FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mersudin je i pored ona dva jabalana uspio prebacivati lopte i dobijati zračne duele, Merso je yebena zvijer. Nadam se da nije ozbiljnija povreda i da će bit spreman za srijedu, vakat je da se upiše u strijelce i da na kraju završi na prvom mjestu liste strijelaca.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bog, inače, redovno prati BH- telecom premier ligu. Oduševljen je što pišeš velikim slovima bog i poručuje ti da ce sve učiniti da Sarajevo postane prvak. Dapače, vec je poduzeo neke korake u tom pravcu.BordoSarajevo je napisao/la:Katastrofalna igra, nikad lošiju našu partiju nisam gledao uživo. Zasluženo su pobjedili.
Sudijska nadoknada, dadoše gol, izlazim odma popišan jedva dođo do kola, sjedem, gledam rezultat mađara, ne mičem, reko ako ga dadnu do kraja samo rikverc i u Jalu, u suprotnom kući. Ide devedeseta minuta, pisnu go, presječe me, uđem kad sreća 1:0 uski i promjeni se situacija za 180°.
Yebiga, dobro je na kraju završilo, moglo je bit -1.
Ništa, dok smo prvi gledam samo pozitivno stvari, eto konama još jednog konkurenta za evropu a mi ćemo, ako BOG da bit prvaci!
Još jedna pozitivna stvar, ako BOG da uzimamo titulu a ovi loši rezultati će pokazat da HALILOVIĆ ne može igrat beka, da HEBIBOVIĆ ne može igrat beka, da VELKOSKI mora imat kvalitetnu zamjenu. Ovi loši rezultati i igra će otvorit oči Hadžiću i ostalim da nama trebaju pojačanja za evropu (makar da se ne osramotimo) a i za narednu sezonu jer bit ćemo prvaci i bit će para sa svih strana.
DO DUPLE, AKO BOG DA.
zna Dudić posao , posebno sa mladim igračima.... zna postavit igru, zna motivisatHistoricar je napisao/la: Bašić i Dudić nisu nikakve konkretne rezultate napravili u trenerskim karijerama, da bi se približili našoj klupi.Spomenuo si Zvezdu, oni su u junu 2017 doveli Vladana Milojevića, koji je prije toga sa jednim Čukaričkim osvojio kup Srbije (pobjedio u finalu Partizan) i sa Panioniosom bio peti u Grčkoj (izborio Evropsku ligu).Dakle, nije bio baš nepoznat i neafirmisan, a iskreno osim kratko Nenad Lalatović prije 4 godine, ne pamtim da je Zvezdu vodio neko neafirmisan i mlad.
Baka je ipak bivši selektor, a hablečine kockar pa kockar...taktički muda ko u slona, a i generalno, proziva savez, sudije, igrače svoje kad su ****, živo me interesuje šta bi s ovim kadrom napravio...bordopoeta je napisao/la:
Dobro si! Baka je možda i najbolji, ali bih ja radije nekog neafirmisanog. I meni se čini da je Zildžović dobar trener i znalac. Nalića ne bih jer preferira nekakav ziheraški fudbal, nimalo atraktivan i lijep za oko-oči.
Nalić opet idealan za Akademce, svaki je upgrade na svoj način...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 21 apr 2019, 10:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Daj ljudi malo pozoitive, da u srijedu uzmemo tri boda.Sto neko reče posle bitke ćemo da brojim mrtve.Ostaje nam onda jos 5 kola trebalo bi ostati na +4. Imao pravo na jedan kiks uz sve pobjede na Koševu,i protiv Goska(nadam se da će do tad biti riješeno) mi smo prvaci.
Toliko čekamo tu titulu,umjesto podrške sad kad je najpotrebnije, mi unosimo neki nemir i razor izmedju sebe.
Toliko čekamo tu titulu,umjesto podrške sad kad je najpotrebnije, mi unosimo neki nemir i razor izmedju sebe.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
4-2-0 će biti dovoljno za titulu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koja sreća pa je pola naših u Čeliku, nama bi Čelik sad hladno bod odnio s Koševa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ibraković , nakon što se uzela titula i svi igrači otišli sljedeću je koristio te, đe je lova otišla to je za prijašnje/tadašnje uprave pitanje a igrao bi sa drugim starohanima da ih je mogao dovesti...Šener je sa djecom igraoKamuflazn je napisao/la:Ko je doveo cimirota u Sarajevo? Kovacevica? Huseinbasica? Travancica? Ko je imao u sredinu na najjaci zeljeznicmar u historiji Radovac, kovacevic, cimirot? Ko je dao handzicu sansu, muharemovicu, plakalu, alaimu? Golobradim mladicima?
Krstu prekrižio loš a ni trudio se nije, Stojčev davio loptu sebičan, Dulja kopirao stojčeva(klupa obojici), pokušavao imati igrača s klupe da prelomi tekmu, Radovac slušao i radio šta mu se kaže, dodavao, centrirao s krila...YNWA je napisao/la: Feb 28, 2015 Zvijezda 0:3 Sarajevo, Radovac klupa, Berberovic i Dino dva zadnja vezna, hajde na onom terenu sasvim logicno..
Mar 11, 2015 Sarajevo 1:2 Borac, ovdje igraju Cimirot i Radovac, Dine nema
Mar 14, 2015 Sarajevo 0:0 Borac nema Radovca ni Dine, Cimirot usao u drugom...
Mar 18, 2015 Borac 0:1 Sarajevo kup, Cimirot i Dino veza...
Mar 21, 2015 Velez 2:0 Sarajevo Cimirot, Dino veza, radovac usao umjesto Cimirota...
Apr 4, 2015 FK Sarajevo 4:0 Mladost veza Cimirot i Dino, krilo radovac (Radovac gol)
Apr 8, 2015 Drina 0:0 Sarajevo Veza Cimirot i Dino, krilo radovac, Krle u Splitu...
Apr 13, 2015 Travnik 0:2 Sarajevo veza Cimirot i Dino, krilo radovac
Apr 17, 2015 Sarajevo 1:1 Celik veza naravno Cimirot i Dino, krilo naravno radovac
I tu je kraj Kodri bio, nismo docekali da vidimo jel istina ona mahalska, da bi napali Olimpik sa Dinom i Radovcem preko krila; ili ti lijevi i desni vezni...tu bi se igraci Olimpika sjebali toliko da bi nam i pustili utakmicu![]()
![]()
![]()
evo ti za postera u sobi sebi isprintaj i uživaj
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Poslije Mladosti na Koševu, idemo u Bijeljinu pa čekamo Čelik.
Mene drug ovo i brine. Na Koševu smo u zadnjih 270 minuta bez yebene šanse bili.amypitar je napisao/la:Daj ljudi malo pozoitive, da u srijedu uzmemo tri boda.Sto neko reče posle bitke ćemo da brojim mrtve.Ostaje nam onda jos 5 kola trebalo bi ostati na +4. Imao pravo na jedan kiks uz sve pobjede na Koševu,i protiv Goska(nadam se da će do tad biti riješeno) mi smo prvaci.
Statistički smo na Koševu grozni u proljetnom dijelu unazad nekoliko godina. Samo sa Dženom smo onda ubili sve. U Čalinoj sezoni prosuli zicer bodove protiv Radnika i Krupe, prošle sezone Sloboda, Krupa... Evo i ove je krenulo.
Takođe, statistika govori da puno češće kiksamo pred više navijača. Smiješno djeluje al fakat, čim se maaalo više ljudi od one standardne dvije milje skupi, mi kiksamo. A ne možeš nikom zabranit da dođe, sad pred kraj sve više onih padobranaca će bit jer su namirisali titulu. Ne znam, imam neki predosjećaj da ćemo lakše uzet i u Tuzli i Gabeli nego Čelika i Mladost ovdje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa sad će slaba posjeta biti protiv Mladosti, srijeda.skoroalen je napisao/la:Mene drug ovo i brine. Na Koševu smo u zadnjih 270 minuta bez yebene šanse bili.amypitar je napisao/la:Daj ljudi malo pozoitive, da u srijedu uzmemo tri boda.Sto neko reče posle bitke ćemo da brojim mrtve.Ostaje nam onda jos 5 kola trebalo bi ostati na +4. Imao pravo na jedan kiks uz sve pobjede na Koševu,i protiv Goska(nadam se da će do tad biti riješeno) mi smo prvaci.
Statistički smo na Koševu grozni u proljetnom dijelu unazad nekoliko godina. Samo sa Dženom smo onda ubili sve. U Čalinoj sezoni prosuli zicer bodove protiv Radnika i Krupe, prošle sezone Sloboda, Krupa... Evo i ove je krenulo.
Takođe, statistika govori da puno češće kiksamo pred više navijača. Smiješno djeluje al fakat, čim se maaalo više ljudi od one standardne dvije milje skupi, mi kiksamo. A ne možeš nikom zabranit da dođe, sad pred kraj sve više onih padobranaca će bit jer su namirisali titulu. Ne znam, imam neki predosjećaj da ćemo lakše uzet i u Tuzli i Gabeli nego Čelika i Mladost ovdje.
Mladost dolazi bez imperativa,bez tri igrača i mislim da tu pobjeda neće doći u pitanje.Pobjedom na Koševu,protiv Radnika u gostima ćemo odmah biti opušteniji,mirniji,a tad smo najbolji.skoroalen je napisao/la:Mene drug ovo i brine. Na Koševu smo u zadnjih 270 minuta bez yebene šanse bili.amypitar je napisao/la:Daj ljudi malo pozoitive, da u srijedu uzmemo tri boda.Sto neko reče posle bitke ćemo da brojim mrtve.Ostaje nam onda jos 5 kola trebalo bi ostati na +4. Imao pravo na jedan kiks uz sve pobjede na Koševu,i protiv Goska(nadam se da će do tad biti riješeno) mi smo prvaci.
Nesto sam siguran da ćemo se u ove dvije utakmice povećati razliku,i završiti posao.
To sve stoji, al mi odavno ne ovisimo ni o kom, samo o sebi. Nama nisu problem ekipe koje će igrat s nama, sve i da nam se sklanjaju, naši ofanzivci ne mogu da zabiju. Široki nam je poklonio dva zicera, imali smo penal, i nismo dali gol. Koliko god Mladost opuštena došla, ako fulaš prilike koje stvoriš, džaba ti.
Daj Bože da to bude na hajr sve.
Daj Bože da to bude na hajr sve.
Ne mogu da vjerujem da ljudi spominju da bi Baka ili bilo koji drugi trenera iz nase lige bio upgrade na Husrefa, osim Nalica sve je to isti **** ako vec treba neko da nas J**+ nek nas J**+ nas kao sto i sad to radi.Ako se planira mjenjati Husref onda to mora biti strani trener i neko koga cemo dobro platiti, a budemo stedili na tom djelu nema nam napretka nikad.
Ima li kakva stavka da ne igraju protiv nas, da li su nasi nesto slicno napravili? Da nam se ne desi Kouadi opetskoroalen je napisao/la:Koja sreća pa je pola naših u Čeliku, nama bi Čelik sad hladno bod odnio s Koševa.
Vidim neki pišu, kako cemo dobit ovog, onog bla bla. Pa jeste li vi svjesni da nijedna tekma nije lagana u ovoj barušćini od lige? Svako ce nas od sad docekati na noz, da nam skine skalp. I nikoga mi necemo pregaziti, hocemo ali da pojedinci daju 150% svojih mogucnosti, prvo mislom na Krleta(znam da moze papak) Ahmat je fulo bazen u ove tri tekme, Kapic 0 bd...
Kako me boli sad kad gledam ove proslave prvaka diljem svijeta, a meni u glavi Titova.. Strah od neuspjeha je cudo. Vjerovatno to i igraci imaju. Psiholog pod hitno treba, izgidosmo.
Kako me boli sad kad gledam ove proslave prvaka diljem svijeta, a meni u glavi Titova.. Strah od neuspjeha je cudo. Vjerovatno to i igraci imaju. Psiholog pod hitno treba, izgidosmo.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Može psiholog, al neki Bošnjak ako može. Kuha se s ovim rezervnim sastavom, da ne baksuziramo.ledesma je napisao/la:Vidim neki pišu, kako cemo dobit ovog, onog bla bla. Pa jeste li vi svjesni da nijedna tekma nije lagana u ovoj barušćini od lige? Svako ce nas od sad docekati na noz, da nam skine skalp. I nikoga mi necemo pregaziti, hocemo ali da pojedinci daju 150% svojih mogucnosti, prvo mislom na Krleta(znam da moze papak) Ahmat je fulo bazen u ove tri tekme, Kapic 0 bd...
skoroalen je napisao/la:Može psiholog, al neki Bošnjak ako može. Kuha se s ovim rezervnim sastavom, da ne baksuziramo.ledesma je napisao/la:Vidim neki pišu, kako cemo dobit ovog, onog bla bla. Pa jeste li vi svjesni da nijedna tekma nije lagana u ovoj barušćini od lige? Svako ce nas od sad docekati na noz, da nam skine skalp. I nikoga mi necemo pregaziti, hocemo ali da pojedinci daju 150% svojih mogucnosti, prvo mislom na Krleta(znam da moze papak) Ahmat je fulo bazen u ove tri tekme, Kapic 0 bd...
Haha, ne naslucuj sejtane, puu puu, gluho i daleko bilo.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Problem je sto bi se zakacio sa navijačima na Kosevu...Riziko je napisao/la:Ogormnu platu ima Lalatović u Radničkom. Preko 5k ojra, bar kako ja znam.
Da trenerčina je on, samo gadnog jezika, oni bi vam se potuko s publikom na Grbavici, recimo.
Elem, Radnički je takođe politički projekat, može se reći, tako da su tamo i lalat i igrči dobro plaćeni.
najbitnije je da ostanu 4 boda razlike i nakon sljedeće dvije utakmice...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Mladost moramo pobjediti kako znamo i umijemo. Treba ići utakmicu po utakmicu dalje do kraja. Tako smo jesenas radili i išlo je dobro. Čim smo mi počeli ranije kalkulisati kad bi mogli slaviti titulu (daj ovjeri prije ramazana) i tako to krenula su kola nizbrdo. Najvažnije je sad dobiti u srijedu pa ići dalje. Ja vjerujem u ovu ekipu da će do kraja sačuvati prednost i da ćemo aBd slaviti titulu a moguće i duplu krunu.
Vamos Sarajevo!
Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 20 gostiju.