A za suho grlo si se snašo boli tePenaltiky je napisao/la:Tata advokat, mama doktorica, takvu bi mogao ženit. Il tata ratni profiter. Ma samo nek je dobra a oni s parama.Osim13 je napisao/la:Nije lud da se ženi
U svakom slučaju i za suh **** i za glad brak je najskuplje rješenje.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Miša, lude godineOsim13 je napisao/la:
Znači tu si dobio inspiraciju za trpanje tuđih žena
® GONGASHI POWERHOUSE ®
ne ometaj, razvijam filmDerdiyok je napisao/la:Miša, lude godineOsim13 je napisao/la:
Znači tu si dobio inspiraciju za trpanje tuđih žena
Moš mislit dođeš do seksualnog levela da se i her Žika Pavlović zabrine za tebe
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
https://www.klix.ba/vijesti/bih/gras-na ... /190415079
Samo novo Forto, a ne turske ofucane konzerve u vidu donacije.
Jesu ovi stariji od Rija il su iz 20 stoljeća?Osim13 je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/bih/gras-na ... /190415079
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Oj kad se ne uguših žito ti yebem
Friški brtPenaltiky je napisao/la:Jesu ovi stariji od Rija il su iz 20 stoljeća?Osim13 je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/bih/gras-na ... /190415079
Bavi se čišćenjem grada dok se Četnici naoružavaju kuknjava kuknjavaOsim13 je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/bih/gras-na ... /190415079
Let's talk about SIX baby!
Kupili trole da mogu lakše do Istočnog ić saditi krompirFowl95 je napisao/la:Bavi se čišćenjem grada dok se Četnici naoružavaju kuknjava kuknjavaOsim13 je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/bih/gras-na ... /190415079
- LlullSergio
- Kontakt:
Sad ce stoka to da išara i sje.be.
Trebali su odmah kamere ugraditi.
Trebali su odmah kamere ugraditi.
Ma kakve kamere, drot fajlera da izjede wannabe rulofe na licu mjesta
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovi su polovni, al imaju u planu nove.Osim13 je napisao/la: Friški brt
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Do mene je, nisam fino pročitaorio_Ferdy88 je napisao/la:Ovi su polovni, al imaju u planu nove.Osim13 je napisao/la: Friški brt
Al za ove trenutne su space shuttle, od 80-ih godina se nisu nabavljale trole, rat preživile
You beefin' with yourself, tell the truth
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- tuzlak1987
- Kontakt:
Upozorio sam te bioOsim13 je napisao/la:Što si me olako ovako pustio da podržavam ove sarmine chokeretuzlak1987 je napisao/la:.
#ThunderDowntuzlak1987 je napisao/la:Upozorio sam te bioOsim13 je napisao/la:Što si me olako ovako pustio da podržavam ove sarmine chokeretuzlak1987 je napisao/la:.
Za koga sad da navijam, tj. ko je najbolji a da nije GSW jer neću da budem dječak koji bali za najboljima
Samo uzmi iste ekipe ko Besko, nema sanse da izgubis u bilo kojem sportu.Osim13 je napisao/la: Za koga sad da navijam
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Cheeky bastardharden je napisao/la:Samo uzmi iste ekipe ko Besko, nema sanse da izgubis u bilo kojem sportu.Osim13 je napisao/la: Za koga sad da navijam
- BosniaBoston
- Kontakt:
BostonOsim13 je napisao/la:Cheeky bastardharden je napisao/la:Samo uzmi iste ekipe ko Besko, nema sanse da izgubis u bilo kojem sportu.Osim13 je napisao/la: Za koga sad da navijam
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za Lakerse onda srčanoOsim13 je napisao/la:Ja sam forum Drake za NBA, sve mi se čini
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 10 gostiju.