AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

baresi
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la baresi » 26 okt 2010, 18:24

mourinho je trenerčina ali mora on još puno pure da bi bio ko don capello.

btw krasić kako stvari stoje propušta derbi protiv milana. ja bih rekao milan favorit ali juve će biti opasan jer će imati motiv više, treba dati 100% i rezultat neće izostati.
Il club più titolato al Mondo.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 okt 2010, 19:10

milan je favorit i sa krasićem i bez njega, naravno nije juve bez šansi, ali milan je ovdje sigurno favorit, još ako se silva vrati i odbrana će biti puno jača nego sinoć.
boateng je dobio žuti, e sad koji je to po redu nemam pojma, ima li pravo nastupa u subotu?
antonini ako ne bude igrao biće hendikep veliki jer lijevog osim njega i nemamo, bonera sinoć totalno izgubljen,
oddo je definitivno zaslužio da u subotu bude u prvih 11.
dinjo klupa-robinjo puno brži, mjenja strane sa patom, utrčava, jednostavno bolje igra od zube
pato samo da ne bude sebičan kao sinoć i pobjeda je veoma izvjesna.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

acmilan30
Kontakt:

Post Postao/la acmilan30 » 26 okt 2010, 19:21

cao vjest koja je dobra da krasic neigra , a sto se tice oda neznam bas sinoc je odigrao odlicno ali vidjet cemo ali treba dati sansu bruni mladom jer je vrlo brz ali ima i centarsut dobar a i tehniku a robinjo je odlican odigrao je ono pravo dobro brz probojan tehnika dosta milan zivlji snjim opasniji ali i s boateng smo dobili vise na brzini cvrstini dosta je brzi milan bez sedorfa , a bonera los neznam zasto ga stavlja valjda sto je azur ali slab je ima boljih sigurno milan protiv juvea treba da dobije ali najvise da bude dobro igrao kao sto smo priotiv napolija sve ok
acmilan

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 26 okt 2010, 19:42

seedorf i ronnie su indisponirani u zadnje vrijeme. međutim milan sada ima širinu, ima jaku klupu bar kad je napad u pitanju i zato stoji dobro na tabeli. da nema ibre i robinja ko bi zabijao i šanse stvarao? koliko god mi seedorf bio drag ne trudi se dovoljno ili ne može radi godina.
mene brine i pato loše igra zadnje 2 tekme samo šeta po terenu i komplikuje bespotrebnim driblinzima.
silva i zambro bi trebali biti spremni za derbi. ne znam šta je sa antoninijem ali ne izgleda dobro ono sinoć. zambro bi mogao lijevo a oddo koji je sinoć bio odličan desno. vidjet ćemo ima do derbija dosta, sve je moguće. juve se žalio treba vidjeti hoće li figc potvrditi kaznu krasiću, nije ni nemoguće da mu ukinu kaznu ali to je malo vjerovatno.
Il club più titolato al Mondo.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 okt 2010, 23:22

[email protected] je napisao/la:seedorf i ronnie su indisponirani u zadnje vrijeme. međutim milan sada ima širinu, ima jaku klupu bar kad je napad u pitanju i zato stoji dobro na tabeli. da nema ibre i robinja ko bi zabijao i šanse stvarao? koliko god mi seedorf bio drag ne trudi se dovoljno ili ne može radi godina.
mene brine i pato loše igra zadnje 2 tekme samo šeta po terenu i komplikuje bespotrebnim driblinzima.
silva i zambro bi trebali biti spremni za derbi. ne znam šta je sa antoninijem ali ne izgleda dobro ono sinoć. zambro bi mogao lijevo a oddo koji je sinoć bio odličan desno. vidjet ćemo ima do derbija dosta, sve je moguće. juve se žalio treba vidjeti hoće li figc potvrditi kaznu krasiću, nije ni nemoguće da mu ukinu kaznu ali to je malo vjerovatno.
ovde se slazem a sredina Silva i Nesta, cak i Yepesa prije Bonnere, al itesko ovaj mulac je tlaijan jbg

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 27 okt 2010, 08:08

tony-mortale je napisao/la:milan je favorit i sa krasićem i bez njega, naravno nije juve bez šansi, ali milan je ovdje sigurno favorit, još ako se silva vrati i odbrana će biti puno jača nego sinoć.
boateng je dobio žuti, e sad koji je to po redu nemam pojma, ima li pravo nastupa u subotu?
antonini ako ne bude igrao biće hendikep veliki jer lijevog osim njega i nemamo, bonera sinoć totalno izgubljen,
dinjo klupa-robinjo puno brži, mjenja strane sa patom, utrčava, jednostavno bolje igra od zube

znam samo da Gatuso nece igrati protiv Juvete zbog kartona!!!
-RIVALDO-

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 27 okt 2010, 14:31

senad_flamin je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:milan je favorit i sa krasićem i bez njega, naravno nije juve bez šansi, ali milan je ovdje sigurno favorit, još ako se silva vrati i odbrana će biti puno jača nego sinoć.

znam samo da Gatuso nece igrati protiv Juvete zbog kartona!!!
onda bi trebao krenuti Flamini umjesto njega
-----------------Abiatti---------------
----Oddo--Nesta---Silva----Zambrota---
---------Princ---Prilo----Flamini---------
-------------Pato---Robinho-----
-----------------Ibra--------

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 27 okt 2010, 15:59

T.Silva spreman za Juve,Antonini za Real ... Juve bez Krasića 2 utakmice ... favoriti smo, svakako da bi mi svi voljeli vidjeti Flaminija u prvoj ali to je nemoguća misija !!! nezz zašto ali Allegri bi se prije odlučio na Seedorfa,Ambrosinija,Gattusa nego na Flaminija nezz zašto :roll: Pato i mene zabrinjava i to puno al on je na prošloj utakmici bezbroj prošao igrače Napolija 8-) ali bez završnice,svaki put mu je Ibra bio sam al on se odlučivo na šut nadam se da će to Allegri riješiti ! Gattuso neće moći igrati jer ima max broj žutih, Boateng će biti spreman , svakako da je ovo sada možda šansa da Flamini napokon zaigra ali ostaje nam vidjeti ... Apsolutno Robinho prije Ronaldinha !!!
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 27 okt 2010, 19:18

ma joj Pato dao 2 gola chievu, nemoze ni on svaki put pogodit.Doce on na svoje, tacnije vratit ce se i ako bogda Juvetu hat-trick :D

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 okt 2010, 20:53

dobro je, neznam otkud meni ideja da je boateng skupio kartone, znači samo gatuzo.
smio bi se kladiti da će sedorf biti u prvih 11 protiv juventusa, samo da se oporavi zambrota jer nemogu stvarno više boneru da gledam, nikakav je kao stoper, na desnom beku još gori ali kao lijevi je apsolutna 0. oddo je vjerovatno kupio mjesto u ekipi sa ove 2 asistencije.

sad je aktuelna ova nominacija za zlatnu loptu, pa sam malo to gledao, i samo je jedan klub u istoriji te nagrade imao sva tri prvoplasirana, naravno milan, i to ne samo jednom nego dva puta, i to dvije godine za redom, e to je dominacija(a ne ono što tamo neki na jednoj drugoj temi na ovom forumu zovu dominacijom)

slika

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 27 okt 2010, 21:26

tony-mortale je napisao/la:dobro je, neznam otkud meni ideja da je boateng skupio kartone, znači samo gatuzo.
smio bi se kladiti da će sedorf biti u prvih 11 protiv juventusa, samo da se oporavi zambrota jer nemogu stvarno više boneru da gledam, nikakav je kao stoper, na desnom beku još gori ali kao lijevi je apsolutna 0. oddo je vjerovatno kupio mjesto u ekipi sa ove 2 asistencije.

sad je aktuelna ova nominacija za zlatnu loptu, pa sam malo to gledao, i samo je jedan klub u istoriji te nagrade imao sva tri prvoplasirana, naravno milan, i to ne samo jednom nego dva puta, i to dvije godine za redom, e to je dominacija(a ne ono što tamo neki na jednoj drugoj temi na ovom forumu zovu dominacijom)

slika
wahahah joooj jbt plače mi se kad vidim ovu sliku :( ... al bašš' je bila "DOMINACIJA" ccc Basten ubica bio
btw da vas pitam evo jedan "Pool" !
Robinho ili Ronaldinho koga bi vi prije voljeli vidjeti u prvoj i zašto ???
evo ja kažem Robinho ... to je dokazao protiv Napolija i u onih 10 min protiv Reala ... veoma je brz,mijenja strane,uvlači se u sredinu itd ... Ronaldinha gotivim al ne svidja mi se što previše hoda :roll: ne trči uopšte i često gubi lopte :roll:
Forza Milan hajmo sad riješit Juve i Real :lol:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 27 okt 2010, 23:48

tony-mortale je napisao/la:dobro je, neznam otkud meni ideja da je boateng skupio kartone, znači samo gatuzo.

slika

puno lajkam za ovo sliku odmah sam je stavio na fb :))))

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 okt 2010, 16:21

juve se žalio za krasića još se nezna šta će odlučiti,
alegri razmišlja o sedorfu kao trequartisti :roll: , nije da smo iznenađeni ipak je to milanov campione, ako ovakvog robinja ostavi na klupi zbog ovog puža treba ga linčovati.
najviše pažnje u talijanskim medijima daje se duelu chielinija i ibre jer još dok je igrao u interu oni su uvjek bili oštri u duelima i na rubu ekscesa.
derbi u subotu sudi Gianluca Rocchi, jedan od najboljih talijanskih sudija, sudio je sad manchester-bursa u LP, milanu dosad sudio 3 puta, protiv intera 0-2, atalante 1-1, i sampdorie 3-0, podjelio hrpu žutih kartona, bilo je i crvenih i penala, juventusu isto 3 puta pobjedili romu u rimu 3-1 i sampu 5-1, a izgubili u udinama 3-0.
lak na kartonima, ako ko to igra na kladionici nije loše da znaju :D

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 okt 2010, 07:49

Sve je blize derbi Europe 8-) ebes ovaj sa Juveom :mrgreen: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 okt 2010, 10:44

Los_Blanos2 je napisao/la:Sve je blize derbi Europe 8-) ebes ovaj sa Juveom :mrgreen: :mrgreen:
ma drug meni je nekako važnija sutrašnja utakmica, jer u LP je tek grupna faza, lani real od milana izgubio i x igro pa opet prvi u grupi, milan čak i ako opet izgubi može proći kao 2.mada će onda biti panika :o), a pobjeda protiv juventusa donosi 8 bodova razlike što je jako fina zaliha.

champ
Kontakt:

Post Postao/la champ » 29 okt 2010, 18:15

tony-mortale je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Sve je blize derbi Europe 8-) ebes ovaj sa Juveom :mrgreen: :mrgreen:
ma drug meni je nekako važnija sutrašnja utakmica, jer u LP je tek grupna faza, lani real od milana izgubio i x igro pa opet prvi u grupi, milan čak i ako opet izgubi može proći kao 2.mada će onda biti panika :o), a pobjeda protiv juventusa donosi 8 bodova razlike što je jako fina zaliha.
Ja Juventus uopće ne vidim kao konkurenta za osvajanje scudeta, ako izbore Ligu prvaka bit će uspjeh. :)
Inaće sve osim 3 boda je neuspjeh! :geek:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 okt 2010, 18:43

nije juve tako loš tim, doduše napad im je tanak, a kao i milan bekovi im nisu nešto, ali imaju dosta mladih igrača, stoperi dobri a relativno mladi u vezi sasvim ok, uprava im se malo pogubila, da su doveli jednog pravog napadača umjesto 4 krila bili bi puno opasniji, ali ako u januaru nekog dovedu mogu oni poprilično visoko, možda ne do scudeta ali LP mislim da nije uopšte upitna, ali duga je sezona svašta se može dogoditi.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 okt 2010, 18:56

ipak tiago silva nije dovoljno oporavljen i za sutrašnju utakmicu nije ni pozvan, e jbg toga sam se najviše bojao, to 99% znači da ćemo gledati boneru :roll: ali je antonini pozvan i mogao bi zaigrati sutra.
pozvano je 19 igrača:
Portieri: Abbiati, Amelia
Difensori: Antonini, Bonera, Montelongo, Nesta, Papastathopoulos, Yepes
Centrocampisti: Abate, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser
Attaccanti: Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho

zna li neko zašto oddo nije ni pozvan, bio sam siguran da će poslije igre u napulju sad biti u prvom timu

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 29 okt 2010, 22:37

@tony_mortale : Giocatori indisponibili(POVRIJEĐENI,Neomogućeni :roll: ): ODDO, Thiago Silva, Onyewu, Zambrotta, Ambrosini, Ronaldinho .... vjerovatno ćemo ovako igrati :
--------------Abbiati
--Abate--Bonera-Nesta--Antonini--
-----------------------------------------
----Boateng--Gattuso--Pirlo---------
---------------Robinho----------------
------Pato-----------------------------
-------------------Ibrahimović--------
Postoji mogućnost da će Seedorf igrati na poziciji Robinha tj umjesto njega ali vjerovatno će to biti Binho' ...
i stvarno neznam jeli ovaj Bonera ima neku "VEZU" u Milanu pa igra u prvoj ili šta ??? stvarno ne mogu da skontam ove odluke Allegrija pa i Leonarda :roll: :?

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 29 okt 2010, 22:41

e jbg, stvarno sam se nado da ce Silva moci igrati pa da budemo u najjacem sastavu.Bolje da stavi Yepesa umjesto Bonere on makar ima iskustva
Ja sam za Robinha, ipak Seedorf igra u ne bas dobroj formi, a Robinho dao go Napoliju i jos ce se nafurat ono derbi sa Juventusom :mrgreen:
Zadnja izmjena: ahmad_tz, dana/u 29 okt 2010, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.