NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Dogovoreno, nego reci nam bola hoce li biti dovoljan jedan kofer bit da se ne brukamo pred ljudima. Kazu bjezali u Gradaccu od cupe sa koferom ko djavo od krsta. 
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Nek vam salda sredi bodove u gracanici vi to neznate vi samo znate prelaze iz 2u1 odradit...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Bit ce dovoljno kolko se dogovorite...pravite se fini DOBILI STE ODBIJENICU U GRADACCU I SADA PLACITE...Rodjeni81 je napisao/la:Dogovoreno, nego reci nam bola hoce li biti dovoljan jedan kofer bit da se ne brukamo pred ljudima. Kazu bjezali u Gradaccu od cupe sa koferom ko djavo od krsta.
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Šta je Mujezinović prodavao? On je igrao u prošloj polusezoni gdje je Velež imao skoro pa savršen skor. Možda ste mu plaćali da vam ne uvali osmi gocombe je napisao/la:Ostavte za Bratstva i Dase trebace vam. Il onom kockaru u kog ste se kleli do prije dva kola. A nije ni Cvija ni Edo da nece. Kad hoce Mujezinovic i Fajic hoce i ostali toliko im je dobro u Ptičićima.Rodjeni81 je napisao/la:Ali pazi "KOFER"![]()
![]()
![]()
![]()
Nosio cupo kofer kazu bilo jos kofera ako jedan ne bude dovoljan, sakrili kod fizioterapeuta u tasnu onu veliku
Malo ste para nudili da vas pustimo Olimpik dao bolju ponudu sta se ljutite
Kolega ti rece davali vise od Olimpikafender13 je napisao/la:Malo ste para nudili da vas pustimo Olimpik dao bolju ponudu sta se ljutite
Vase ljudine iz Veleza kada su vidili da nece proc bas kako su mislili, pa odluce na poluvremenu da plate 3 boda sa ponudom jacom od premija olimpika...ali nista od toga jedino sto vam je taj vas gospodin bio kao popisan kao neki P.... u kariranom odijelu...znate vi mostarci o kome se radi....Rodjeni81 je napisao/la:Kolega ti rece davali vise od Olimpikafender13 je napisao/la:Malo ste para nudili da vas pustimo Olimpik dao bolju ponudu sta se ljutitedajte se dogovorite bar da isto pricate ispadate retardi ovako
![]()
Al pravite se vi fini a koscuru bacate na olimpik
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ja Veležove pojedine navijače ne podnosim to oni znaju i znaju svi! Ali brate manite šupljih ja znan da su se naši nudili velezu prije utakmice al je Velež to glad odbio jer je mislio pobjediti glat. A sad se verziraju razne price kao i o famoznim nekim pozamjnicama, oni vama iz kluba pričaju ono sto želite da čujete sto su meni pričali godinama! Ustvari to su obične ublehe! Zna to combe najbolje!
Opet se niste dogovorili jedan govori davali vise od Olimpika jedan kaze manje. Trebali ste se malo bolje pripremiti
a i tajming vam je strasan toliko nakon utakmice
Sta kazes neki cupo sa koferom punim para trazio da kupi utakmicu na poluvremenu. Pa gdje kofer nadje boga ti poljubim, mora da su milioni bili u pitanju
puno gledas filmove.
Al ste likovi za ne povjerovati, ti prvi @Orhan donedavno pisao da ti je Velez najdrazi klubu drzavi poslije Zvijezde dolazio na nasu temu uvlacio se, zugo na Olimpik i njihov kriminal da bi nakon par trzavica sa nekim nasim forumasima okrenuo pricu.
Vjeruj da me ovo oko kofera i cupe nasmijalo ali majke mi.
Sta kazes neki cupo sa koferom punim para trazio da kupi utakmicu na poluvremenu. Pa gdje kofer nadje boga ti poljubim, mora da su milioni bili u pitanju
Al ste likovi za ne povjerovati, ti prvi @Orhan donedavno pisao da ti je Velez najdrazi klubu drzavi poslije Zvijezde dolazio na nasu temu uvlacio se, zugo na Olimpik i njihov kriminal da bi nakon par trzavica sa nekim nasim forumasima okrenuo pricu.

Nosio cupo kofer kazu bilo jos kofera ako jedan ne bude dovoljan, sakrili kod fizioterapeuta u tasnu onu veliku
Ostavte za Bratstva i Dase trebace vam. Il onom kockaru u kog ste se kleli do prije dva kola. A nije ni Cvija ni Edo da nece. Kad hoce Mujezinovic i Fajic hoce i ostali toliko im je dobro u Ptičićima.[/quote]
Šta je Mujezinović prodavao? On je igrao u prošloj polusezoni gdje je Velež imao skoro pa savršen skor. Možda ste mu plaćali da vam ne uvali osmi go
Nisi me skontao dobro. Mujezinovic je otisao u veci klub i za bolju ponudu. Fajic ce vas takode yebati za malo vise kesa. Isto tako Cvija, Edo i jos neki. Poenta je u tome da vam Olimpik pokusava uci medu igrace. Jer ostalo im je jos jedino to i utakmica u Gracanici.
Zato sam prvo spomenuo Bratstvo i Dasu da ponudite kes. Jer uvijek je lakse dat utakmicu i uzet pare nego igrat za nekoga. Tako da budite sigurni ako mu ne ponudite da ce igrat za Olimpika i njihove premije. I dole ce bit cirkus nevideni. Dajte kes i vadite se iz ovih gov ana.
- josipmusa2
- Kontakt:
Ma drkače ove naše, a oni se primaju, drago mi je da vidim da si se unormalio i da smo mi najmanje krivi za onu sedmicu. Sportski pozdravspiska je napisao/la:Ja Veležove pojedine navijače ne podnosim to oni znaju i znaju svi! Ali brate manite šupljih ja znan da su se naši nudili velezu prije utakmice al je Velež to glad odbio jer je mislio pobjediti glat. A sad se verziraju razne price kao i o famoznim nekim pozamjnicama, oni vama iz kluba pričaju ono sto želite da čujete sto su meni pričali godinama! Ustvari to su obične ublehe! Zna to combe najbolje!
Yebo li te combespiska je napisao/la:Ja Veležove pojedine navijače ne podnosim to oni znaju i znaju svi! Ali brate manite šupljih ja znan da su se naši nudili velezu prije utakmice al je Velež to glad odbio jer je mislio pobjediti glat. A sad se verziraju razne price kao i o famoznim nekim pozamjnicama, oni vama iz kluba pričaju ono sto želite da čujete sto su meni pričali godinama! Ustvari to su obične ublehe! Zna to combe najbolje!
Radil se pomocni imal bagera
Zadnja izmjena: fender13, dana/u 23 apr 2019, 21:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta sam sve procitao na int od vas mostaraca za Zvijezdu tacno mi se gadite svi...i jos nesto gotivio Velez sto ne znaci da sam se uvlacio kao sto si naveo...Rodjeni81 je napisao/la:Opet se niste dogovorili jedan govori davali vise od Olimpika jedan kaze manje. Trebali ste se malo bolje pripremitia i tajming vam je strasan toliko nakon utakmice
![]()
Sta kazes neki cupo sa koferom punim para trazio da kupi utakmicu na poluvremenu. Pa gdje kofer nadje boga ti poljubim, mora da su milioni bili u pitanju![]()
puno gledas filmove.
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
To i jeste problem sto na osnovu par likova na internetu generalizujes sve. Nema skoro grada u Bosni gdje Velezovi navijaci nisu od domacina dobro docekani, tako i vecina kad dolazi kod nas, popije se piva uvijek sa momcima i niko nema zamjerku na Velezove navijace. Pusti internet i forume.Orhan je napisao/la: Sta sam sve procitao na int od vas mostaraca za Zvijezdu tacno mi se gadite svi...i jos nesto gotivio Velez sto ne znaci da sam se uvlacio kao sto si naveo...
Kreni od sebe, zasto imas potrebu izmisljati ovu glupost sto si izvalio da je neko sa koferom na poluvremenu u Gradaccu trazio 3 boda ? Zna i najveca budala vise kakvi su ljudi i kakvo je stanje u trenutnom Velezu, nema promil sanse da Hasic i ljudi u Velezu nekome marku daju da ih pusti niti sudiju da kupe. Ali ima sanse da SIPA dodje u Jajce npr na dan utakmice sa Metallegeom i slicne stvari radi regularnosti takmicenja. Ima i Velez konja za trku, ali ne lopovlukom.
Prica se da ste na poluvremenu ponudili pare za 3 boda na poluvremenu bio u prostorijama kluba al ok eto po vasem nema sanse da je to tacno...dobro je da ima normalni za raspravu pa da i ovo napisemRodjeni81 je napisao/la:To i jeste problem sto na osnovu par likova na internetu generalizujes sve. Nema skoro grada u Bosni gdje Velezovi navijaci nisu od domacina dobro docekani, tako i vecina kad dolazi kod nas, popije se piva uvijek sa momcima i niko nema zamjerku na Velezove navijace. Pusti internet i forume.Orhan je napisao/la: Sta sam sve procitao na int od vas mostaraca za Zvijezdu tacno mi se gadite svi...i jos nesto gotivio Velez sto ne znaci da sam se uvlacio kao sto si naveo...
Kreni od sebe, zasto imas potrebu izmisljati ovu glupost sto si izvalio da je neko sa koferom na poluvremenu u Gradaccu trazio 3 boda ? Zna i najveca budala vise kakvi su ljudi i kakvo je stanje u trenutnom Velezu, nema promil sanse da Hasic i ljudi u Velezu nekome marku daju da ih pusti niti sudiju da kupe. Ali ima sanse da SIPA dodje u Jajce npr na dan utakmice sa Metallegeom i slicne stvari radi regularnosti takmicenja. Ima i Velez konja za trku, ali ne lopovlukom.
U ovakvoj ligi kakva je ova da si u ulozi Hasica da dajes, dajes i dajes svoje pare svoj trud i svoje zivce i da nijemo posmatras sta se desava u ovoj saban ligi nema sanse...
Kolko bi vas kostao taj deficit da ne udjete u premier ligu, ne moze niko niemo posmatrat na to sve.
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Pitajete ibru rahimica skim je vecerao i skime dan prije utakmice...vama navijacima se prikazuje lijepa slika veleza, a iza ledja mutniji ste od dunava.....
Retardu ti si prije utakmice dosao na nasu temu i rekao da je Velez kupio utakmicu u Gradaccu i da ste odbili Olimpikove premije i da da se trpa na dvicu jer je kupljena utakmicacrvenobijeli je napisao/la:Pitajete ibru rahimica skim je vecerao i skime dan prije utakmice...vama navijacima se prikazuje lijepa slika veleza, a iza ledja mutniji ste od dunava.....
Pa evo vidim neki vasi pisu da je kao Velez mislio lahko ce sa vama i nije trazio bodove pa je kao na poluvremenu kad je vidio da ne ide trazio da kupi utakmicu
Pa onda neki vasi pisu da je Zvijezda nudila Velezu da se dogovore a Velez odbio.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Pitaj ibru skim je vecerao i kako je dogovarao, i naravno nas je pristao ali kad je to prenio ljudima iz uprave nisu htjeli prihvatit odnosno cekali su da jedan kvazi gospodin dodje iz sarajeva sa aktivkom, ja sam bio siguran da su prihvatili vasu ponudu jer je bila bolja za klub...ali eto nije svima u interesu klub. Samo pitaj ibru o tome, i zasto je se sukobio sa navijacima poslije utakmice.poy poy
Radil se sta na pomocnom?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.