Da imaju LeBrona, ne bi otišlo u 7.BosniaBoston je napisao/la:Clippersi da imaju Kawhia islo bi ovo u 7
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Uzeo ili došao na gotovo.TheChief je napisao/la:Normalno da će je spuštati kad mu je čovjek uzeo ekipu. Ako KD ode raspast će se.lumani je napisao/la:Curry slavi svaki svoj koš , a kod KD spusti glavu na parket.. Kakav ego Manijak.
- kontrasviju
- Kontakt:
Ne slažem se sa 90% stvari koje izgovori Skip Bayless, ali je u pravu za sve što je rekao vezano za Stephovu playoff karijeru. Tačno me sramota kad vidim da neki pišu da je jednak ili čak bolji od LeBrona ili Duranta.
1921
Clippersi s ovim rosterom plus Kawhi bi bili druga ekipa zapada sa ozbiljnim sansama da dobiju Warriorse.BosniaBoston je napisao/la:Clippersi da imaju Kawhia islo bi ovo u 7
Uzeo. Bez njega bi trenutno bili 4-5 ekipa lige. Sličan slučaj kao u situaciji Wade-James-Miami.lumani je napisao/la:Uzeo ili došao na gotovo.TheChief je napisao/la:Normalno da će je spuštati kad mu je čovjek uzeo ekipu. Ako KD ode raspast će se.lumani je napisao/la:Curry slavi svaki svoj koš , a kod KD spusti glavu na parket.. Kakav ego Manijak.
kontrasviju je napisao/la:Ne slažem se sa 90% stvari koje izgovori Skip Bayless, ali je u pravu za sve što je rekao vezano za Stephovu playoff karijeru. Tačno me sramota kad vidim da neki pišu da je jednak ili čak bolji od LeBrona ili Duranta.
KD babuka
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:Clippersi s ovim rosterom plus Kawhi bi bili druga ekipa zapada sa ozbiljnim sansama da dobiju Warriorse.BosniaBoston je napisao/la:Clippersi da imaju Kawhia islo bi ovo u 7
Lottery ekipa isto kao sto su bez KDa biliTheChief je napisao/la:Uzeo. Bez njega bi trenutno bili 4-5 ekipa lige. Sličan slučaj kao u situaciji Wade-James-Miami.lumani je napisao/la:Uzeo ili došao na gotovo.TheChief je napisao/la: Normalno da će je spuštati kad mu je čovjek uzeo ekipu. Ako KD ode raspast će se.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Neće moći u Torontu s ozbiljnim i iskusnijim igračima u 7, a kamoli sa ovima.Epidaurus je napisao/la:Clippersi s ovim rosterom plus Kawhi bi bili druga ekipa zapada sa ozbiljnim sansama da dobiju Warriorse.BosniaBoston je napisao/la:Clippersi da imaju Kawhia islo bi ovo u 7
Remember, remember the 5th of November.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kvalitetom steph spada u 2.klasu legendi( top 20-40 alltime) ali dostignuca su mu stvarno nestvarna,nedostatak FMVP je jedina mrlja.Dok je kod KDa kvalitet top 20 alltime 100% i to je ono sto ga razdvaja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Druga klasa legendi, yebem ti 
Ja u Apex legends uvijek biram Stepha
Ja u Apex legends uvijek biram Stepha
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mislio sam da ce Kevin biti manje motiviran ovaj PO jer nema LeBrona.Srecom dobar momak Patrick upalio je beast moode.
GSW mi je prvo poluvrijeme izgledao nezainteresovano isto da igrjau sa 50% snage.Prakticno su pustali otvorene suteve igracima Clippersa do zadnjih 5 min utakmice.
U napadu nije to isti gsw od prije 2-3 godine
Kawhi 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
zapad je gej jedino zbog termina utakmica
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
2-2 veceras
Inšala
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
lillarde sretan uskrs ima da 50 strpas
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Koliki je ovaj Felton, i ovo profesionalni sportista.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.