FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 21 apr 2019, 14:32

a forum brate, ne psujem na stadionu, iznesem mišljenje ovde(opet ne psujem), ne čita ovo niko osim nas stotinjak, garantujem(igračima neko nešto uslika i pošalje)...brineš se opravdano jer se ništa ne mjenja od zime...a nešto ne štima, e shvaćam pobjednički tim se ne mjenja al i zijanismo i opet se ne mjenja....treba nekad i probat nešto drugo....pogotovo kad te svi čitaju....kad si već bio tvrdoglav pa se nisi obazirao na formu...izvuci ovo kako znaš, ali ovaj naš ko UN posmatrač samo gleda dvogledom i daje izjave "ne znam, ne mogu da vjerujem da je Sarajevo izgubilo,desilo se igračima...šta je tu je" mane njega kao krivca ni pod razno...on je posmatrač, nasmijani...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 21 apr 2019, 14:39

AlfredNobel je napisao/la: Inače je isto voditi GOŠK i Mlafost i FKS. Glavni cilj im je da ne ispadnu iz lige, dok je kod nas u svakoj tekmi pobjeda imperativ. Da ne govorim o dodatnom pritisku i tim stvarima.

Lalatović je nerealan, a još nerealniji je Kek.
pa naravno da nije, ali napisah da bi mogli se i snaći i zbog čega....

pa jbg Lalatović zamalo kod kona dođe, stoga mislim da bi ga mogli privuć na ime i vietnamca, nije baš on u toj nerealnoj kategoriji, veći je prestiž voditi nas i igrati CL, nego radnički....mene najviše veseli što je lik beka igro znači naša boljka decenijama bi bila riješena :D a opet moguće da sad dobije ekspresno produženje i momačku povišicu od njih....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 apr 2019, 14:45

ajdohordas je napisao/la:E to mi je nesyo najjace. Sa plus 11 spali na devet necemo sad i dalje smo prvi, sa plus devet spali na plus sest necemo sad sad samo podrska i dalje smo prvi, sa plus sest spali na plus cetri, nemojte sad pljuvat i dalje smo prvi. A cinjenica je da niko ne pljuje ove momke nego se kritikama ukazuje na neke greske koje se ponavljaju iz utakmice u utakmicu.
Na kraju sezone bi moglo biti i kasno, na vrijeme treba neke stvari ispravljat i ukazivat na greske kako se one ne bi ponavljale.
A hajmo brate gledat širu sliku. Hajmo gledat cjelokupano proljeće. Prošlo je 8 kola, mi smo sa plus 5 došli na plus 4. Falit će im tri kola da nam priđu na 3 boda :mrgreen:

Ma slažem se s tobom sve, sve si upravu.

Do sad je bilo ovakvih situacija prošlih sezona kamaru. Bježe nam ljudi po 15 bodova, mi se sa svime halalili, nakon promjene trenera uvezemo 5-6 pobjeda a ovi što su nam bježali 15 bodova kiksaju par tekmi i priđemo im na 4-5 bodova, taman se ponadamo da mozemo ugrozit prvo mjesto dođe KRUPA ili GOŠK i ubije ti te nade, a ovi ponovo počnu pobjeđivat i opet pobjegnu.

Tako je i sad, al sad smo mi ti koji smo bježali dosta pa nas sustigli skoro, pa ćemo im opet pobjeć, u ovih par kola.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 21 apr 2019, 14:48

BordoSarajevo je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:E to mi je nesyo najjace. Sa plus 11 spali na devet necemo sad i dalje smo prvi, sa plus devet spali na plus sest necemo sad sad samo podrska i dalje smo prvi, sa plus sest spali na plus cetri, nemojte sad pljuvat i dalje smo prvi. A cinjenica je da niko ne pljuje ove momke nego se kritikama ukazuje na neke greske koje se ponavljaju iz utakmice u utakmicu.
Na kraju sezone bi moglo biti i kasno, na vrijeme treba neke stvari ispravljat i ukazivat na greske kako se one ne bi ponavljale.
A hajmo brate gledat širu sliku. Hajmo gledat cjelokupano proljeće. Prošlo je 8 kola, mi smo sa plus 5 došli na plus 4. Falit će im tri kola da nam priđu na 3 boda :mrgreen:

Do sad je bilo ovakvih situacija prošlih sezona kamaru. Bježe nam ljudi po 15 bodova, mi se sa svime halalili, nakon promjene trenera uvezemo 5-6 pobjeda a ovi što su nam bježali 15 bodova kiksaju par tekmi i priđemo im na 4-5 bodova, taman se ponadamo da mozemo ugrozit prvo mjesto dođe KRUPA ili GOŠK i ubije ti te nade, a ovi ponovo počnu pobjeđivat i opet pobjegnu.

Tako je i sad, al sad smo mi ti koji smo bježali dosta pa nas sustigli skoro, pa ćemo im opet pobjeć, u ovih par kola.
to se i ja nadam jbg, ne znam kad smo mi bježali ovako zadnji put... :pray: :thumbup: :salut:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 21 apr 2019, 14:50

BordoSarajevo je napisao/la:

Pa jest sve to stoji ali eto i raja je gladna trofeja i uspjeha a ove godine smo na dobrom putu prvi puta duplu da osvojimo. Ali vjerovatno se uvukao i strah medju navijace nakon ovih par losih rezultata.
Uglavnom nadat se da ce na kraju sve dobro zavrsit. :thumbup:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 apr 2019, 14:50

Denchi je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la: Inače je isto voditi GOŠK i Mlafost i FKS. Glavni cilj im je da ne ispadnu iz lige, dok je kod nas u svakoj tekmi pobjeda imperativ. Da ne govorim o dodatnom pritisku i tim stvarima.

Lalatović je nerealan, a još nerealniji je Kek.
pa naravno da nije, ali napisah da bi mogli se i snaći i zbog čega....

pa jbg Lalatović zamalo kod kona dođe, stoga mislim da bi ga mogli privuć na ime i vietnamca, nije baš on u toj nerealnoj kategoriji, veći je prestiž voditi nas i igrati CL, nego radnički....mene najviše veseli što je lik beka igro znači naša boljka decenijama bi bila riješena :D a opet moguće da sad dobije ekspresno produženje i momačku povišicu od njih....
Ma kasapa vratiti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 apr 2019, 15:15

Kad god prica o treneru vrte se ista imena, daj nekog ko nije nikad bio trener.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 21 apr 2019, 15:22

ElCartel11 je napisao/la:Kad god prica o treneru vrte se ista imena, daj nekog ko nije nikad bio trener.
Zoran Erbez :kafa:

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 21 apr 2019, 15:26

Nedim jusufbegovic Hahahaha
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 apr 2019, 15:32

Ma možemo mi kurcu svirati.Husref uzima titulu 90 %, a u kupu nam dajem 70 %.za prolaz.
Tako da od smjene nema ništa.
Ma koliko god smo u kriizi,da samo birali bolje klubove na Koševu Mladost,Čelik, Zvijezda ne bi bolje izabrali.Niko neće ima ti neki specijalan motiv, jer ne mogu ni gore ni dole.
Što se tiče kupa,mislim da nećemo biti pod nekim većim pritiskom.Realno smo bolji od Lištice.Mislim da će utakmica biti skroz drugačija od prvenstvene,i da ćemo u te dvije utakmice osvojiti i kup.
Dupla titula je ljudi naša.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 apr 2019, 15:34

Juče nakon poraza i zadnjeg zvižduka, prvo mi je kroz glavu prošlo "vraćaj Adukora, izgidosmo" :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 21 apr 2019, 15:36

amypitar je napisao/la:Ma možemo mi kurcu svirati.Husref uzima titulu 90 %, a u kupu nam dajem 70 %.za prolaz.
Tako da od smjene nema ništa.
Ma koliko god smo u kriizi,da samo birali bolje klubove na Koševu Mladost,Čelik, Zvijezda ne bi bolje izabrali.Niko neće ima ti neki specijalan motiv, jer ne mogu ni gore ni dole.
Što se tiče kupa,mislim da nećemo biti pod nekim većim pritiskom.Realno smo bolji od Lištice.Mislim da će utakmica biti skroz drugačija od prvenstvene,i da ćemo u te dvije utakmice osvojiti i kup.
Dupla titula je ljudi naša.
Od preostalih protivnika, mislim da će bodovi trebati samo Radniku i možda Zvijezdi, GOŠK bi uoči zadnjeg kola trebao zvanično biti drugoligaš.Inace, jel neko ima informaciju, zašto je Crepulja jučer ostao na klupi.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 apr 2019, 15:48

Poželjan za trenera svaki koji nam je sa nekom krš ekipom otkinuo bod :facepalm:

Osim takvih poželjni su i ovi što ih nećemo moći priuštiti za 2 života.

Joj stručnjaka :rol:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 apr 2019, 15:58

MaroonBjelave je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Drago mi je što i dalje raja vjeruje u duplu krunu.
Navijacki da, objektivno bumo vidjeli.
Ja sam glasao za opciju osvajanja lige samo. Jer mislim da ce nas ipak siroki dobit u kupu. Navijacki se nadam da nece..al realno. Oni su nabrijani da uzmu taj trofej..a mi se borimo za ligu.. Vidjecemo opet..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 apr 2019, 16:01

Zagor je napisao/la:
MaroonBjelave je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Drago mi je što i dalje raja vjeruje u duplu krunu.
Navijacki da, objektivno bumo vidjeli.
Ja sam glasao za opciju osvajanja lige samo. Jer mislim da ce nas ipak siroki dobit u kupu. Navijacki se nadam da nece..al realno. Oni su nabrijani da uzmu taj trofej..a mi se borimo za ligu.. Vidjecemo opet..
Prosutih bodova mi je žao jedino zbog toga što ćemo zbog umora zijaniti možda oboje. Ali ipak mislim da je titula naša.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 21 apr 2019, 16:12

@Vanja8 sta kaze Nguyen na ovo sve? Jel igra Čempions lig ove godine na Koševu?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 apr 2019, 16:15

Husref nek uzme duplu krunu i nek da sam ostavku. Tako ce ispast veliki dingospo, a ovo sad ne treba ni njemu ni nama .. Dat mu da bude direktor kluba, predsjednik... sta god, nek ostane u administraciji. A za trenera dovest nekog mladog, strucnog, perspektivnog koji zna sa mladim igracima.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 21 apr 2019, 16:16

SarajevoJeBordo je napisao/la:Poželjan za trenera svaki koji nam je sa nekom krš ekipom otkinuo bod :facepalm:

Osim takvih poželjni su i ovi što ih nećemo moći priuštiti za 2 života.

Joj stručnjaka :rol:
Je'i stvarno mislis da ne mozemo priustiti Lalatovica?

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 apr 2019, 16:19

Ekipa mora da se trzne da obije sledeceg protivnika, al misljenja sam da ce prva utakmica u kupu protiv ubica ili nas dic na taj nivo da zgazimo sve do kraja ili da izgubimo oba trofeja

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 21 apr 2019, 16:21

Hajde vi "insideri", recite sta se to desava u klubu ili ne mlatite praznu slamu? Unosite bespotrebni nemir time sto bacite kosku, dovrsite pricu ili nemojte zapocinjati.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, rimljanin90, Sazg i 30 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []