ABA Liga 2018/19
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: ABA Liga 2018/19
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dosta,dosta kvalitetnija Zvezda.Imam osjecaj da je ono u Podgorici bilo sa pola snage,cisto da se igra peta u Beogradu,zbog kesa. 
!
Ovi iz buducnosti ko da prvi put igraju zajedno
- alan_kardec
- Kontakt:
Rođukaaaaaaaaa

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Al ih ubise
haj razumijem atmosfera i sve ali ovo je bas brukanje budućnosti
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
3 utakmice za redom ne mogu meda u beogradu
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kako je Zvezda uspila da ne pobjedi bar jednu u Podgorici nije mi jasno nikako, ovi igraju odron od košarke.
-
drakensang
- Kontakt:
Ne znam atvarno zasto izlaziti poslije onakvog linca na teren. Sami sebi u nogu pucali, sami pali sami se ubili.
Tu je to negdje po kvalitetu, za mene je Budućnost kvalitetniji tim al' to ništa ne znači, i jedni i drugi se useru domaćinske atmosfere, samo što je daleko lakše igrati u Morači nego u Pioniru, koliko god bila naelektrisana atmosfera i dole, ovo ovdje je jedan veći levelbambus je napisao/la:Dosta,dosta kvalitetnija Zvezda.Imam osjecaj da je ono u Podgorici bilo sa pola snage,cisto da se igra peta u Beogradu,zbog kesa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Repešu dovesti na onakvu ekipu, ništa bolje ni ne zaslužuju.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ko da kupiš novi MAN autobus i daš Ramizu Zmaju da ga vozi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- alan_kardec
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Ko da kupiš novi MAN autobus i daš Ramizu Zmaju da ga vozi
Ka'e ja!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Na prostor Balkana treba baciti i atomsku i nuklearnu bombu , i ubiti svaki oblik života.
Onda izliti betona, i napraviti parking za Evropu.
Onda izliti betona, i napraviti parking za Evropu.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Sigurno,kakav god tim da imas,tesko je izaci pred ovakvu atmosferu,gutavo bude.Al eto boze moj,valjda ce nekad u narednih 30 godina neki nas klub dogurat makar do ovog doigravanja.Zna se na koje klubove mislim.Raonffa je napisao/la:
Tu je to negdje po kvalitetu, za mene je Budućnost kvalitetniji tim al' to ništa ne znači, i jedni i drugi se useru domaćinske atmosfere, samo što je daleko lakše igrati u Morači nego u Pioniru, koliko god bila naelektrisana atmosfera i dole, ovo ovdje je jedan veći level
!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
bambus je napisao/la:Sigurno,kakav god tim da imas,tesko je izaci pred ovakvu atmosferu,gutavo bude.Al eto boze moj,valjda ce nekad u narednih 30 godina neki nas klub dogurat makar do ovog doigravanja.Zna se na koje klubove mislim.Raonffa je napisao/la:
Tu je to negdje po kvalitetu, za mene je Budućnost kvalitetniji tim al' to ništa ne znači, i jedni i drugi se useru domaćinske atmosfere, samo što je daleko lakše igrati u Morači nego u Pioniru, koliko god bila naelektrisana atmosfera i dole, ovo ovdje je jedan veći level
Atmosfera u kojoj ako slučajno pobjediš, niko ti ne garantuje da ćeš živ izaći iz dvorane.
Večeras se desio pokušaj ubistva,ovo veze nema sa sportom.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- akisarajevo92
- Kontakt:

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 22 apr 2019, 21:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
bombaysaphire je napisao/la:bambus je napisao/la:Sigurno,kakav god tim da imas,tesko je izaci pred ovakvu atmosferu,gutavo bude.Al eto boze moj,valjda ce nekad u narednih 30 godina neki nas klub dogurat makar do ovog doigravanja.Zna se na koje klubove mislim.Raonffa je napisao/la:
Atmosfera u kojoj ako slučajno pobjediš, niko ti ne garantuje da ćeš živ izaći iz dvorane.
Večeras se desio pokušaj ubistva,ovo veze nema sa sportom.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Bolji bi otpor Vogošća pružilaakisarajevo92 je napisao/la:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- alan_kardec
- Kontakt:
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.