FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sonpenn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sonpenn » 20 apr 2019, 23:13

skoroalen je napisao/la:
sonpenn je napisao/la:
Testo je napisao/la:KAD NEMIRI BUDU DIO NAS I KADA NAM KUCNE ZADNJI ČAS , I TADA ĆU SARAJVO KAO I SAD , DA TE VOLIM JA NANANANANANA
partizanova pjesma.
Kod njih je "I kada ne budeš prvi ti, i kada se čuju zvižduci", al dobro, oni su je preradili. :D
Doduše, i "Šuti, samo šuti" je Torca nekad davno pjevala Boysima. Al tu nema ništa loše, nije niko preradio pjesmu, pjevamo stihove Fosila u originalu, univerzalna je pjesma.
Naravno, znam da je univerzalna. :D
Sarajevo ljubavi moja.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 apr 2019, 23:15

Smijanje Husrefa bila je ironija na povike s tribina, nije se smijao sto gubimo. Ima mnogo stvari gdje ga mozete kritikovati al te podvale kao za Jahica, pa ovo da se smije onako od dragosti sto gubimo je zlonamjerno.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 apr 2019, 23:15

Testo je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Testo je napisao/la:KAD NEMIRI BUDU DIO NAS I KADA NAM KUCNE ZADNJI ČAS , I TADA ĆU SARAJVO KAO I SAD , DA TE VOLIM JA NANANANANANA
Je l' to gledaš Zvezde Granda, moji gledaju a čujem da je maloprije neko Deni pjevao.
Hahaha, čujem pjesmu iz druge sobe, i moji gledaju zg.

@sonpenn
Cista obrada pjesme cod - deny . Uostalom da je 10x partizanova, ja bih je uveo u repertoar, jer je moćna , za najeziti se.
Vi momci obojica gledate zvezde granda, manite se izgovora druga soba, moji gledaju. :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 20 apr 2019, 23:16

Ma mene ne moze niko ubjedit da je ovo ista ona ekipa, nesto ovdje smrdi , atmosfera je izgleda skroz narusena, a igraci na terenu izgledaju ko da igraju preko kurca osim Mujakica i Stanojevica
Danas primamo gol za 2-1 Rahmanovic se zajebaje s njihovim igracem i smije, kapiten Krste kako je danas odigro zasluzio je da ne odigra nijednu do kraja sezone
Na hajr i na dobro , ovakva prilika za titulu ako se prokocka od cistacice pa nadalje sve otjerat treba
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 20 apr 2019, 23:17

amypitar je napisao/la:Kakva je ono mržnja u Tuzli bože sačuvaj.Nije da sam iznenađen, ljudi imaju kompleks prema glavnom gradu,90 godina igraju samo reda radi nije im lahko,al ono je užas.
Sa pola klubova su zaratili od nas,pa Želje,u zadnje vrijeme sa Čelikom,pa sa Goskom.Nadam se naredne sezone ulaskom Veleza, sa kojim takodjer nisu u dobrim odnosima i Borca,da fukare konačno ispadnu iz lige.Nadam se da će im nekad bod/ovi trebati na Koševu.
Takvi su vazda bili, ja sam se uzalud ponadao da su tenzije bar malo popustile ali... Vazda su se naguzivali i puštali beogradskim klubovima kada je nama zatrebalo da ih malo namuče. Čitavo njihovo bivstvovanje u ligi bivše Juge je služilo samo da se naguze beograđanima a likovali su i slavili kada bi nama otkinuli koji bod.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 apr 2019, 23:17

Treba uvesti 'Anđeo čuvar', ali Giletovu verziju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 apr 2019, 23:17

BordoSarajevo je napisao/la:
Vi momci obojica gledate zvezde granda, manite se izgovora druga soba, moji gledaju. :mrgreen:
Haha vjeruj da bih volio da gledam čak i to, samo da ne pišem ovaj yebeni seminarski. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 apr 2019, 23:19

Salu na stranu al sa 23 bobe i kone nam se opasno priblizile pa je sad samo 18 boba razlike...treba biti oprezan :urnebes:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 apr 2019, 23:22

AlfredNobel je napisao/la:Treba uvesti 'Anđeo čuvar', ali Giletovu verziju.
Imali smo, nismo znali šta smo imali. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AdkoHz
Kontakt:

Post Postao/la AdkoHz » 20 apr 2019, 23:23

Hvala bogu ostade 4 boda.Nadam se da više nećete razmišljati o teorijama zavjere,da je Zrinjski dobio pisali bi jesam vam reko da je namješteno it'd...Isto tako nemojte mislit da je Sloboda danas igrala za Zrinjski jer ljudi se bore za evropu,šta ste očekivali da nam puste?
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 20 apr 2019, 23:27

Inijesta je napisao/la:Ma mene ne moze niko ubjedit da je ovo ista ona ekipa, nesto ovdje smrdi , atmosfera je izgleda skroz narusena, a igraci na terenu izgledaju ko da igraju preko kurca osim Mujakica i Stanojevica
Danas primamo gol za 2-1 Rahmanovic se zajebaje s njihovim igracem i smije, kapiten Krste kako je danas odigro zasluzio je da ne odigra nijednu do kraja sezone
Na hajr i na dobro , ovakva prilika za titulu ako se prokocka od cistacice pa nadalje sve otjerat treba
Isto sam htio napisati. Ako ovo Husref vidi, a mora da vidi zašto onda iz ljubavi prema klubu ne podnese ostavku i omoguci da se uz pozitivan šok uzme bar titula.
Ne može ovo ovako.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 20 apr 2019, 23:29

Onaj gol u 90 minuti nam nije trebao, ali sreca Siroki zabi, tako da smo na istom, i pored poraza korak blize cilju, sto je najbitnije, sad idu nesto lakse utakmice, osim Bijeljine, ali imamo pravo na jedan kiks...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 20 apr 2019, 23:38

skoroalen je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Treba uvesti 'Anđeo čuvar', ali Giletovu verziju.
Imali smo, nismo znali šta smo imali. :kafa:
Ta pjesma nas najbolje opisuje, nazalost.
Sarajevo ljubavi moja.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 20 apr 2019, 23:42

samo da pohvalim onaj pericin potez kada nam je vratio loptu,gošparski baš a buci se za onaj komentar ponjamke u stau

VVVBK

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 20 apr 2019, 23:47

fera je napisao/la:Ko bi po vama bio moderan trener kod nas u ligi al ozbiljno pitam ne provociram, meni se ni jedan ne sviđa da bi ga doveo bez razmisljanja. Jedino koliko toliko realno ime iz komsiluka da je solidan i slobodan mozda zekic ako bi htio.
Sve je izglednije da nece husref biti tu naredne sezone pa me zanima koga bi vi na klupu.
Ako se nista ne osvoji najbolje rastjersti sve ove starije i fokusirsti se samo na mlade jos kad bi bio neki trener iz akademije da ga promovises zajedno s njima al sta ces kad dženo nece, lik probao uzeo par trofeja vidio da zna i ne zanima ga vise :D
Mislim da bi trebali prekopirati kako to rade veći klubovi (neki). Evo, npr. ne moramo ići dalje od regiona. Kako to radi Zvezda najuspješniji klub u regiji? Oni nisu nikada uzimali afirmisano i poznato trenersko ime, nego uvijek mladog trenera željnog afirmacije i rezultata i uvijek bi se taj etablirao među najveća trenerska imena, čak i u Evropi. Mislim da Hadžija zna bolje od nas sviju, ali možda pokušati sa onim Nerminom Bašićem ili, možda Feđom Dudićem, ako već neće Marinović a ni Đeno nema volju da završi tu licencu. U svakom slučaju ja bih se prije opredijelio za nekog mladog i neafirmisanog stručnjaka prije nego za poznato trenersko ime.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 apr 2019, 23:49

Čuj Feđa Dudić.......................
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 21 apr 2019, 00:15

Husref Musemić ! <3

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2019, 00:17

Inijesta je napisao/la:Ma mene ne moze niko ubjedit da je ovo ista ona ekipa, nesto ovdje smrdi , atmosfera je izgleda skroz narusena, a igraci na terenu izgledaju ko da igraju preko kurca osim Mujakica i Stanojevica
Smiju se on i Smajic sto je dao gol..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 21 apr 2019, 00:26

Ma uopste nisi svjestan,koliko si u pravu... :bow:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 apr 2019, 00:33

U srijedu Mladost bez Asania, Arežine i Isakovića zbog kartona.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []