NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
3 godine zaredom prva runda exit 
Evo pitanje za teme kviz...Kad je Jordan igrao u Lakersima?KK_Bosna je napisao/la:osim najboljeg igraca svih vremenaSarmelino je napisao/la:Ja bih se zapitao zasto niko ziv nece u LAL.
Gle Embiida kralja
"Its great to be up 3-1. We definitely dont want to be in the same situation as GSW two years ago"
Butler crko od smijeha, usto sa pressice
Zadnja izmjena: Bobadilla, dana/u 22 apr 2019, 13:20, ukupno mijenjano 2 puta.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
A jest ga Dame naprasio sinoc nea sta, posebno u drugom kad je sico a WB imao svega 1 poen i to slobodno, ne sjecam se da je i poentiro, vrlo moguce da je zavrsio sa 1 poenom u drugom pl
JHam je napisao/la:Evo pitanje za teme kviz...Kad je Jordan igrao u Lakersima?KK_Bosna je napisao/la:osim najboljeg igraca svih vremenaSarmelino je napisao/la:Ja bih se zapitao zasto niko ziv nece u LAL.
ne ubacivati se preko reda,ima vec postavljeno pitanje na kvizu

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pise clutch points na dnu slike,znaci forumas GOAT idalje ostavlja pecat na temuJustin je napisao/la:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne treba se uopšte srat po njemu, on je svoje odradio ove sezone.NEZALAGANJE je napisao/la:Oba ramena,prijatelju.Locust je napisao/la:Puno se ovdje sere pop PG-u koji evidentno igra sa povredom šuterske ruke.
Drugi pojedinci su zakazali, opet.
Auu dobar.Bobadilla je napisao/la:Kako kaze @nez, sve dok si na terenu zdrav si i tu se prica zavrsava.NEZALAGANJE je napisao/la:Oba ramena,prijatelju.Locust je napisao/la:Puno se ovdje sere pop PG-u koji evidentno igra sa povredom šuterske ruke.
Frajer vazda ima "probleme" s ramenom u aprilu i maju.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ma no excuses, Portland nea ni bolje role igrace pa da covjek kaze nesto ovi imaju Adamsa, Dennisa, Granta, a Por Aminu, Harkless, Hood, dapace. CJ i Dame nadigrali ovu dvojicu i to ti je to
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Apsolutno.Nema izgovora dok si na terenu.Bobadilla je napisao/la:Kako kaze @nez, sve dok si na terenu zdrav si i tu se prica zavrsava. Ja sam mislio da ce oni isprasiti Blazzerse al sam se ocigledno zeznuo. Ljudi ih ubise i bez Nurkica. Pg i Wb tarabeNEZALAGANJE je napisao/la:Oba ramena,prijatelju.Locust je napisao/la:Puno se ovdje sere pop PG-u koji evidentno igra sa povredom šuterske ruke.
PG nigdje ni ne trazi opravdanje, i porice bilo kakvu potvrdu za lose igre na pitanja oko povrede.
Ali je evidentno da to nije to sto se tice njegovih igara, tako da ne vidim potrebu zasto bi mi zazmirili na cinjenicu da znacajno losije igra zbog povrede.
Ali je evidentno da to nije to sto se tice njegovih igara, tako da ne vidim potrebu zasto bi mi zazmirili na cinjenicu da znacajno losije igra zbog povrede.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Clutch je napisao/la:PG nigdje ni ne trazi opravdanje, i porice bilo kakvu potvrdu za lose igre na pitanja oko povrede.

A koji je izgovor za ovog?
Ne postojialemsa je napisao/la:Clutch je napisao/la:PG nigdje ni ne trazi opravdanje, i porice bilo kakvu potvrdu za lose igre na pitanja oko povrede.
Ali je evidentno da to nije to sto se tice njegovih igara, tako da ne vidim potrebu zasto bi mi zazmirili na cinjenicu da znacajno losije igra zbog povrede.A koji je izgovor za ovog?
Ownuju ga Dame Dolla i Portland TrailBrazzersi
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
da je Mirza zdrav, OKC i Utah bi ubili za njegov potpis...bez role igraca koji mogu zabit vanjski sut kad zvijezde tima naprave visak, ne mozes nigdje....evo sinoc je Aminu opravdao ugovor iako je cinjenica da Dame i CJ dobijaju bitku nad udarnom iglom OKC-a..... Presti je poslozio ekipu u stilu LeBrona...sve kamenjar do kamenjara...a kad je drugi najbolji igrac tima takodjer kamenjar,onda si donji
bas je nesreca da Mirzina jedina elitna osobina nije dovoljno iskoristena...dosao je prerano u nba i dvije godine camio na klupi kod Carlesima, Averay....tek je kod Kidda poceo dobijat sigurne minute....Morey je potpuno promijenio paradigmu znacaja tri poena.....Mirza bi u Milvokiju imao 7-8 zagarantovanih trica po mecu (dovoljuno je da svako trecu poludi i oni su na konju), makar ne znao spustit loptu,niti ista drugo....kao sto i nije imao nista drugo
bas je nesreca da Mirzina jedina elitna osobina nije dovoljno iskoristena...dosao je prerano u nba i dvije godine camio na klupi kod Carlesima, Averay....tek je kod Kidda poceo dobijat sigurne minute....Morey je potpuno promijenio paradigmu znacaja tri poena.....Mirza bi u Milvokiju imao 7-8 zagarantovanih trica po mecu (dovoljuno je da svako trecu poludi i oni su na konju), makar ne znao spustit loptu,niti ista drugo....kao sto i nije imao nista drugo
Zadnja izmjena: AirRamiz, dana/u 22 apr 2019, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sto je najgore taman kad je uhvatio solidnu rolu u milvokiju sa 5 trica po utakmici i 50% realizacije,uhvati ga povreda koljena stvorili se ugrusci ponovo i kraj.AirRamiz je napisao/la:da je Mirza zdrav, OKC i Utah bi ubili za njegov potpis...bez role igraca koji mogu zabit vanjski sut kad zvijezde tima naprave visak, ne mozes nigdje....evo sinoc je Aminu opravdao ugovor. Presti je poslozio ekipu u stilu LeBrona...sve kamenjar do kamenjara...a kad je drugi najbolji igrac tima takodjer kamenjar,onda si donji
bas je nesreca da Mirzina jedina elitna osobina nije dovoljno iskoristena...dosao je prerano u nba i dvije godine camio na klupi kod Carlesima, Averay....Morey je nesto kasnije potpuno promijenio paradigmu znacaja tri poena.....u Milvokiju bi imao 8 zagarantovanih trica po mecu, makar ne znao spustit loptu,niti ista drugo
#Punoljetstvo
kad vidis da Brook Lopezu daju da ispali 10 trica i samo stoji iza linije tri poena da se Janis moze sjurit pod reket....jasno je da mirza ima za cim zalitBosniaBoston je napisao/la:Sto je najgore taman kad je uhvatio solidnu rolu u milvokiju sa 5 trica po utakmici i 50% realizacije,uhvati ga povreda koljena stvorili se ugrusci ponovo i kraj.AirRamiz je napisao/la:da je Mirza zdrav, OKC i Utah bi ubili za njegov potpis...bez role igraca koji mogu zabit vanjski sut kad zvijezde tima naprave visak, ne mozes nigdje....evo sinoc je Aminu opravdao ugovor. Presti je poslozio ekipu u stilu LeBrona...sve kamenjar do kamenjara...a kad je drugi najbolji igrac tima takodjer kamenjar,onda si donji
bas je nesreca da Mirzina jedina elitna osobina nije dovoljno iskoristena...dosao je prerano u nba i dvije godine camio na klupi kod Carlesima, Averay....Morey je nesto kasnije potpuno promijenio paradigmu znacaja tri poena.....u Milvokiju bi imao 8 zagarantovanih trica po mecu, makar ne znao spustit loptu,niti ista drugo
ne gotivim mirzu kao lika niti kao igraca,povalio nas je vise puta svojim sebiclukom....niti kao presjednika saveza jer ne vidim da ista radi po pitanju mladih, niti da se bori za nasu djecu.....no treba istaci da ga je zadesio veliki peh ..imao bi slobodu da sutne kad god ima priliku bez da ga neko vadi kad promasi tri u nizu....dovoljno je da siri reket pa makar ne upadala...protivnik mora izaci na njegov sut
Kyrie najveci procenat pobjeda u PO u historiji.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ide mu sad metla pa ce pasti.

Pazi samo kako se Russ kritikuje jer izima suteve, a promasuje. Ispade da Simmons pametnu stvar radi. Zna decko da nije dobar u tome i ne zeli da steti ekipi.Clutch je napisao/la:Ne postojialemsa je napisao/la:Clutch je napisao/la:PG nigdje ni ne trazi opravdanje, i porice bilo kakvu potvrdu za lose igre na pitanja oko povrede.
Ali je evidentno da to nije to sto se tice njegovih igara, tako da ne vidim potrebu zasto bi mi zazmirili na cinjenicu da znacajno losije igra zbog povrede.A koji je izgovor za ovog?
Ownuju ga Dame Dolla i Portland TrailBrazzersi
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Pa naravno, kad ikad sam to pisao. Ne samo sto ne uzima za njega neefikasne suteve nego i ekipa ima vise ofanzivnih posjeda kad eliminises ta forsiranja.Justin je napisao/la:Pazi samo kako se Russ kritikuje jer izima suteve, a promasuje. Ispade da Simmons pametnu stvar radi. Zna decko da nije dobar u tome i ne zeli da steti ekipi.
Al nije Russ u takvoj situaciji jer ekipa dosta ovisi o njemu scorerski, tako da je kritika vise sto ne isporucuje nego sto forsira po mom misljenju.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.