Vrlo, vrlo teško da je prema Crnogorcima prije Bošnjacima.BosniaBoston je napisao/la:Srbi imaju 4 stepena mrznje:
1.stepen prema Crnogorcima
2.prema Bosnjacima
3.prema Hrvatima
4.prema Albancima
ABA Liga 2018/19
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: ABA Liga 2018/19
- tuzlak1987
- Kontakt:
I sta je sad? Buducnost ce izgubiti utakmicu i nece biti neke kazne za Zvezdu?
lizn gajz hahah joj ovog repeše
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Ma ubiše ih jači za klasu
A ovog šta radi
A ovog šta radi
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Ma bit će neka kazna ali realno boli ih qurac, ABA titula i EL dobijaju. Treba kupovati ljude da udaraju protivničke igrače pred svaki meč u ovakvim utakmicama, nemaš šta izgubiti izgleda jbgtuzlak1987 je napisao/la:I sta je sad? Buducnost ce izgubiti utakmicu i nece biti neke kazne za Zvezdu?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Srbi imaju 1 stepen mrznje:BosniaBoston je napisao/la:Srbi imaju 4 stepena mrznje:
2.prema Bosnjacima
3.prema Hrvatima
4.prema Albancima
1.stepen prema svima
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma nema sasrali su se igraci Buducnosti, samo se rjesavaju lopte, samo da ne bude u njihovim rukama, ocaj.
Kakvi su retardi ne bi me cudilo da debili sjebu svoj tim i prekinu utakmicu kakvi su bezmozgasi
Kakvi su retardi ne bi me cudilo da debili sjebu svoj tim i prekinu utakmicu kakvi su bezmozgasi
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
I jos misle da su svi protiv njih,a oni zadnja rupa na svirali,niko ne zna ni gdje se nalazi SrbijaOsim13 je napisao/la:Srbi imaju 1 stepen mrznje:BosniaBoston je napisao/la:Srbi imaju 4 stepena mrznje:
2.prema Bosnjacima
3.prema Hrvatima
4.prema Albancima
1.stepen prema svima
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovi clarkovi veze nemaju
- LlullSergio
- Kontakt:
Da se razumijemo Buducnost je slabija ekipa.
Mislim pojedinacno izgledaju bolje,ali citavu sezonu igraju ko qrac. Pogotovo je tako od kada je dosao Repesa i Cole.
Zvezda je bolji tim, mada ni oni nisu nista specijalno.Repesa se ped.erski zalio na nekakvu atmosferu,a izgubio 40 razlike u drugoj utakmici.
Mislim pojedinacno izgledaju bolje,ali citavu sezonu igraju ko qrac. Pogotovo je tako od kada je dosao Repesa i Cole.
Zvezda je bolji tim, mada ni oni nisu nista specijalno.Repesa se ped.erski zalio na nekakvu atmosferu,a izgubio 40 razlike u drugoj utakmici.
- akisarajevo92
- Kontakt:
sta ce biti sa strancima nakon ove utakmice, nece valjda igrati crnogorsku ligu 
Don't believe the hype.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Hajd sve to, al gdje ces dovesti Repesu, pa pratis li kosarku u zadnjih 5-10 godina, to samo debil moze uraditi

Sastavili za nase prilike supertim i doveli Repesu za trenera. Svako daljnje objasnjenje je suvisno.
Ma oni su svoje šanse izgubili u prve dvije tekme u Pioniru, ovo večeras bi teško dobile i euroligaške ekipe u ovakvim okolnostima 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- bhpremierliga12
- Kontakt:
To je to, a evo i muda se stisla pravo. Kako je moguce izgubiti 40, pa dobiti 10, pa opet dobiti pa onda opet izgubiti 40, a profesionalac si, "ogromna pojacanja", uz to imaju i najgoreg MVP-a lige, a sad se vidi da mu je Misko to dao samo da ga proda sto bolje.Epidaurus je napisao/la:Sastavili za nase prilike supertim i doveli Repesu za trenera. Svako daljnje objasnjenje je suvisno.
Onu budalu iz Buducnosti koja je odlucila da izadju na teren nakon svega treba javno objesiti negdje u centru Pg. Pa ovo se ubilo za praznjenja tribina.
Gledaj djece što zavijaju ljubi ih majka, zlatne univerzitetske značke u najavi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.