NK Široki Brijeg

Whiteredangel
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Whiteredangel » 20 apr 2019, 19:38

Zašto je provokacija? Je li činjenica da vam se tresu gaće otići u sarajevo... Pa je li to sramota da vam klub 10 godina u sarajevu igra bez podrške navijača, pa ja bih se rađe ugasio nego da idem na sva gostovanja osim tamo gdje me strah ići...
Na prvo mjesto stani i ostani!

siroki1991
Kontakt:

Post Postao/la siroki1991 » 20 apr 2019, 19:40

Whiteredangel je napisao/la:Zašto je provokacija? Je li činjenica da vam se tresu gaće otići u sarajevo... Pa je li to sramota da vam klub 10 godina u sarajevu igra bez podrške navijača, pa ja bih se rađe ugasio nego da idem na sva gostovanja osim tamo gdje me strah ići...
Pa vraceni smo 5 puta sa Ivana, do policije je

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 20 apr 2019, 19:42

Whiteredangel je napisao/la:
Evolve je napisao/la:
Whiteredangel je napisao/la:Znači, drago mi je da nam niste pustili, ne treba nam namjestena titula, ali skandiranje "bit će zrinjski qrac šampion" je pokazalo ko ste i šta... Stajete na stranu sarajeva kontra nas??? O jadne pajde!
STOJIMO NA STRANI ŠIROKOG!
Vi niste imali kvalitete da nas uzmete danas, apsolutna nula u ofanzivnoj igri što se tiče nas a i vas i gol je mogao jedino past iz prekida...

MATIĆU!!! :bih:
Prijatelju moj zaslužena pobjeda širokog i čestitke na tome, ali spomenuto skandiranje nikako ne može opisati "stajanje na strani širokog", nego ljubljenje guzice onome koga se bojite i ne dolazite gore od velikog straha da vas ne "pojedu"

Hahahahahaahah pusti vodu

Whiteredangel
Kontakt:

Post Postao/la Whiteredangel » 20 apr 2019, 19:46

siroki1991 je napisao/la:
Whiteredangel je napisao/la:Zašto je provokacija? Je li činjenica da vam se tresu gaće otići u sarajevo... Pa je li to sramota da vam klub 10 godina u sarajevu igra bez podrške navijača, pa ja bih se rađe ugasio nego da idem na sva gostovanja osim tamo gdje me strah ići...
Naravno da ćete biti vraćeni kad pravovremeno ne najavite dolazak, znate vi to, nego izmisljate glupe alibije... Sve ok, još jednom čestitke na zasluzenoj pobjedi. Pozdrav
Na prvo mjesto stani i ostani!

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 20 apr 2019, 19:59

Whiteredangel je napisao/la:
siroki1991 je napisao/la:
Naravno da ćete biti vraćeni kad pravovremeno ne najavite dolazak, znate vi to, nego izmisljate glupe alibije... Sve ok, još jednom čestitke na zasluzenoj pobjedi. Pozdrav
Mars s teme cigane, pravi navijaci su u 23oj minuti pokazali svoje pravo lice.

zirokopter
Kontakt:

Post Postao/la zirokopter » 20 apr 2019, 20:06

Hvala na pobjedi. :D

Ima svakakvih levata koji hoce da vas provociraju a i vi se vala pecate ko pastrmke. Samo ih iskulirajte i radite sta hocete. Pocastili ste nas pravo :D iako smo rivali oduvijek bili i prije nesrece koja se desila. Ne krivim nikoga samo kazem ne ponovilo se i idemo dalje.

Sportski pozdrav iz Sa.
DB aka Ledeni

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 20 apr 2019, 20:08

Whiteredangel je napisao/la:Znači, drago mi je da nam niste pustili, ne treba nam namjestena titula, ali skandiranje "bit će zrinjski qrac šampion" je pokazalo ko ste i šta... Stajete na stranu sarajeva kontra nas??? O jadne pajde!
Pa čisto ko što se u Tuzli Skandiralo isto i bi će Zrinjski šampion. Nije da vas vole nego čista navijačka prepucavanja smiješno je tome pridavati pozornost!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Skr1996
Kontakt:

Post Postao/la Skr1996 » 20 apr 2019, 20:10

Cao burazeru
Volim te do kraja.96.

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 20 apr 2019, 21:57

Bolji smo bili za taj gol. Čestitke momcima!
Glupa prepucavanja me ne zanimaju. Ni oni lanci ni Lištica, kao ni bit će NETKO k...c šampion, prema tome ko će bit šampion na terenu NEK se pokaže a ne u kancelarijama...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 20 apr 2019, 22:08

spursman je napisao/la:
Android je napisao/la:Nema pustanja ni rodjenom bratu, bodovi ostaju na Pecari
Misliš bod ostaje na Pecari :D jer tako završi 50 % naših utakmica
:kafa:

Imao sam dobar osjecaj danas, morali smo ih pobjediti jer smo u regularnom dijelu bili bolji u obje utakmice, a i danas isto. I molim onog naseg spikera da nauci citati imena igraca, cesto on grijesi, danas govori Mateo Stanic :crazy:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 20 apr 2019, 22:29

Danas sam dozivio vjerovatno najljepsu utakmicu u svom zivotu dosad. Jedino se Aberdeen moze s ovime mjeriti. Hvala citavoj ekipi u i pored kaveza i hvala Tati Mati na onom golu....
SAMO ŠIROKI!

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 20 apr 2019, 22:34

Derbiji po igri obje ekipe možda nikad lošiji! Petrović definitivno nije igrač ni za klupe jel onakav zicer promašiti je za zatvora i ako ga Goce opet uvede stvarno ne znam šta u njemu vidi! Ostali onako ne znam šta bi rekao niti mirišu niti smrde. Luka na visi zadatka
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

siroki1991
Kontakt:

Post Postao/la siroki1991 » 20 apr 2019, 22:36

Kao prvo cestitke igracima! Spasili ste derbi i postedili nas teskih tema politike i namjestaljki. Siroki zasluzena pobjeda, navijanje s obje strane korektno sve do 85.minute i Ovo je Mostar... e pa kad je Mostar ajde malo niz Zovnicu... Ocito nas neki ovdje mijenjaju za GOSK i njihovu filijalu. Nasli se uvriejdjeni sto smo ih dobili u najvecem derbiju hahah.. Pocistite prvo svoju ‘avliju’... 5 godina zaredom ste prvaci , marke niste ulozili u stadion i omladinski pogon, 35-40 skupih placenika u rosteru, na terenu 0 doamcih igraca , nego spomenik bilbiji, bandicu i todorovicu cim njih nema odmah puska... Svim normalnim i realnim navijacima dobrodosli na Pecaru i dogodine!

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 20 apr 2019, 23:31

Necu uopce da ispadnem da nesto ja branim al mislim da malo pogresno tumacite to ovo je Mostar.

Pod 1 : to kad se skandira prije svega misli se na navijanje i na tribinu i ljude sto su dosli iz Mostara.

Pod 2: I da nije tako kako sam gore napiso neznam sta se lozite na to ima puno gorih stvari sto se izgovaraju i sto su za osuđivanje.

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 21 apr 2019, 00:08

GradKamena2 je napisao/la:Necu uopce da ispadnem da nesto ja branim al mislim da malo pogresno tumacite to ovo je Mostar.

Pod 1 : to kad se skandira prije svega misli se na navijanje i na tribinu i ljude sto su dosli iz Mostara.

Pod 2: I da nije tako kako sam gore napiso neznam sta se lozite na to ima puno gorih stvari sto se izgovaraju i sto su za osuđivanje.
Ma yebes provokacije, to je uvijek bila i biti ce car nogometa. Nemas se zasto opravdavati, da toga nema 70% derbija bi bilo dosadno. Mene bas takve stvari loze da jos jace i glasnije bodrim svoje. Pusti moraliste
SAMO ŠIROKI!

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 21 apr 2019, 00:16

.
Zadnja izmjena: Orjuna, dana/u 21 apr 2019, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
...

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 21 apr 2019, 00:31

GradKamena2 je napisao/la:Necu uopce da ispadnem da nesto ja branim al mislim da malo pogresno tumacite to ovo je Mostar.

Meni isto ne smeta vi pjevaj te šta želite. Meni ne smeta ni "cigani ni škutori ni Lištica itd." Sve je to verbalno prepucavanje samo da nema fizičkog nasilja a dalje je sve ok. Pozzz do idućeg puta ;)
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 21 apr 2019, 02:23

Kako niko od silnih fotoreportera nije uslikao/snimio onaj trenutak kada je se sjever prebacio u kavez... pa ono je nesto najljepse sto sam dozivio do sada na Pecari, a tek govor u kavezu.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 21 apr 2019, 08:54

Sretan Uskrs momci!
NK Široki Brijeg

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 21 apr 2019, 10:15

Blagoslovljen Uskrs svima i hvala klubu za najljepši poklon za isti. :ljepota:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Proximic, rishovski i 26 gostiju.