akisarajevo92 je napisao/la:Covjek samo odradjuje posao![]()
da, gradja je razlog zasto Baron ne igra NBA, a zato su tamo Barea, McConnell, Dellavedova i slicni
jedan langford nije ni blizu nba,kamoli baron
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
akisarajevo92 je napisao/la:Covjek samo odradjuje posao![]()
da, gradja je razlog zasto Baron ne igra NBA, a zato su tamo Barea, McConnell, Dellavedova i slicni
Mogu li znati za koga ti onako generalno navijas?FoSte95 je napisao/la:.
Nisam neki pretjerani fan košarke ( msm bio sam kao mali dok je Bosna igrala regionalnu ligu i bila neki faktor u istoj). Sad vise pratim onako da sam u toku sa aktuelnostimamarconato je napisao/la:Mogu li znati za koga ti onako generalno navijas?FoSte95 je napisao/la:.
Može biti svašta u Pioniru, i ja mislim da će na kraju Zvezda prelomiti tekmu al' sigurno ih neće razvaliti kao u prve dvije utakmice, sada su kao što kažeš i igrači Budućnosti dobili na samopouzdanju, a Zvezdini igrači nisu toliko kvalitetniji od igrača Budućnosti da bi u meču sezone tako lako rutinirali protivnikaFoSte95 je napisao/la:eh sada šta reći nakon 2:0 do 2:2. Ja iskreno nisam očekivao jer imao si razbijenu Budućnost nakon dva meča i umjesto da odmah riješiš stvar ti dozvoliš da se oni vrate skroz u igru. Ko je favorit sutra, gledajući prva dva meča reklo bi se Zvezda zbog navijača i atmosfere koja će sigurno biti još gora nego prošli put (pogotovo ako bude egal meč ili Budućnost bude vodila). Ima taj faktor za slabu igru stranaca u Pioniru prve dvije da nisu očekivali onakav prijem od navijača i sigurno da će sada biti pripremljeni na to tako da ih to ne može iznenaditi. Budućnost je dobila na samopouzdanju to je sigurno jer izgubih pet utakmica od jednog tima i to svaku ubjedljivo pa ih u 3 dana dva puta dobiješ. Stratosa nema a on je znao dosta puta povući tim u tim egal utakmicama, KS nije taj kalibar.
Ne znam stvarno, hoće li biti egal meč ili dominacija Zvezde ili će možda Budućnost razbiti Zvezdu usred Beograda Boga pitaj. Jednu stvar znam dobije li Budućnost Zvzedu u BG i podigne titulu u Pioniru tek će onda doći do usijanja u odnosima ova dva kluba jer taj poraz dugo, dugo bi bolio sve u Zvezdi.
A fudbal (od domacih)?FoSte95 je napisao/la:Nisam neki pretjerani fan košarke ( msm bio sam kao mali dok je Bosna igrala regionalnu ligu i bila neki faktor u istoj). Sad vise pratim onako da sam u toku sa aktuelnostimamarconato je napisao/la:Mogu li znati za koga ti onako generalno navijas?FoSte95 je napisao/la:.
Od domaćih jedino baš Slaviju gotivim jer sam na njenom stadionu najljepše trenutke u djetinjstvu proveo. A normalno pošto živim u Sarajevu volio bih da jedan ili željom ili sarajevo (malo više Sarajevomarconato je napisao/la:
A fudbal (od domacih)?
- Delimično sam posmatrao meč iz hotela, delimično iz hale. Meni je za treću utakmicu spremljena kanonada linča i to ne pljuvanjem nego tiplovima, šrafovima, tačno definisana ekipa, tačno je bilo razrađeno da kada izađem iz tunela ko i kako da me napadne i ubode i ako stignem do kluba koje sve šrafove bi trebalo da dobijem u glavu. To je uradio organizovano Dragan Bokan. Sve ovo nema nikakve veze navijačkom grupom "varvari". Oni su bili u hali, istakli su transparent, time su probali da ih ucene - rekao je Čović
Sigurno nece ulaziti na parket, nasrtati i pljuvati na igrace i rukovodstvo Budućnosti, kao sto je to radio sin ministra policije Cg...JohnCleese je napisao/la:U atmosferi linca, kakva je stvorena, sve osim pobjede Zvezde bilo bi vanvremensko iznenadjenje.
Ali opet je prezanimljivo pratiti kako ce na ogroman rezultatski pritisak odgovoriti Zvezdnini igraci, treneri, navijaci i onaj njihov ljigavi politicar.
Valjda nece, ne bi valjalomarconato je napisao/la:Sigurno nece ulaziti na parket, nasrtati i pljuvati na igrace i rukovodstvo Budućnosti, kao sto je to radio sin ministra policije Cg...JohnCleese je napisao/la:U atmosferi linca, kakva je stvorena, sve osim pobjede Zvezde bilo bi vanvremensko iznenadjenje.
Ali opet je prezanimljivo pratiti kako ce na ogroman rezultatski pritisak odgovoriti Zvezdnini igraci, treneri, navijaci i onaj njihov ljigavi politicar.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.