Sport i TV
-
sarajevo1982
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Norveska fudbalska liga na Areni sport...
Valja slusat smecara Edina dok prenosi NBA. Jedino je Baho gori komentator od njega.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Sto ai hejterKanye je napisao/la:Valja slusat smecara Edina dok prenosi NBA. Jedino je Baho gori komentator od njega.
- anonymousHD
- Kontakt:
Edin propao kao i Baho.
Dobi i ja potvrdu, NBA naredne 3 godine na Areni.
Dobi i ja potvrdu, NBA naredne 3 godine na Areni.
sead hadžijahić znao više o košarci nego avdić trenutno
Zasto mungos jos ne prenosi nista?Osim13 je napisao/la:
Kolega tu, još Sašu dovest i sve 3 ih đuture u studio ubaciti i tjt, spuštajte me u mezar
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kada?sarajevo1982 je napisao/la:Norveska fudbalska liga na Areni sport...
-
sarajevo1982
- Kontakt:
STABAEK- LILLESTROMtm01hzne je napisao/la:Kada?sarajevo1982 je napisao/la:Norveska fudbalska liga na Areni sport...
PONEDELJAK U 19H
auuu ima da se Lord gleda, kad ce tekma Rosenborga
yebo te zivot cuj norveska liga

yebo te zivot cuj norveska liga
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
i sportklub je svedsku uzeo
- akisarajevo92
- Kontakt:
na BHT ekskluzivno od 17:25 kosarkaska utakmica Emerson - Bosna iz 1979.
kad skontas i nisu se puno pomakli kvalitetom prenosa od 70-tih
Don't believe the hype.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Samo promjenili kabloveakisarajevo92 je napisao/la:na BHT ekskluzivno od 17:25 kosarkaska utakmica Emerson - Bosna iz 1979.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
sarajevo1982
- Kontakt:
Urugvajska fudbalska liga na Areni sport
- akisarajevo92
- Kontakt:
gledaj Urugvajske lige na Areni
koliko je meni ovo besmisleno, zajedno sa ligama iz Rumunije, Ceske, Norveske i slicnih
koliko je meni ovo besmisleno, zajedno sa ligama iz Rumunije, Ceske, Norveske i slicnih
Don't believe the hype.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma niđe veze, al eto idu na to da imaju popunjen program 100% i otkupljuju sve živoakisarajevo92 je napisao/la:gledaj Urugvajske lige na Areni![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- akisarajevo92
- Kontakt:
mozda je bila akcija "kupi tri lige po cijeni jedne" i oni pokupili ovo, nemam drugo objasnjenje
bolje da su taj novac ulozili u domacu produkciju, i Arene i posebno SK u tome kaskaju za ostalim sportskim kanalima u Evropi
bolje da su taj novac ulozili u domacu produkciju, i Arene i posebno SK u tome kaskaju za ostalim sportskim kanalima u Evropi
Don't believe the hype.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma politika im je da imaju što više LIVE prenosa tokom dana i onda uzimaju sve živo i jedni i drugi, jbt badminton i stonitenis otkupiliakisarajevo92 je napisao/la:mozda je bila akcija "kupi tri lige po cijeni jedne" i oni pokupili ovo, nemam drugo objasnjenje![]()
Arena je dosta jača sa studijskim emisijama od SK-a koji ih skoro i nema
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- akisarajevo92
- Kontakt:
mogu zamisliti reakciju komentatora kad mu jave "sutra radis urugvajsku ligu"
znam da je Raskovic sa Arene pricao da nekim njegovim kolegama padne mrak na oci kad moraju raditi Argentinsku, koja je donekle i zanimljiva za pratiti
znam da je Raskovic sa Arene pricao da nekim njegovim kolegama padne mrak na oci kad moraju raditi Argentinsku, koja je donekle i zanimljiva za pratiti
na SK je to poprilicno amaterski, i studio, i najave prenosa koje rade, jedino im za sajt skidam kapulegenda reala je napisao/la: Arena je dosta jača sa studijskim emisijama od SK-a koji ih skoro i nema
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.