Pa ja sam imao okršaje s Pastrmkom i znao me vala isprskat. Ovj su obicni seljaci s forama Ismeta Hore.mma_hz je napisao/la:A **** te Zenica ne vadi helleru,nemoj srati ne spominju familiju
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- samoposteno
- Kontakt:
Tebe izgleda prsce ko stigne pazi da ne zatrudnisPenaltiky je napisao/la:Pa ja sam imao okršaje s Pastrmkom i znao me vala isprskat. Ovj su obicni seljaci s forama Ismeta Hore.mma_hz je napisao/la:A **** te Zenica ne vadi helleru,nemoj srati ne spominju familiju

-
- Kontakt:
Isilovci opet harame? Ako ako
Dobra stvar za koljena,vidim da ce ti trebati.Tako da ces moci duze izdrzati a i neces imati ogrebotine.

!
- samoposteno
- Kontakt:
Izdrzi govedo jos malo dok te ne razdijelimo po gradskim kuhinjamaSariel1987 je napisao/la:Isilovci opet harame? Ako ako
Tebi ćemo kobas i bijele bubrege dat kad dođeš s kanticom po sledovanje.samoposteno je napisao/la:Izdrzi govedo jos malo dok te ne razdijelimo po gradskim kuhinjamaSariel1987 je napisao/la:Isilovci opet harame? Ako ako
- samoposteno
- Kontakt:
Ostavi kobas od cega cete pravit vuvuzele po tom ste poznati a bijele bubrege dadnite krmku da se tuca ukuci da uspara koju markucadillac je napisao/la:Tebi ćemo kobas i bijele bubrege dat kad dođeš s kanticom po sledovanje.samoposteno je napisao/la:Izdrzi govedo jos malo dok te ne razdijelimo po gradskim kuhinjamaSariel1987 je napisao/la:Isilovci opet harame? Ako ako
Sta je ovo .pobogu,ja kontam zaratilo...
Ma nemojte na Penaltykija svi,malo mi je los u defanzivi,ko ovi moji u subotu...
Ma nemojte na Penaltykija svi,malo mi je los u defanzivi,ko ovi moji u subotu...

-
- Kontakt:
Ne mozes klosare pobijedit u klosarluku. Vazda su na domacem terenu
-
- Kontakt:
Jedan dan cemo zalomit u stali da i ti budes na domacem terenuSariel1987 je napisao/la:Ne mozes klosare pobijedit u klosarluku. Vazda su na domacem terenu
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- samoposteno
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Jedan dan cemo zalomit u stali da i ti budes na domacem terenuSariel1987 je napisao/la:Ne mozes klosare pobijedit u klosarluku. Vazda su na domacem terenu

-
- Kontakt:
Kao sto rekoh i odma zagrizose bijele bubrege. Ko bijesni psi hehe
-
- Kontakt:
Olovski brdjanin naso nekom o stalama.Ovo samo u Bosni ima i ze do kantonu 

-
- Kontakt:
Sta reves govedino kuknjavaSariel1987 je napisao/la:Olovski brdjanin naso nekom o stalama.Ovo samo u Bosni ima i ze do kantonu
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Govedo te napravilo kockonja.Sto ce rec da si tele olovsko. Govedo ti ne izlazi iz usta seljacino olovska iskompleksirana. Smrdo jedan seljoberski.belosevic28 je napisao/la:Sta reves govedino kuknjavaSariel1987 je napisao/la:Olovski brdjanin naso nekom o stalama.Ovo samo u Bosni ima i ze do kantonu
Inace?
Zen‘ćke paradzematlije <3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Prskaj titine pionire ,samo prskaj i Titu ne fulaj 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nemoj da opet miniramo aljin mezar 

- SveOveGodine
- Kontakt:
Mi imamo najsiri roster, imamo vise omladinaca nego svi ostali klubovi zajedno, imamo najboljeg trenera koji osim sto je vrhunski strucnjak, jos i voli nas klub vise od svog zivota. Igra nam je savrseno dobra. Ne moze nam niko nista u ovoj ligi. Samo je pitanje hocemo li proci medju 32 najbolje ekipe u Europi, ili ce nas korumpirana UEFA uz pomoc sudija izbaciti vec nakon grupne faze LS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.