nadji mi boljeg od husrefa?, jel on kriv sto nasi ne znaju da igraju?, postignu pogodak i onda izgube na kraju sta je reci?

Ne zezajte ljudi najmanje je kriv husref, prerano smo se poceli radovati da smo sampioni .

Neka nam je bog na pomoci do kraja samog, volio bih da osvojimo titulu najvise na svijetu, ali ako ovako nastave da igraju i prosipaju bodove nema od te ljubavi nista.
Komsije vode protiv krupe, skojom smo mi odigrali nerijesno itd
04.10.2009 !

astonHz
Kontakt:

Post Postao/la astonHz » 20 apr 2019, 20:53

Haj sto su ove Fukare odvratne same po sebi sa svojim skandiranjem debilnim, ali cemu kopiranje pjesama Hordi Zla? :facepalm:
"Daj go, Slobodo, nama vise ne treba" i slicno... :stop: Najsmjesnija "grupa" u BiH, fuj!

Uzasna igra i rezultat, ali hajmo podici moral, izvuci pouke iz ove utakmice danas i nek se trznu malo. Halo ba ljudi, kraj je sezone.
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 20 apr 2019, 20:53

scudetto89 je napisao/la: Komsije vode protiv krupe, skojom smo mi odigrali nerijesno itd
Lazes da si ovo napisao :rol: :rol: :rol: :tokralju:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 apr 2019, 20:57

:opaopa:
skoroalen je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Gledam tabelu, Sloboda ce imati jak motiv da zapne slijedecu protiv laznih, mogu lahko biti cervrti jos pogotovo ako kone kiksaju veceras.
Njihovo skandiranje danas ti je reklo sve o njihovom motivu. Već su se oni podmazali. :puke:

Ma kakvi oni i motiv :lol: Pa oni za 100 godina nemaju motiva da imaju protiv Zrinjskog.Pa sve da osvoje titulu,oni ne mogu u Evropu,pa godinama muku muče da dobiju licencu za Premijer ligu.Mogu samo boga moliti sto je liga slaba pa opstaju u istoj.Čekaj dok se liga skrati,sad ulaskom Veleža I Borca bit ce glavni kandidati za ispadanje.

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 20 apr 2019, 21:01

alacious je napisao/la:
scudetto89 je napisao/la: Komsije vode protiv krupe, skojom smo mi odigrali nerijesno itd
Jesam li sta slagao nesto ti je smijesno?
04.10.2009 !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 apr 2019, 21:03

Nzm sto ste iznenadjeni tuzlacima, ono je sasvim ocekivano...

Sto se tice igre, bez komentara sto bi buco rekao... Katastrofa...
Kakvo tempiranje forme u zavrsetku sezone :facepalm: :thumbdown:

Da se ovo zavrsi aBd na najbolji nacin, al bgmi nek nam je bog na pomoci...

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 20 apr 2019, 21:04

scudetto89 je napisao/la:
alacious je napisao/la:
Jesam li sta slagao nesto ti je smijesno?

Ma koji qrac su nama te komsije da ih uzimas relevantnim?
Ako ces tako sto onda zaboravljas da smo te iste komsije ponizili na njihovom stadionu prije 2 sedmice?
To mi je smijesno, sto se fatas za gluposti koje vece ne mogu biti

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 20 apr 2019, 21:04

alacious je napisao/la:
:facepalm:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 20 apr 2019, 21:09

Već u srijedu tekma.
Hajmo zbiti redove , vrijeme je da pobijedimo .
MDK korektan klub prema nama uvijek, Slobodu DOBRO premirati, da dole pokušaju nešto , mada to je dole 95% kec.
Ugl u sljedećim kolima, nada su nam MDK i Čelik, a Radnik i GOSK dušmani, pored nas samih.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 20 apr 2019, 21:09

@ alacious jesmo ih ponizili sve stoji , samo sam rekao da nismo mogli krupu pobijedti to je sve .

Jos sam iznerviran zbog danasnjeg poraza, zato sto nam se klima titula , necu dalje ici u raspravu ja sam svoje rekao druze zivio
04.10.2009 !

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 20 apr 2019, 21:10

astonHz je napisao/la:Haj sto su ove Fukare odvratne same po sebi sa svojim skandiranjem debilnim, ali cemu kopiranje pjesama Hordi Zla? :facepalm:
"Daj go, Slobodo, nama vise ne treba" i slicno... :stop: Najsmjesnija "grupa" u BiH, fuj!

Uzasna igra i rezultat, ali hajmo podici moral, izvuci pouke iz ove utakmice danas i nek se trznu malo. Halo ba ljudi, kraj je sezone.
Zato smo i izgubili, igraci nam i onako imaju pritisak Koseva, sad dosli ista pjesma, ista atmosfera, psuju sa istoka, cudo, deja vu, odigrali bi oni mozda nerjeseno al sjebalo ih sto su promijenili neke rijeci. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bilo je predsjednika al je Tito, Tito.
Ima klubova al je Sarajevo, Sarajevo.
Kad te mrze i kad ti se dive... nije svejedno.. nikad bilo nit ce kad bit...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 20 apr 2019, 21:11

scudetto89 je napisao/la:@ alacious jesmo ih ponizili sve stoji , samo sam rekao da nismo mogli krupu pobijedti to je sve .

Jos sam iznerviran zbog danasnjeg poraza, zato sto nam se klima titula , necu dalje ici u raspravu ja sam svoje rekao druze zivio
Ma nemamo se oko cega raspravljati ovdje, samo mi nikako nije sjela ona recenica. Zivio ti meni.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 20 apr 2019, 21:13

Kolo manje razlika ista
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 20 apr 2019, 21:13

Naravno krivo je svima, meni je najvise krivo sa 12 bodova da padnemo na 4, znaci da smo pali u krizu, nadam se da cemo se izvuci iz ovoga, i na kraju podici taj pehar u pm :mrgreen:
04.10.2009 !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 apr 2019, 21:14

Nas najveci problem sto samo imamo jedan nacin igre . fudbal je postao igra ritma moras znati drzati loptu, braniti se, presing igrati, opasan iz prekida itd itd. Nemamo B plan a kamo li c i d

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 apr 2019, 21:18

Kako smo igrali danas, pogotovo u drugom poluvremenu, sve ih je trebao zamjeniti ali koga ubacit?

Bekovi su nam KRŠ, ali koga ubacit kad su nam povrijeđeni Šabanović i Pidro, a ni nesretnog smotanog Bekića nema.
Danas Krste NULA, ništa niščim, koga ubacit umjesto njega kad je jedina njegova zamjena u igri i to na beku (Halil), a Resića ubacit među one krkane ne bi 100% ništa napravio, još prenizak a ova Sloboda sa ona dva jabalana na stoperima bi nam pravila strašne probleme u prekidima.
Tatar, isto katastrofa, van forme totalno, koga ubacit? Šišića? Meni Šišić nikako ne miriše kao igrač, jedino što ima je brzina, tehnika nula, samo bi nas iznerviro još više kad se zaleti i sam sa loptom izađe u aut ili gol aut.
Ahmet se povrijedi, uđe Handžić i tu nam je kraj bio što se tiče napada. Haris ništa napravio nije, nije igrao pa je skroz ispao iz forme, ali nije ni mogao igrat kad je Ahmet zvijer, nadam se da nije ništa ozbiljno oko povrede.

Ja da sam bio trener, sumnjam da bi mjenjao nešto više nego Husref, a zaslužilo ih je 6-7 da izađu napolje!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 20 apr 2019, 21:19

Ako ove godine uzmemo duplu, niko nas više ne može zaustaviti. Tu je novi gazda , on će nas lijepo pogurati.
Zato IDEMO KOPATI I RUKAMA I NOGAMA da dođemo do cilja.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, BordoArmy88, laznokrilo, muhamedhulk, SHZ82, trunks1946 i 62 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []