Mislim da za neke uopste nije internet ukoliko ce pisati vruce glave.
Pojedini me vratise u 2014. godinu kad je Safet bio selektor i kako su neki masovno zeljeli poraze reprezentacije da bi Safeta otjerali. Na kraju dobise qrac do grla zbog toga svi.
Tako i danas, neki bi se radovali pobjedi danas Zrinjskog.
Ja takve navijace ne priznajem, a ako je vecina takva, tesko nasem klubu. Odvratno.
Onda natpisi tipa kako eto sretno ostajemo na prvom mjestu jer ostali kiksaju. Samo da pitam te vrle mislioce, ko profitira nasim kiksevima?
Isto tako kenjanja sam zasicen od pojedinaca, tipa ono sve ekipe u qrcu, niko ne zna igrati samo mi, a kao ne znaju kako se prolazi u Tuzli. Ljudi se bore za Evropu ( da Bog da je nikad vise nevidjeli) , ali ono nikad gori su.
Jedan Dortmund koji je pojam za nas u svemu je prokockao 12 bodova prednosti. Jednostavno to je fudbal, i takve se stvari desavaju. Ali hvala Bogu mi smo i dalje prvi, i kao sto kolega ovdje napisa " ista prednost, utakmica manje".
Onaj ko misli da cemo se mi prosetati ligom, neka prestane pratiti fudbal, jer taj i realnost su dva razlicita svijeta.
Jednostavno smo u krizi i tacka, i to moze svaku ekipu zadesiti pa i nas. Ni Mourinho ne moze nista, a kamo li Husref. To se samo vrati, a vratice se.
Mi smo i dalje glavni favorit za sve.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97