Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la robovi88 » 25 okt 2010, 22:45

Eto dobi Milan ! Pravda je pobijedila xD šalim se ...
Milan je dominiro 80 min ali zadnjih 10 je Napoli ... eto dosta im onaj jedan go :D
sad smo drugi,Inter treći 8-) imamo čak bolju gol razliku od Lazia :mrgreen:
Robinho pokazuje da je u izvrsnoj formi i da zasluzuje mjesto u prvoj kao i Boateng ... sa njima dvojicom smo mnogo brzi ... još da hove Flamini umjesto Gattusa :roll:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 29 okt 2010, 13:28

citam na eurosportu kako juventus trazi svoje "oduzete" dvije titule iz 2005. i 2006. a inter najavio kontratuzbu o ukoliko se juventus bude zalio...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 29 okt 2010, 13:50

...te komentirao odluku Juventusa da traze povrat dva oduzeta naslova prvaka: “To je njihova politika. Sto bi bilo da ja podjem traziti naslove koje smo mi nepravedno izgubili. Ipak, mi nismo takvi.”-IL PRESIDENTE 8-)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 okt 2010, 15:33

haj ba ,inter je i postao "tim" na tudjoj muci,tako da ,dosta price :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 okt 2010, 16:08

Huska je napisao/la:...te komentirao odluku Juventusa da traze povrat dva oduzeta naslova prvaka: “To je njihova politika. Sto bi bilo da ja podjem traziti naslove koje smo mi nepravedno izgubili. Ipak, mi nismo takvi.”-IL PRESIDENTE 8-)
nit kažem da je neko namještao niti da nije, al o kojim nepravedno oduzetim interovim titulama priča gospodin morati?
10 sezona prije calciopolia italijansko prvenstvo su osvajala 4 kluba juve milan lazio i roma, a inter je u tih 10 godina samo 2 puta bio drugi, e sad gdje su oni to pokradeni, kako lazio ili roma nisu pokradeni ili neko treći?
ništa zlonamjerno al baš sam išao gledati rezultate i inter je samo jede sezone u tih 10 bio blizu prvog mjesta ostalo sve niđe veze i sad oni pokradeni, priča koja ni kod osnovnoškolaca ne drži vodu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 29 okt 2010, 16:17

Moratti je to vise reko da malo provocira,a mislio je na titule 98' i 02'...98' nije sviran penal u utakmici izmedju Juveta i Intera u Torinu ( Iuliano na Ronalda :o :o :o :o :o ),a 02' u 2,3 kola pred kraj cini mi se protiv Chieva nije sviran cist penal takodje na Ronaldu...tako sam ja barem sinoc sluso na SKY-u nakon te Morattieve izjave...tu je bio i Bergomi koji je za tu 98' izjavio da se desavalo dosta cudnih stvari...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 okt 2010, 16:29

ma gluposti su to jer da je juve ili milan namještao kako su onda rimski klubovi uspjeli biti prvaci a inter nije, nisu i oni valjda krali intera :roll:

a na kraju će ispasti da je juventus jedini zapravo pokraden jer za nešto što su manje više svi radili oni su izgubili 4-5 sezona zbo serije b i još su im inter real i barsa opljačkali igrače, to se ne može vratiti nikako

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 29 okt 2010, 16:31

joj kad se sjetim ronalda u interu... onakav napadački talenat nisam više nikad vidio kakav messi, on je **** za ronalda. a ovaj cristiano ronaldo je samo solidna rezerva za zubonju. čovjek je imao sve, brzinu snagu, eksplozivnost, bolesno precizan i jak šut, pojednako dobar objema nogama a da ne govorim o driblinzima :shock:
sjećam se jednom kada je moratti nakon puno godina nakon što je dove ronalda izjavio da je bio veoma uzbuđen kada je uspio najzad dovesti ronalda u inter.
Il club più titolato al Mondo.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 29 okt 2010, 16:53

A moratti misli na to dok je juve namjestao inter nije imao nikakve sanse pogotovo 02 sezona kad je inter pokraden .
Samo jedan klub Velež Mostar

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 okt 2010, 17:09

jest vala,Juventus je namjestao i u Ligi Šampiona,bas mi je zao intera,nije im se dalo ,smrc smrc :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 okt 2010, 17:12

Adnel je napisao/la:A moratti misli na to dok je juve namjestao inter nije imao nikakve sanse pogotovo 02 sezona kad je inter pokraden .
ma tako su strašno pokradeni da su do zadnjeg kola imali sve u svojim rukama al onda odu u rim i poborski ih razbije ko beba zvečku i sad kriv sudija
a opet pitam kako je milan 2-3 puta te roma i lazio uspjeli biti prvi pored tog strašnog juventusa koji namješta, a eto samo inter nije mogao, ne drži vodu priča opet kažem

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 29 okt 2010, 17:15

odosmo daleko,Moratti je bacio bombu da malo zakuha sto mu je ocigledno i uspjelo.

@toni Moratti je samo odgovorio na cinjenicu da Juve hoce da im se vrate titule,on to nece stvarno uradit.

pametnije je da pricamo o fudbalu nego o ovim stvarima...
JuveSissoko je napisao/la:jest vala,Juventus je namjestao i u Ligi Šampiona,bas mi je zao intera,nije im se dalo ,smrc smrc
yeah right interovci prave od svega zavjere,interovci tvrde da im je neko smjestio... :lol:
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 29 okt 2010, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 29 okt 2010, 17:16

tony-mortale je napisao/la: nit kažem da je neko namještao niti da nije, al o kojim nepravedno oduzetim interovim titulama priča gospodin morati?
10 sezona prije calciopolia italijansko prvenstvo su osvajala 4 kluba juve milan lazio i roma, a inter je u tih 10 godina samo 2 puta bio drugi, e sad gdje su oni to pokradeni, kako lazio ili roma nisu pokradeni ili neko treći?
ništa zlonamjerno al baš sam išao gledati rezultate i inter je samo jede sezone u tih 10 bio blizu prvog mjesta ostalo sve niđe veze i sad oni pokradeni, priča koja ni kod osnovnoškolaca ne drži vodu
evo rekao ti je kolega vec...sezone '98 i '02, ali nema veze...ovo je od Moratti vise bila provokacija, ali i da nece to tako lako ici kao sto misle ovi iz torina...
JuveSissoko je napisao/la:haj ba ,inter je i postao "tim" na tudjoj muci,tako da ,dosta price :mrgreen:
ja ba.. to ono kada su elkani zajedno sa Morattiem izbacili juBe u drugu ligu :roll: isto kao sto su i sredili da se kazni Lazio,bilan i Fiorentina :roll:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 okt 2010, 17:36

jest jest to je onda kad je Moratti trosio milione i zabrinu se,nema trofeja,a Moggi proda pa kupi jos bolje,pa osvooji ,znao covjek posao,pa se nadje dosta ljubomornih,jbga sve ce ti oprostit al uspjeh ne,Moratti to zna najbolje,zato je nako grohnuo u licu,od ljubomore,smrc smrc,a tako je bio naocit momak, :mrgreen:

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 29 okt 2010, 18:12

odbijena je juventusova žalba u vezi sa krasićem kako se i očekivalo. srbin definitivno neće igrati protiv milana a kaznu su samo potvrdili na 2 meča.
Il club più titolato al Mondo.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 29 okt 2010, 18:17

rado bih ti odgovorio na to,ali ne bih sada da pravimo lakrdiju od teme poput tamo one o barci, arsenalu i slicno, gdje se djecurlija prepucaje "ciji je babo jaci" :D, tako da ja ovdje zavrsavam sa ovom glupom raspravom i okrecem se sljedecem kolu serie A, koje pocinje veceas utakmicom izmedju Genoe i aktuelnog prvaka italije i europe Intera :D

PAROVI 9. KOLA
Petak:
Genoa - Inter
Subota:
Roma - Lecce
Milan - Juventus dabogda obje ekipe izgubile :D
Nedjelja.
Palermo - Lazio
Cesena - Sampdoria
Brescia - Napoli
Cagliari - Bologna
Bari - Udinese
Parma - Chievo
Catania - Fiorentina

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 29 okt 2010, 18:24

ostavite se proslosti i spremite se za novo kolo , u ovom su tri zanimljiva meca
MILAN -JUVE
GENOA-INTER
PALERMO -LAZIO

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 29 okt 2010, 21:05

Huska je napisao/la:rado bih ti odgovorio na to,ali ne bih sada da pravimo lakrdiju od teme poput tamo one o barci, arsenalu i slicno, gdje se djecurlija prepucaje "ciji je babo jaci" :D, tako da ja ovdje zavrsavam sa ovom glupom raspravom i okrecem se sljedecem kolu serie A, koje pocinje veceas utakmicom izmedju Genoe i aktuelnog prvaka italije i europe Intera :D

PAROVI 9. KOLA
Petak:
Genoa - Inter
Subota:
Roma - Lecce
Milan - Juventus dabogda obje ekipe izgubile :D
Nedjelja.
Palermo - Lazio
Cesena - Sampdoria
Brescia - Napoli
Cagliari - Bologna
Bari - Udinese
Parma - Chievo
Catania - Fiorentina

Neka i vi to da probate...bas fino ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 29 okt 2010, 21:44

sta ti je nije jednostavno na ledjima nositi teret od 4 osvojena trofeja u jednoj sezoni, sto jos nikom nije poslo za rukom iz Italije 8-) :D

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 29 okt 2010, 21:48

Huska je napisao/la:sta ti je nije jednostavno na ledjima nositi teret od 4 osvojena trofeja u jednoj sezoni, sto jos nikom nije poslo za rukom iz Italije 8-) :D

Ma jasta ba...to upravo hocu da ti kazem :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.