FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 apr 2019, 16:27

Napapijri je napisao/la:Hajde vi "insideri", recite sta se to desava u klubu ili ne mlatite praznu slamu? Unosite bespotrebni nemir time sto bacite kosku, dovrsite pricu ili nemojte zapocinjati.
Ma stipu ba.. sad eto nisu dobri odnosi, kad je finis sezone i treba da uzmemo dva trofeja. Bas zanimljiv tajming za takve price :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 apr 2019, 16:29

n e desava se nista u klubu vec igraci iscrpljeni i istroseni, igraju 2 fronta u kratkom periodu imali 6 7 derbija sa teskim protivnicima, malo se istrosili al nadat se da ce povratit koliko toliko svjezine evidentno je da nemamo siroke klupe, husref je i sa slobodom ovako izgubio ligu i kup u samom finisu sezone jer je isfosirao 13 14 igraca i to je to, ali po nas mi smo u puno boljoj poziciji nego svi tada, nista strasno nadat se da ce se osvjezit do srijede da uzmemo mladost i onda u biljeljinu lagano.... beze se frustacije pisu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 apr 2019, 16:31

MaroonBjelave je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Poželjan za trenera svaki koji nam je sa nekom krš ekipom otkinuo bod :facepalm:

Osim takvih poželjni su i ovi što ih nećemo moći priuštiti za 2 života.

Joj stručnjaka :rol:
Je'i stvarno mislis da ne mozemo priustiti Lalatovica?
Mislim.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 21 apr 2019, 16:36

Pricamo o Lalatovicu, ne pricamo o Marcelu Bielsi :facepalm:

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 21 apr 2019, 16:39

Jel oval Lalatovic (Radnicki) igra u 18:30kuci veceras protiv Partizana u Kupu? Arena

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 apr 2019, 16:41

Lalatovic je odlican trener, cuda radi s radnickim a dosao bi on rado u BiH samo mu daj finu cifru...

@siroliver69 jeste.
To je taj :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 21 apr 2019, 16:44

Lecler je napisao/la:Samo da znate da stvari u klubu ponovo nisu bajne i da trenutno ima velikih problema na relaciji uprava-stručni štab igrači.
Ma pusi tuki debilcino. Bjezimo 4 boda u finisu prvenstva i u finalu smo kupa. Pa sta hocete vise grob vas jjebo..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 21 apr 2019, 16:46

Amca007 je napisao/la:
Lecler je napisao/la:Samo da znate da stvari u klubu ponovo nisu bajne i da trenutno ima velikih problema na relaciji uprava-stručni štab igrači.
Ma pusi tuki debilcino. Bjezimo 4 boda u finisu prvenstva i u finalu smo kupa. Pa sta hocete vise grob vas jjebo..
Ja tebe nisam vrijeđao.
ISTINA ZA VEDRANA!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 21 apr 2019, 16:49

MortemHz je napisao/la:
MaroonBjelave je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Drago mi je što i dalje raja vjeruje u duplu krunu.
Navijacki da, objektivno bumo vidjeli.
Pa definitivno su nam manje šanse sada ali ih svakako imamo najviše.
Pa sanse su nam = +4 u ligi uz laksi raspored i finale kupa. Jbga ono, da nas je neko prije sezone pitao da li želimo da se nadjemo u ovoj situaciji pred kraj sezone, svi bi rekli da. Zanemarimo sada sve druge probleme koje imamo u zadnjih mjesec dana, normala je da i dalje moramo vjerovati u duplu kad nas par dobrih tekmih od nje zapravo i dijeli.

Sto se tiče Husrefa, definitivno bi se na kraju sezone sta god uradio trebao gospodski povući a vjerujem i da bi mu uprava izasla u susret i nasla poziciju u klubu, jer to i zaslužuje.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 21 apr 2019, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

AdkoHz
Kontakt:

Post Postao/la AdkoHz » 21 apr 2019, 16:49

Koliku posjetu očekujete u srijedu?Model 4 milje?
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 21 apr 2019, 16:56

FrancescoTotti je napisao/la:Lalatovic je odlican trener, cuda radi s radnickim a dosao bi on rado u BiH samo mu daj finu cifru...

@siroliver69 jeste.
To je taj :mrgreen:
Kraljina :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2019, 17:02

Kada se pogleda zadnjih 5 kola mi smo 8 na tabeli sa 5 bodova.To je lose za ekipu koja cilja duplu krunu.
Treba njima malo i uprava koju reci pocev od Husrefa pa do svakog igrača.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 21 apr 2019, 17:04

FrancescoTotti je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:Hajde vi "insideri", recite sta se to desava u klubu ili ne mlatite praznu slamu? Unosite bespotrebni nemir time sto bacite kosku, dovrsite pricu ili nemojte zapocinjati.
Ma stipu ba.. sad eto nisu dobri odnosi, kad je finis sezone i treba da uzmemo dva trofeja. Bas zanimljiv tajming za takve price :lol:
Pa, upravo to. Iako ni sam nisam dugogodisnji clan foruma, isti pratim jaku dugo i ono sto je konstanta ovog pdf-a jeste da se s vremena na vrijeme jave likovi (stari ili novi) koji su "insideri", a samo na kapaljku, kao lafo nece da iznose u potpunosti svu pricu. Fino, brate, kazes tako i tako, pa ako se ispostavi tacnim, mozda se nekako moze i intervenisati, a ovako unose crva sumnje bez ikakve potrebe.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2019, 17:14

Pa i ne treba da budu sad bajni odnosi previse
Osvojili smo 5 bodova u 5 kola i ako gledamo zadnjih 5 kola tek smo 8 na tabeli.Logicno da je i uprava nezadovoljna sa ovim obratom i razvojem situacije.
**** te uprava ako im je ovo ok,imate dobre plate za 5 bodova u 5 kola..igrajte ,ginite boli me **** ali dupla ima da bude.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 21 apr 2019, 17:15

FrancescoTotti je napisao/la:
Cak loma strumfovsko-staskiU... ;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 apr 2019, 17:19

AdkoHz je napisao/la:Koliku posjetu očekujete u srijedu?Model 4 milje?
Maximalno 3.000
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 apr 2019, 17:33

Lecler je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:
Ja tebe nisam vrijeđao.
Imal se za plata lafcino

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 21 apr 2019, 17:50

Da ne bude da ja neke bubice ubacujem i to napisaću vam šta sam ja saznao:
Nema bojkota od strane igrača, uprava je nešto zeznula stvar. Kako sam skontao zakačili su se nešto zbog onog Jahića. I bio je sastanak uprave i igrača bez stručnog štaba. Ja nisam insajder,nemam veze nikakve s klubom ali izvor ove informacije mi je jako pouzdan. Nadam se da će se situacija smiriti i da završimo sezonu kako treba. Toliko od mene na ovu temu živjeli.
ISTINA ZA VEDRANA!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 21 apr 2019, 17:54

Lecler je napisao/la:Da ne bude da ja neke bubice ubacujem i to napisaću vam šta sam ja saznao:
Nema bojkota od strane igrača, uprava je nešto zeznula stvar. Kako sam skontao zakačili su se nešto zbog onog Jahića. I bio je sastanak uprave i igrača bez stručnog štaba. Ja nisam insajder,nemam veze nikakve s klubom ali izvor ove informacije mi je jako pouzdan. Nadam se da će se situacija smiriti i da završimo sezonu kako treba. Toliko od mene na ovu temu živjeli.
Kojeg Jahića, onog malog iz Amerike ili onog iz uprave

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 21 apr 2019, 17:55

Historicar je napisao/la:
Lecler je napisao/la:Da ne bude da ja neke bubice ubacujem i to napisaću vam šta sam ja saznao:
Kojeg Jahića, onog malog iz Amerike ili onog iz uprave
Iz Amerike kako sam skontao. Ne mogu puno da ispitujem samo se džaba s....m.
ISTINA ZA VEDRANA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []