FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 21 apr 2019, 20:17

robertkosar je napisao/la:Zasto nebi bio smijenjen??? U ovoj kukruz lizi sa ovakvim igracima mi gledamo najlosiju igru naseg tima. Njegova taktika nabi u bunar i cekamje da ahmo proradi je u najmanju ruku smjesna. Nije samo kritican svi su krivi samo on nije i cuveno staje tuje je tuga golema. Pored zivog tehnickog ici u ameriku skautirati igrace neodgovorno. Nas trener je neslavni rekorder sa najgorim porazom u istoriji FK Sarajeva. Jeli to on zbog prezimena mora biti trener. Ako osvoji titulu ili kup zahvalit se covjeku i dat mu mjesto u akademiji. Naci modernog i perspektivnog trenera koji ce podici kvlitet i igru ekipe na visi nivo i koji ce preuzeti punu odgovornost za svoj rad i da ko pravi navijaci odemo sa stadiona zadovoljni i igrom i rezultatom. Bez patnje i nervoze :kafa:
Bez patnje i nervoze mozes gledat samo balet.

Sta je interesantno u tom da se svi protiv nas predaju prije tekme ?

Nasli smo mi vise modernih i mladih trenera al eto ovaj ne moderni i stari nas dovede pred duplu krunu.

Uzalud pricate, covjek je prvi i u finalu kupa, uradio je do sad mnogo vise od onog sto smo ocekivali.

Nas trener ima jos mnogo rekorda koji nisu crni, a sa duplom mu je halal i tih 8:0...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 apr 2019, 20:19

Atmosfera među nama kao da smo izgubili prvo mjesto a mi zapravo na korak do velikog uspjeha nakon 4 godine katastrofalnih rezultata, tačnije, ako u sljedeće dvije utakmice uzmemo 6 bodova u što ne sumnjam bez obzira na krizu, mi smo prvaci države nakon posta od 4 godine!!!! PRVACI DRŽAVE.

Atmosfera među navijačima katastrofalna, jesmo u krizi, jesmo loši zadnje dvije tekme al ne moze 90% postova i komentara biti negativno. Sve bi to bilo uredu da smo mi navikli na uspjehe ovog tipa i da smo zadnjih godina titule uzimali 10 kola prije kraja. VRATITE FILM, sjetite se prošle sezone i silnih sramota, Svatovac iz Poljica (selo kraj Lukavca) skoro pola godine bilo duže od nas u kupu BiH.

Vjerujte, nikakavog bojkota među igračima nema, njima je kao i nama stalo do titule, stalo ih je al pročepit će i završit poso!
Možda ima istine oko premija, mozda su nezadovoljni (mada ja u to ne vjerujem al ne iskljucujem), yebemu, zar klub ne moze ispunit zelje da budu svi zadovoljni nakon ovakve sezone kad smo na korak do toga da imamo milion priliva što od titule, sponzora, Mujakića, lige pravaka (min. 4 tekme u evropi) itd itd.

Odriješite kesu, motivišite i naše igrače kao i one koji igraju protiv svinjskog kako bi titulu slavili što prije na Koševu!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 21 apr 2019, 20:23

revolt je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:
revolt je napisao/la:Sta da ode pa da ga ponovo prizivamo nakon 3 sezone i 6 trenera promjenjenih. Da nam opet ekspertišu Jarni, Kodro, Ješić za koje je Đenan Uščuplić ispao stručnjak. To bi bio debilizam samo takav. Ako osvoji duplu, ugovor na 3 godine.
Zašto to mora biti neko od navedenih? Nadam se da hadžija ima nekog asa u rukavu, neko kvalitetno trenersko ime.
Zašto mislite da Hadžija uopšte hoće da mijenja Husrefa? Zašto mislite da će uprava otjerati trenera koji će osvojiti titulu aBd a aBd i kup. Zašto mislite da bi uprava pravila takav kardinalan potez poput onog poteza uprave predvođene Selimovićem i Kusturicom. Tjerati trenera čiji lik se viori na zastavi na sjeveru, trenera kojem skandiraju na istoku. To bi bio takav autogol kod navijaca. Trenera koji je (neko ce reci igrom slucaja) etablirao Mujakica u najboljeg stopera lige i najperspektivnijeg igraca u BiH. Zasto, zato sto pojedini strucnjaci na forumu kazu da Husref ne valja. Smijesno. Ako kiksa i za ligu i za kup u tom slucaju je ostavka ili otkaz su realan ishod. Kup bez titule isto tako. Titula ili dupla nema potrebe apsolutno ni za kakavim promjenama.
Sjebat ce vas Husref .Necete nista osvojiti ista prica kao sa Slobodom koja je imala sansu da osvoji kup i provenstvo ali eto vajni strucnjak sve upropastio.Kako se ono zvase onaj klub iz Albanije sto vas izbaci prije par godina a trener bio ovaj isti.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 21 apr 2019, 20:23

Strah me i pomisliti šta bi se ovdje pisalo da je Zrinjski jučer pobjedio

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 apr 2019, 20:25

Historicar je napisao/la:Strah me i pomisliti šta bi se ovdje pisalo da je Zrinjski jučer pobjedio
Sasvim normalna stvar, tako bi izgubili 10 bodova prednosti u par kola.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 21 apr 2019, 20:26

tuzla075 je napisao/la:
revolt je napisao/la:
revolt je napisao/la:Sta da ode pa da ga ponovo prizivamo nakon 3 sezone i 6 trenera promjenjenih. Da nam opet ekspertišu Jarni, Kodro, Ješić za koje je Đenan Uščuplić ispao stručnjak. To bi bio debilizam samo takav. Ako osvoji duplu, ugovor na 3 godine.
Zašto to mora biti neko od navedenih? Nadam se da hadžija ima nekog asa u rukavu, neko kvalitetno trenersko ime.
Zašto mislite da Hadžija uopšte hoće da mijenja Husrefa? Zašto mislite da će uprava otjerati trenera koji će osvojiti titulu aBd a aBd i kup. Zašto mislite da bi uprava pravila takav kardinalan potez poput onog poteza uprave predvođene Selimovićem i Kusturicom. Tjerati trenera čiji lik se viori na zastavi na sjeveru, trenera kojem skandiraju na istoku. To bi bio takav autogol kod navijaca. Trenera koji je (neko ce reci igrom slucaja) etablirao Mujakica u najboljeg stopera lige i najperspektivnijeg igraca u BiH. Zasto, zato sto pojedini strucnjaci na forumu kazu da Husref ne valja. Smijesno. Ako kiksa i za ligu i za kup u tom slucaju je ostavka ili otkaz su realan ishod. Kup bez titule isto tako. Titula ili dupla nema potrebe apsolutno ni za kakavim promjenama.
Sjebat ce vas Husref .Necete nista osvojiti ista prica kao sa Slobodom koja je imala sansu da osvoji kup i provenstvo ali eto vajni strucnjak sve upropastio.Kako se ono zvase onaj klub iz Albanije sto vas izbaci prije par godina a trener bio ovaj isti.[/quote]

Ti savjetnice kad nadjes trenera u 100 godina Slobode koji ima bolji rezultat od Husrefa dodji da pricamo...

Covjek je trener nije carobnjak, poredjenje je nigdje veze, mi nemamo 100 godina al zato imamo trofejaaaa. I on sam ih ima bar 4 vise od Slobode.

Pogledaj kako ti je tim juce igrao, zar tebi nije veca briga sto Sloboda svaku tekmu ne igra tako a ne to sta cemo mi osvojit ?
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 21 apr 2019, 20:47, ukupno mijenjano 3 puta.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 apr 2019, 20:40

Kad bi se onda gledao samo taj aspekt i spomen tog najvećeg poraza u historiji od ekipe koja žari i pali u jednoj Italiji i ligi petice, hajmo onda spomenuti i pozitivne i historijske stvari. Ovaj trener i generacija ulaze u historiju kao ekipa koja je ostvarila historijsku pobjedu u lištici, prvi put od osnivanja lige. Ovaj trener i generacija ulaze u historiju, jer su ostvarili najveću pobjedu na Grbavici u historiji. Također, ostvarila se pobjeda i protiv Mladosti u Kaknju, isto tako prvi put kada je liga u pitanju i to šest komada. Najefikasnija ekipa u historiji naše lige, ostvarile se pobjede dvaput na gurbetima, dvaput nad Zrinjskim, dvaput nad lišticom. Trener s najviše utakmica s trenerske klupe u historiji Kluba.

Tako da nemojte bezveze spominjati Atalantu i gluposti. Skontajte već jednom da su ti klubovi svjetlosnim godinama ispred nas i sad opet da dođu i zapnu, zabili bi nam barem šest. I ne samo nama, već svakoj iole jačoj ekipi iz naše lige. Neko spominjanje Atalante, ljudi zegu po Italiji, dobijaju Juvea i ostale velikane, igraju najljepše i u borbi su za LP. Ne provaljujte se, pratite malo fudbal.

@tuzla075
Imaš svoju temu, serri tamo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 21 apr 2019, 21:10

simidobar je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:Zasto nebi bio smijenjen??? U ovoj kukruz lizi sa ovakvim igracima mi gledamo najlosiju igru naseg tima. Njegova taktika nabi u bunar i cekamje da ahmo proradi je u najmanju ruku smjesna. Nije samo kritican svi su krivi samo on nije i cuveno staje tuje je tuga golema. Pored zivog tehnickog ici u ameriku skautirati igrace neodgovorno. Nas trener je neslavni rekorder sa najgorim porazom u istoriji FK Sarajeva. Jeli to on zbog prezimena mora biti trener. Ako osvoji titulu ili kup zahvalit se covjeku i dat mu mjesto u akademiji. Naci modernog i perspektivnog trenera koji ce podici kvlitet i igru ekipe na visi nivo i koji ce preuzeti punu odgovornost za svoj rad i da ko pravi navijaci odemo sa stadiona zadovoljni i igrom i rezultatom. Bez patnje i nervoze :kafa:

Nasli smo mi vise modernih i mladih trenera al eto ovaj ne moderni i stari nas dovede pred duplu krunu.

Uzalud pricate, covjek je prvi i u finalu kupa, uradio je do sad mnogo vise od onog sto smo ocekivali.

Nas trener ima jos mnogo rekorda koji nisu crni, a sa duplom mu je halal i tih 8:0...
Ok Ok Druze postujem tvoje misljenje ziv bio. Daj boze da osvojimo titulu ali se mora nesto mjenjati ako mislimo stepenicu vise. Jesam kriricar ali nisam od onih sto psuju postujem svakog :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 apr 2019, 21:28

Husref je uradio mnogo vise od ocekivanog ove sezone.
Da nam se nudilo ovo sad sto trenutno imamo prije pocetka sezone objerucke bi prihvatili. Svako ko kaze suprotno je samo licemjerna lažovčina. Siguran sam da bi se mnogi cak i ismijavali nekome, ko bi tvrdio prije sezone da cemo biti tu, gdje smo sad.

Naravno sad kad smo tu, hocemo i maksimalan ucinak, a ako Bog da i uspjecemo u tome.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 21 apr 2019, 22:07

robertkosar je napisao/la:
simidobar je napisao/la:

Ok Ok Druze postujem tvoje misljenje ziv bio. Daj boze da osvojimo titulu ali se mora nesto mjenjati ako mislimo stepenicu vise. Jesam kriricar ali nisam od onih sto psuju postujem svakog :bih:
Nek rade kasnije sta hoce, samo nek osvoje tu duplu...

Braca volim ja vas sve, neka i kritike i ludosti i sale nije problem, al sad je vrijeme da vjerujemo i da podrzimo, nema nam druge, hrabro, pa il bos il hadzija.

Sta ce nam dolazit ovi zohari da nas savjetuju a nikad turnir nisu osvojili a ne ligu.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 apr 2019, 22:13

Voliš li mene?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 apr 2019, 22:20

U ovom momentu nasa najveca sansa za titulu je ta sto je i jedini konkurent za istu los i tesko da moze sve do kraja dobiti.
Nasa kriza losih rezultata nije samo igracka i trenerska, ima tu jos stosta na relaciji uprava-strucni stab-igraci sto se odrazava na losu igru i rezultate. I nabijem na **** i njih sve redom i njihove razmirice, neka sve sklonu pod tepih i neka uzmu titulu kako znaju i umiju, pa kasnije neka to rjesavaju!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 apr 2019, 22:21

Gledam formaciju PSGa na rezultatima, 3-4-2-1, ne bi nama loše bilo u toj formaciji :mrgreen:

----------------------------Kovačević---------------------
--------Lazić ----- Šofranac ----- Mujakić--------
Hebib --- Crepulja ------ Stanojević ---- Tatar
-------------Rahmanović - Velkoski----------------
--------------------------Ahmetović----------------------

Zanimljivo :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 21 apr 2019, 22:37

BordoSarajevo je napisao/la:Gledam formaciju PSGa na rezultatima, 3-4-2-1, ne bi nama loše bilo u toj formaciji :mrgreen:

Ja sam uvijek za formaciju sa 3 stopera. Perverzija
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 apr 2019, 22:41

zagorski je napisao/la:U ovom momentu nasa najveca sansa za titulu je ta sto je i jedini konkurent za istu los i tesko da moze sve do kraja dobiti.
Nasa kriza losih rezultata nije samo igracka i trenerska, ima tu jos stosta na relaciji uprava-strucni stab-igraci sto se odrazava na losu igru i rezultate. I nabijem na **** i njih sve redom i njihove razmirice, neka sve sklonu pod tepih i neka uzmu titulu kako znaju i umiju, pa kasnije neka to rjesavaju!
Sve bi se brate samo riješilo, kad dođeš do cilja, nestanu i problemi. Sjećaš se kad je Hajrović pozvan u reprezentaciju, pa se nećkao, pa se on i Džeko prepucavali preko medija? Kad Hajrović zabi gol u Slovačkoj, prvi ga Džeko zagrli. Nema tu svađa i ličnog nekog zatezanja, kad tim odradi svoje, svi se vole.
Mi ako, ne d'o Bog, prospemo titulu, isplivat će tu više stvari 100%. Ako je uzmemo, preći će se preko svega.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 apr 2019, 22:49

Umro je Refik Muftić, čuveni golman Sarajeva i član prve šampionske generacije Sarajeva.

Rahmet ti duši, Muftija. :sad:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 apr 2019, 22:54

:(
BordoSarajevo je napisao/la:Gledam formaciju PSGa na rezultatima, 3-4-2-1, ne bi nama loše bilo u toj formaciji :mrgreen:

Po meni opet bi problem bila uloga Tatara i Hebiba, treba ponavljati trcanje gore dole oni bi riknuli u 40 min

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 apr 2019, 22:54

skoroalen je napisao/la:
zagorski je napisao/la:U ovom momentu nasa najveca sansa za titulu je ta sto je i jedini konkurent za istu los i tesko da moze sve do kraja dobiti.
Sve bi se brate samo riješilo, kad dođeš do cilja, nestanu i problemi. Sjećaš se kad je Hajrović pozvan u reprezentaciju, pa se nećkao, pa se on i Džeko prepucavali preko medija? Kad Hajrović zabi gol u Slovačkoj, prvi ga Džeko zagrli. Nema tu svađa i ličnog nekog zatezanja, kad tim odradi svoje, svi se vole.
Mi ako, ne d'o Bog, prospemo titulu, isplivat će tu više stvari 100%. Ako je uzmemo, preći će se preko svega.
Zato i kazem, neka zbiju redove, neka ostave sve nesuglasice za kraj sezone, jer kad se uzme titula sve ce boti lakse.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 21 apr 2019, 22:58

skoroalen je napisao/la:Umro je Refik Muftić, čuveni golman Sarajeva i član prve šampionske generacije Sarajeva.

Rahmet ti duši, Muftija. :sad:
Odvratne vijesti za kraj ovog tragikomicnog vikenda.
Rahmet ti duši legendo(ako ga sad smijem tako nazvati).
JURIŠ

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 apr 2019, 23:12

AlfredNobel je napisao/la:Voliš li mene?
Tvoji te ne vole da te on voli :stop:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 23 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []