Dodaj i hardena tuDonnie Darko je napisao/la:bio je bolji i od duranta i od curryaBuffonGigi je napisao/la:Kad se sjetim kako su ovdje ljudi tvrdili da je RWB bolji od "chokera" Duranta, ponajvise ovi SAS-ovci. Pa sa Durantom je igrao 4 finala zapada i NBA finale. Sa Georgeom, koji igra u zivotnoj formi ali je i takav malo slabiji igrac od KD-a, dozivjet ce metlu u prvom krugu. Toliko o Westbrooku.![]()
![]()
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
bolji od svakog igraca knicksa u historiji
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Bolje jedino za navijace koji slave ove mediokritetske ekipe poput OKC, Utah itd..,meni to ne predstavlja nikakvu posebnu razliku osim sto se moze jos malo navijati u PO znajuci da su ti sanse za titulu nikakve ..BosniaBoston je napisao/la:Bolje exit u 1.rundi 2 godine zaredom nego propustit playoff 6 godina zaredomBalon je napisao/la:Nije eto mnogo bolje i obecavajuce je da igra ovaj strasan dvojac koji ce kako stvari stoje drugu godinu zaredom popusiti exit u 1. rundi...Sarmelino je napisao/la:Jest vala sreca sto vam pg nije doso, bolje da igraju lance i slicni invalidi. Najpateticniji jezerasi as always
slabo te tvoje pamcenje sluzi onda, ne tako davno je top 5 igrac ove lige trazio trade u Lakerse...Sarmelino je napisao/la:Ja bih se zapitao zasto niko ziv nece u LAL.
Kd,steph,harden,giannis, james
Ko tacno
Ko tacno
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
osim najboljeg igraca svih vremenaSarmelino je napisao/la:Ja bih se zapitao zasto niko ziv nece u LAL.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
da je hollywood u minesoti, mislis da bi vama dosoKK_Bosna je napisao/la:osim najboljeg igraca svih vremenaSarmelino je napisao/la:Ja bih se zapitao zasto niko ziv nece u LAL.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Tyson Chandler, eto ko je...Sarmelino je napisao/la:Kd,steph,harden,giannis, james
Ko tacno
ad najpraznije brojke u historiji ligeBalon je napisao/la:Tyson Chandler, eto ko je...Sarmelino je napisao/la:Kd,steph,harden,giannis, james
Ko tacno
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Treba otvoriti temu za prepucavanja
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
zavjere nba lige protiv organizacije lakersa
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tesko navijacima “najvece” fransize i “najboljeg” igraca 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Otvorena svastrara davnoClutch je napisao/la:Treba otvoriti temu za prepucavanja
Ne znam zasto si uopste sumnjao u moju prognozu.Clutch je napisao/la:Justin je napisao/la:
Igra mali
Najbolji igrac u ovoj seriji.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
stvarno, di sarma dođe trava ne rasteClutch je napisao/la:Treba otvoriti temu za prepucavanja
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
samo zato jer me epi zamolio
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Oba ramena,prijatelju.Locust je napisao/la:Puno se ovdje sere pop PG-u koji evidentno igra sa povredom šuterske ruke.
mogao je u clipperseSarmelino je napisao/la:da je hollywood u minesoti, mislis da bi vama dosoKK_Bosna je napisao/la:osim najboljeg igraca svih vremenaSarmelino je napisao/la:Ja bih se zapitao zasto niko ziv nece u LAL.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- BosniaBoston
- Kontakt:
@KK_Bosna ne bi stvorio takav medijski buzz da je otisao u clipperse 
#Punoljetstvo
Kako kaze @nez, sve dok si na terenu zdrav si i tu se prica zavrsava. Ja sam mislio da ce oni isprasiti Blazzerse al sam se ocigledno zeznuo. Ljudi ih ubise i bez Nurkica. Pg i Wb tarabeNEZALAGANJE je napisao/la:Oba ramena,prijatelju.Locust je napisao/la:Puno se ovdje sere pop PG-u koji evidentno igra sa povredom šuterske ruke.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.