Dakle,kao što rekoh ne štopa stalno minut-dva pa onda minut-dva normalno,ali me strašno živcira do čega bi moglo biti

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kolki ti je ram?LBJ MVP je napisao/la:Eh ovako imam sitni problemčić komp mi ponekad štopa.Odnosno kada gledam video kakav ili kada igram šta na kompu.Imam grafičku 512 MB nova tako da tu nema problema mislim da mi je pretrpan kompjuter razmišljam da obrišem određene gluposti,ali ako ko zna kako bi drugačije mogao riješiti svoj problem![]()
Dakle,kao što rekoh ne štopa stalno minut-dva pa onda minut-dva normalno,ali me strašno živcira do čega bi moglo biti
1 GBWolverine je napisao/la:kolki ti je ram?LBJ MVP je napisao/la:Eh ovako imam sitni problemčić komp mi ponekad štopa.Odnosno kada gledam video kakav ili kada igram šta na kompu.Imam grafičku 512 MB nova tako da tu nema problema mislim da mi je pretrpan kompjuter razmišljam da obrišem određene gluposti,ali ako ko zna kako bi drugačije mogao riješiti svoj problem![]()
Totalno ne definisan problemLBJ MVP je napisao/la:Eh ovako imam sitni problemčić komp mi ponekad štopa.Odnosno kada gledam video kakav ili kada igram šta na kompu.Imam grafičku 512 MB nova tako da tu nema problema mislim da mi je pretrpan kompjuter razmišljam da obrišem određene gluposti,ali ako ko zna kako bi drugačije mogao riješiti svoj problem![]()
Cuj minchy,kakva je to mindjamajestic24 je napisao/la:Imam problema s msn..ustvari s camerom na msn. Znaci kad je pokrenem i kad saljem onom drugom korisniku da prihvati to,njemu nedodje nista. A kad salje on meni njemu pise" "MiiNchy** je odbio vaš poziv da pokrene program "slanje slike s web-kamere" a zapravo ja nisam ni dobio zahtjev da prihvatim.
Hvala na pomoći sutra ću obrisat par bespotrebnih programa(na to sam i prvo pomislio,ali ne razumijem se baš puno pa bolje potražit pomoć),a možda i neri zabranim mountanje imagea,znam da nije ovo sa antivirusimaguber_90 je napisao/la:Totalno ne definisan problemLBJ MVP je napisao/la:Eh ovako imam sitni problemčić komp mi ponekad štopa.Odnosno kada gledam video kakav ili kada igram šta na kompu.Imam grafičku 512 MB nova tako da tu nema problema mislim da mi je pretrpan kompjuter razmišljam da obrišem određene gluposti,ali ako ko zna kako bi drugačije mogao riješiti svoj problem![]()
Dakle,kao što rekoh ne štopa stalno minut-dva pa onda minut-dva normalno,ali me strašno živcira do čega bi moglo biti, ovakve stvari je cesto najteze rijesiti, jer ih moze prourokovati milion i jedan razlog, od pretrpanosti racunara, previse antivirusa na racunaru (sve vise od jednog je previse), previse programa koji "rade u pozadini" i slicno. Et nabrojao sam ti neke stvari koje su mi pale na pamet, ali u biti mogu ja do sutra da nabrajam, a da ti ne pomognem
.
defragmentiraj disk. Nema veze to sa cookiesima ni sa prostorom na disku. Idi na disk ili particije koje koristis desni klik -> properties -> tools -> defragment nowLBJ MVP je napisao/la:Eh ovako imam sitni problemčić komp mi ponekad štopa.Odnosno kada gledam video kakav ili kada igram šta na kompu.Imam grafičku 512 MB nova tako da tu nema problema mislim da mi je pretrpan kompjuter razmišljam da obrišem određene gluposti,ali ako ko zna kako bi drugačije mogao riješiti svoj problem![]()
Neznam hoceli ti pomoci ovo ali otidji na msn tools i na audio-video setup oznaci intergrated webcam pa probaj onda...majestic24 je napisao/la:Imam problema s msn..ustvari s camerom na msn. Znaci kad je pokrenem i kad saljem onom drugom korisniku da prihvati to,njemu nedodje nista. A kad salje on meni njemu pise" "MiiNchy** je odbio vaš poziv da pokrene program "slanje slike s web-kamere" a zapravo ja nisam ni dobio zahtjev da prihvatim.
E jaro ja tebi zaboravih odg..i ja sam dobio ovo cudo,a nisam iz Sa tako da ces morati naci nekog drugogGunnerS je napisao/la:Delija, jarane, gdje nabavi StarCraft II ?! Možeš li mi kako ga dat da pripžim sebi ?!
Ne moze ni doci zahtjev ako se radi o prerazlicitim verzijama (stara-nova) messengera, nece htjeti ni pokusati. S live messenger 8.1 pak, problem je bio u lokaciji, sponzori nepostojeci u pojedinim drzavama postavljenim na live id profilu, tako da ''zapne'' u procesu spajanja. Nerijetko se rijesavalo i reinstalacijom ID-a. Malo manje cesto analizom firewall/proxy postavki. Vrlo dobra ideja je ne opterecivati instalaciju MSN-a ni s cim osim samog programa s obzirom Windows Live upload tools znaju predstavljati problem na nekim sustavima. Isto tako, audio/video setup mora biti adekvatno uradjen prije koristenja webcam, prijenos videa omogucen, nekad cak i ''allow others to see i have a webcam'', te kamera pravilno instalirana.majestic24 je napisao/la:Imam problema s msn..ustvari s camerom na msn. Znaci kad je pokrenem i kad saljem onom drugom korisniku da prihvati to,njemu nedodje nista. A kad salje on meni njemu pise" "MiiNchy** je odbio vaš poziv da pokrene program "slanje slike s web-kamere" a zapravo ja nisam ni dobio zahtjev da prihvatim.
jesil izbrisao, pa instalirao WLM? koja ti je verzija?majestic24 je napisao/la:Nemam te opcije uopste
Uf imao sam ja takav problem i nisam ga rijesio (barem ne do reinstaliranja windowsamajestic24 je napisao/la:Imam problema s msn..ustvari s camerom na msn. Znaci kad je pokrenem i kad saljem onom drugom korisniku da prihvati to,njemu nedodje nista. A kad salje on meni njemu pise" "MiiNchy** je odbio vaš poziv da pokrene program "slanje slike s web-kamere" a zapravo ja nisam ni dobio zahtjev da prihvatim.
Hvala i tebi znam kako se defragmentira,ali nisam odavno sve zaboravimdrH je napisao/la:defragmentiraj disk. Nema veze to sa cookiesima ni sa prostorom na disku. Idi na disk ili particije koje koristis desni klik -> properties -> tools -> defragment nowLBJ MVP je napisao/la:Eh ovako imam sitni problemčić komp mi ponekad štopa.Odnosno kada gledam video kakav ili kada igram šta na kompu.Imam grafičku 512 MB nova tako da tu nema problema mislim da mi je pretrpan kompjuter razmišljam da obrišem određene gluposti,ali ako ko zna kako bi drugačije mogao riješiti svoj problem![]()