Na kakvim CNC mašinama bi radio, na kakvim si učio na onoj obuci što si spominjojasmin10 je napisao/la:Za početak jednostavnije. Bas me zanima da li bi me švabo primio bez iskustva.Penaltiky je napisao/la:Zavisi od CNC. Imaš jednostavnijih i kompleksnijih, od dvije sedmice do dvije godine.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma obuka i nije bila neka. Ali opet gdje god da dodjes nova je mašina, treba ti vremena da se uhodas. Imam poznanika koji radi kao CNC operater 3-4 godine, tako da bi me on mogao "pripremiti" malo da ne odem bas da nista ne znam. Ali naravno to nije dovoljno.legenda reala je napisao/la:Na kakvim CNC mašinama bi radio, na kakvim si učio na onoj obuci što si spominjojasmin10 je napisao/la:Za početak jednostavnije. Bas me zanima da li bi me švabo primio bez iskustva.Penaltiky je napisao/la:Zavisi od CNC. Imaš jednostavnijih i kompleksnijih, od dvije sedmice do dvije godine.
Dje hendo seco foste kobe mogi?
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
foste papucariItsRamiz je napisao/la:Dje hendo seco foste kobe mogi?
ostali banovani, nisam siguran jel seco samo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Aha fino
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
ne postoji gora bol od zubobolje
pruv mi vrong
pruv mi vrong
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
ocigledno nisi bio yeban u paksuSarmelino je napisao/la:ne postoji gora bol od zubobolje
pruv mi vrong
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
no homoharden je napisao/la:ocigledno nisi bio yeban u paksuSarmelino je napisao/la:ne postoji gora bol od zubobolje
pruv mi vrong
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
istina ali ne mozes svesit od zuboboljeharden je napisao/la:ocigledno nisi bio yeban u paksuSarmelino je napisao/la:ne postoji gora bol od zubobolje
pruv mi vrong
Što si me olako ovako pustio da podržavam ove sarmine chokeretuzlak1987 je napisao/la:.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BoixosNois1899
- Kontakt:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nikad nikom nisam reko
Da je ujko edin dzeko
Da je ujko edin dzeko
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trebo mu je Djeko preporucit domacu puru u Ildjisu, a Djordjini selfi iz Sanilenda
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bolje Hanumin pupak kod BrajlovićaGefufna je napisao/la:Trebo mu je Djeko preporucit domacu puru u Ildjisu, a Djordjini selfi iz Sanilenda
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..