Valja izaći iz dvorane ako pobjedelumani je napisao/la:Ja imam neki osjećaj, da Budućnost danas uzima.
ABA Liga 2018/19
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- legenda reala
- Kontakt:
Re: ABA Liga 2018/19
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
da,bojim se bilo bi svega da se to desi
Bila bi opšta ludnica da se to desi. Ne bi živi izašli (msm na sudije) hahaha
Stvarno je teško reći ko su veći divljaci, miligorci ili ovi srbi.
Slažem se sa već pomenutim da je Čović najveći krivac (nije jedini da se razumijemo), njegova famozna saopštenja ipak je on Slobin mali bio.
Jedina pozitivna stvar je ta da se večeras ovaj cirkus napokon završava.
Jedina pozitivna stvar je ta da se večeras ovaj cirkus napokon završava.
it's football day
Pocelo je.
Igraci Buducnosti se povukli sa terena
Igraci Buducnosti se povukli sa terena
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pocela sra.nja za zagrijavanju
Must watch game ce ovo bit
Nadam se da ce bit na zadnju loptu
Must watch game ce ovo bit
Nadam se da ce bit na zadnju loptu
- akisarajevo92
- Kontakt:
Cijeli play off je odlican, posebno za nas neutralne
imam osjecaj da ce traziti i najmanji detalj iz Buducnosti da se mec otkaze ili igra pred praznim tribinama
imam osjecaj da ce traziti i najmanji detalj iz Buducnosti da se mec otkaze ili igra pred praznim tribinama
Don't believe the hype.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Evo traze da se tribine isprazne 
Registrovati ovo za Zvezdu 20:0
Registrovati ovo za Zvezdu 20:0
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 22 apr 2019, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Grčka škola 
Mada i tamo je bila slična situacija svi smo mi ista ****
Mada i tamo je bila slična situacija svi smo mi ista ****
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Imam neki osjecaj da ovo polako prerasta u konflikt Srbije i Crne Gore
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- LlullSergio
- Kontakt:
Nije daleko od toga bilo he hemarconato je napisao/la:Sigurno nece ulaziti na parket, nasrtati i pljuvati na igrace i rukovodstvo Budućnosti, kao sto je to radio sin ministra policije Cg...JohnCleese je napisao/la:U atmosferi linca, kakva je stvorena, sve osim pobjede Zvezde bilo bi vanvremensko iznenadjenje.
Ali opet je prezanimljivo pratiti kako ce na ogroman rezultatski pritisak odgovoriti Zvezdnini igraci, treneri, navijaci i onaj njihov ljigavi politicar.![]()
Umjesto da se takmicimo ko ce biti bolji domacin, mi se takmicimo ko ce biti gori...Jadno,ovdje ce najmanje biti kosarke...
Kazu nisu navijaci Zvezde stoka ko Crnogorci i ne bi nikad napali protivnicke igrace 
Koji idioti,čuj ubi siptara
- invincible1921
- Kontakt:
marconato je napisao/la:Sigurno nece ulaziti na parket, nasrtati i pljuvati na igrace i rukovodstvo Budućnosti, kao sto je to radio sin ministra policije Cg...JohnCleese je napisao/la:U atmosferi linca, kakva je stvorena, sve osim pobjede Zvezde bilo bi vanvremensko iznenadjenje.
Ali opet je prezanimljivo pratiti kako ce na ogroman rezultatski pritisak odgovoriti Zvezdnini igraci, treneri, navijaci i onaj njihov ljigavi politicar.![]()
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.