ABA Liga 2018/19
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: ABA Liga 2018/19
Razbise ih ko siroce napolitanku.
Covic i Bokan sve zivo su unistili.
Covic i Bokan sve zivo su unistili.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Bolji bi otpor Vogošća pružilaakisarajevo92 je napisao/la:
Uf meni izgleda nerealno da će neki probosanski klub zaigrati ovu ligu u dogledno vrijeme, a kamo li ove playoffovebambus je napisao/la:Sigurno,kakav god tim da imas,tesko je izaci pred ovakvu atmosferu,gutavo bude.Al eto boze moj,valjda ce nekad u narednih 30 godina neki nas klub dogurat makar do ovog doigravanja.Zna se na koje klubove mislim.Raonffa je napisao/la:
Tu je to negdje po kvalitetu, za mene je Budućnost kvalitetniji tim al' to ništa ne znači, i jedni i drugi se useru domaćinske atmosfere, samo što je daleko lakše igrati u Morači nego u Pioniru, koliko god bila naelektrisana atmosfera i dole, ovo ovdje je jedan veći level
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jest ovo bruka Buducnosti,ali sta su oni mogli?Morali izac da igraju,pa nek i izgubimo daj samo da odemo odavde...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Olympiakos zbog ovakvih stvari napušta Grčko prvenstvo
ne znaju gdje su došli..
Bravo Covicu uspjelo ti je, uzeo si titulu.
Bravo Covicu uspjelo ti je, uzeo si titulu.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 22 apr 2019, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
22 posto suta 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Prije cemo se ugasit nego nesto slicno igrati.Raonffa je napisao/la:
Uf meni izgleda nerealno da će neki probosanski klub zaigrati ovu ligu u dogledno vrijeme, a kamo li ove playoffove
!
A sta tek da su Delije tu
Ovi se ukenjali i bez organizovanog navijanja
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Najtuznije od svega je sto ce se i nakon ovog pokusaja ubistva igraca Buducnosti i onog gadjanja ekserima i cim sve vec u Podgorici ova liga nastavit igrat sasvim normalno, ko da se nista nije desilo. Da je pameti zvanicnicima Eurolige pa da oduzmu i ovo jedno mjesto ABA ligi, ovo ludilo nece prestat dok neko glavu ne izgubi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
“navijanje”marconato je napisao/la:A sta tek da su Delije tu![]()
#Punoljetstvo
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Repesa
Kako ti čovječe varaš ljude u košarci meni to nije jasno. Veća je prevara Jasmin Repeša u kosarci nego naši medicinari sa školom iz Gracanice.
Kako ti čovječe varaš ljude u košarci meni to nije jasno. Veća je prevara Jasmin Repeša u kosarci nego naši medicinari sa školom iz Gracanice.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Možda nemate organizovano navijanje, ali zato imate organizovani napad na protvnike.marconato je napisao/la:A sta tek da su Delije tu![]()
Sve je to Coki nadoknadio, spremio odbor za docekmarconato je napisao/la:A sta tek da su Delije tu![]()
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Bio sam na utakmici Zvezda - Unics ,navijao za njih u Euroleague, iako navijam za Partizan.
Međutua ovo što Čović sada radi od tako velikog kluba je užas, užas za sport.
Zaratiće sa svim klubovima, čovjek je moron.
Platio navijačima, da igrače Budućnosti gađaju ciglama!?!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Gdje sad Baho da kaze da bi igraci Buducnosti potpisali da se utakmica sad završi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- LlullSergio
- Kontakt:
Kakve dvije odron utakmice je odigrala ova Buducnost jebote.
Jedna od rijetkih osoba koju mrzim iz dna duse.Ljiga,gov.no...Nema rijeci kojom bi ga opisaobombaysaphire je napisao/la:Bio sam na utakmici Zvezda - Unics ,navijao za njih u Euroleague, iako navijam za Partizan.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sve po zaslugamaEpidaurus je napisao/la:Sve je to Coki nadoknadio, spremio odbor za docekmarconato je napisao/la:A sta tek da su Delije tu![]()
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vidjelo se na igracima buducnosti da samo zele da pobjegnu iz arene,nikakva motivacija(a i ne krivim ih vala)
#Punoljetstvo
Wandelanoite je napisao/la:Repesa![]()
Nema on Covica iz sebe.. Ovdje bi Popović izgubio 20 razlike, jer se dešavaju stvari koje nemaju ni 1 % veze sa Košarkom, ako im je to uspijeh i cilj za naredne sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.