FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Nevjerovatno koliko je ne angazovanja prisutno u igri. Totalno ne zainteresovanost, vrlo malo prodora, sto rezultira jednom vrlo skromnom igrom, ali i kada igraju lose postizu golove.
Jedine svijetle tacke su Miche i Tymo, ostalo je sve ispod nivoa.
Ono sto me najvise nervira je losa igra Kroosa koji mora mnogo vise pruzati a to realan da budem i ne radi bas na najbolji moguci nacin. Od njega se ocekuje da povezuje te akcije da dijeli lopte, ali nista od toga. Ocigledno se i on utopio u ovo sivilo u prvom poluvremenu.
Ono sto me najvise nervira je losa igra Kroosa koji mora mnogo vise pruzati a to realan da budem i ne radi bas na najbolji moguci nacin. Od njega se ocekuje da povezuje te akcije da dijeli lopte, ali nista od toga. Ocigledno se i on utopio u ovo sivilo u prvom poluvremenu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- amel10071988
- Kontakt:
Ja nisam siguran da li gledam Keln-Frajburg ili Bayern-Frajburg
lose ljudi skroz lose 

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- bayern4ever
- Kontakt:
Problem je princip igre koji se svodi na igru po stranama , pa Kroos i Gomez zajedno ne dobiju 3 lopte ukupno ...Omerbavarac je napisao/la:Nevjerovatno koliko je ne angazovanja prisutno u igri. Totalno ne zainteresovanost, vrlo malo prodora, sto rezultira jednom vrlo skromnom igrom, ali i kada igraju lose postizu golove.

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- moustapha
- Kontakt:
Ja se bojim da cemo na kraju sezone donijeti zakljucak da se Kroos prerano vratio iz Leverkusena. Potrebno mu je jos dosta iskustva, jer ponekad reaguje kao pravi pocetnik.Omerbavarac je napisao/la: Ono sto me najvise nervira je losa igra Kroosa koji mora mnogo vise pruzati a to realan da budem i ne radi bas na najbolji moguci nacin. Od njega se ocekuje da povezuje te akcije da dijeli lopte, ali nista od toga. Ocigledno se i on utopio u ovo sivilo u prvom poluvremenu.
#divovi
- amel10071988
- Kontakt:
Bayern bi trebao uzeti Mujdzu a Lahma prebaciti desno,ubi mujdza pranjica,a Muler mu nista ne moze 

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- amel10071988
- Kontakt:
Kad treba dati gol,tu su buyten i demikelis,kad treba da brane gol sto im je zadatak oni se izgube u vremenu i prostoru,jooooj odbrane ako ih ta rijec moze imalo opisati 

- moustapha
- Kontakt:
Mozes ti pricati sta hoces, ali Pranja ima 3 asistencije veceras.amel10071988 je napisao/la:Bayern bi trebao uzeti Mujdzu a Lahma prebaciti desno,ubi mujdza pranjica,a Muler mu nista ne moze

#divovi
-
- Kontakt:
Tymo za 3 1 uz novu assistenciju pranjica . Treca danas 
Edit: 4 1 Kroos , ass Schweini

Edit: 4 1 Kroos , ass Schweini
Zadnja izmjena: bavarian_bk, dana/u 29 okt 2010, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
- amel10071988
- Kontakt:
Svaka cast za igru Pranjica u ofanzivi,ali defanzivno je los,PS kakv gol Krosa izgleda da ga omer naljutio 

- amel10071988
- Kontakt:
Brafhajd po mom misljenju vise nece imati priliku u BAYERNU,autog covjek postigao,izvinite sto stalno kukam ali nemogu da shvatim neke ljude u upravi Bayerna nikako 

- bayern4ever
- Kontakt:
A onog braffheida koji je to bot neznam sto ga uvede bezveze, sve u svemu rezultat dobar igra losa , pise se 3 boda idemo dalje 

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakvo drugo poluvrijeme
Najbolje definitivno u cijeloj sezoni iako smo primili dva gola.
Drugih 45 minuta mnogo obecava.
Veceras sam se divio Tymoschuku. Dugo neki igrac u Bayernu nije pruzio bolju i borbeniju partiju. Majstore svaka cast i mislim da si veceras zavrijedio ogromno postovanje kako navijaca tako i LvG.
S obzirom da je drugo poluvrijeme bilo nevjerovatno dobro, tesko je izdvojiti nekoga ko je bio los. Cak je i Ottl koji je promaseni talenat pruzio jednu partiju dostojnu Bayerna.
Kroos?
Kad hoce, moze itekako. Demantovao me je, ali ipak ono nije dovoljno. Sve dok ne pocne pruzati konstantno dobre partije bice mi na listi nepozeljnih.
Prvi primljeni gol je Mullerov. J.ebo li ga ono odbijanje i pruzanje dugog fora. Poceo mi je ici na zivce.
Drugi gol je Buttov. Braaf nije ama bas nista kriv, jer je onu loptu Butt morao pokupiti.
Sto se tice odbrane, cak je i ona u nekoliko navrata izgledala nevjerovatno. Demichelis je pokazao da moze igrati na vrlo visokom nivou i da je bez razloga na klupi. Niti jedan izgubljeni duel nije imao veceras.
I da ne zaboravim. Pranjic, wow!
Hattrick sto se tice asistencija. 

Drugih 45 minuta mnogo obecava.
Veceras sam se divio Tymoschuku. Dugo neki igrac u Bayernu nije pruzio bolju i borbeniju partiju. Majstore svaka cast i mislim da si veceras zavrijedio ogromno postovanje kako navijaca tako i LvG.
S obzirom da je drugo poluvrijeme bilo nevjerovatno dobro, tesko je izdvojiti nekoga ko je bio los. Cak je i Ottl koji je promaseni talenat pruzio jednu partiju dostojnu Bayerna.
Kroos?

Prvi primljeni gol je Mullerov. J.ebo li ga ono odbijanje i pruzanje dugog fora. Poceo mi je ici na zivce.

Sto se tice odbrane, cak je i ona u nekoliko navrata izgledala nevjerovatno. Demichelis je pokazao da moze igrati na vrlo visokom nivou i da je bez razloga na klupi. Niti jedan izgubljeni duel nije imao veceras.

I da ne zaboravim. Pranjic, wow!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Poslije utakmice sa Frajburgom neke stvari vrijedi definitivno konstatovati:
- ukoliko se u nardnom periodu ponovo u prvoj postavi pojavi jedan od dvojca Demikelis - van Bujten, kako god loš rezultat bio ne treba se nervirati niti jedne sekunde. Pa ja stvarno ne mogu sebi da pojmim dokle će se više van Gal igrati sa živcima navijača Bajerna i da li isti uopšte ima oči i vidi šta se dešava na terenu. Prvi gol direktni krivac Demikelis, a u svega par ozbiljnijih navrata u kojima se večeras našao van Bujten, čovjek je napravio više grešaka i ispada nego li Timoščuk u svoje zadnje četiri utakmice na poziciji stopera,
- Timoščuk mora igrati u prvih 11 i to na poziciji stopera jer je trenutno najbolji stoper Bajerna, bolji je i od Batštubera to je sada definitivno, a od ostalih stopera - zar je vrijedno i naglašavati,
- molio bih sve one koji su do sada branili Gomeza da sa time više prestanu. Do danas sam se suzdržavao komentara vezanih za ovog igrača ali je od danas sve jasno, on jednostavno nije igrač za Bajern i tačka. Pa danas je imao boljih prilika od svih ostalih igrača zajedno a ništa nije pogodio. Da se razumijemo, onaj gol glavom bi ušao i da je na tom mjestu bila greda a kamo li čovjek. Pa i udarac Demikelisa, Timoščuka i Krosa su bili mnogo teži za pgoditi nego li i jedna prilika u kojoj se danas našao Gomez, zato opet ponavljam za one koji će ovog igrača braniti i dalje da nas poštede toga. Ovaj momak u ovakvoj koncepciji igre Bajerna nema šta da traži.
- ukoliko se u nardnom periodu ponovo u prvoj postavi pojavi jedan od dvojca Demikelis - van Bujten, kako god loš rezultat bio ne treba se nervirati niti jedne sekunde. Pa ja stvarno ne mogu sebi da pojmim dokle će se više van Gal igrati sa živcima navijača Bajerna i da li isti uopšte ima oči i vidi šta se dešava na terenu. Prvi gol direktni krivac Demikelis, a u svega par ozbiljnijih navrata u kojima se večeras našao van Bujten, čovjek je napravio više grešaka i ispada nego li Timoščuk u svoje zadnje četiri utakmice na poziciji stopera,
- Timoščuk mora igrati u prvih 11 i to na poziciji stopera jer je trenutno najbolji stoper Bajerna, bolji je i od Batštubera to je sada definitivno, a od ostalih stopera - zar je vrijedno i naglašavati,
- molio bih sve one koji su do sada branili Gomeza da sa time više prestanu. Do danas sam se suzdržavao komentara vezanih za ovog igrača ali je od danas sve jasno, on jednostavno nije igrač za Bajern i tačka. Pa danas je imao boljih prilika od svih ostalih igrača zajedno a ništa nije pogodio. Da se razumijemo, onaj gol glavom bi ušao i da je na tom mjestu bila greda a kamo li čovjek. Pa i udarac Demikelisa, Timoščuka i Krosa su bili mnogo teži za pgoditi nego li i jedna prilika u kojoj se danas našao Gomez, zato opet ponavljam za one koji će ovog igrača braniti i dalje da nas poštede toga. Ovaj momak u ovakvoj koncepciji igre Bajerna nema šta da traži.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Grijesis prijatelju. Miche je bio jedan od najboljih veceras.totem je napisao/la:Poslije utakmice sa Frajburgom neke stvari vrijedi definitivno konstatovati:
- ukoliko se u nardnom periodu ponovo u prvoj postavi pojavi jedan od dvojca Demikelis - van Bujten, kako god loš rezultat bio ne treba se nervirati niti jedne sekunde. Pa ja stvarno ne mogu sebi da pojmim dokle će se više van Gal igrati sa živcima navijača Bajerna i da li isti uopšte ima oči i vidi šta se dešava na terenu. Prvi gol direktni krivac Demikelis, a u svega par ozbiljnijih navrata u kojima se večeras našao van Bujten, čovjek je napravio više grešaka i ispada nego li Timoščuk u svoje zadnje četiri utakmice na poziciji stopera.
Ukrajinac je odigrao fenomenalno na poziciji stopera, a jos fenomenalnije na poziciji zadnjeg veznog. Slatke muke oko njegove pozicije. On ce ubuduce sigurno igrati.- Timoščuk mora igrati u prvih 11 i to na poziciji stopera jer je trenutno najbolji stoper Bajerna, bolji je i od Batštubera to je sada definitivno, a od ostalih stopera - zar je vrijedno i naglašavati,
Fazon je sto se tu nije nasla greda nego Gomez.- molio bih sve one koji su do sada branili Gomeza da sa time više prestanu. Do danas sam se suzdržavao komentara vezanih za ovog igrača ali je od danas sve jasno, on jednostavno nije igrač za Bajern i tačka. Pa danas je imao boljih prilika od svih ostalih igrača zajedno a ništa nije pogodio. Da se razumijemo, onaj gol glavom bi ušao i da je na tom mjestu bila greda a kamo li čovjek. Pa i udarac Demikelisa, Timoščuka i Krosa su bili mnogo teži za pgoditi nego li i jedna prilika u kojoj se danas našao Gomez, zato opet ponavljam za one koji će ovog igrača braniti i dalje da nas poštede toga. Ovaj momak u ovakvoj koncepciji igre Bajerna nema šta da traži.

gdje ce ti dusa za ovakvu igracinu da kazes da nevaljatotem je napisao/la:Poslije utakmice sa Frajburgom neke stvari vrijedi definitivno konstatovati:

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Nije mogao da odradi trening pred utakmicu. To mu je prvo neigranje nakon aprila...bayern4ever je napisao/la:Jeste li primjetili da kad je Demichelis dao gol da je ljubio grb Baye, btw sta je s Badstuberom ?
Tymi je ovo prvi gol za Bayern u Bundesligi

Mene dosta Kroosov gol podjeća na Schweinijev protiv Wedera

Zadnja izmjena: dr.adnan, dana/u 30 okt 2010, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ocjene igrača nakon utakmice - (Najbolja - 1 , Najslabija - 5) :
Butt-- 3
Demichelis-- 1
Tymoschuk-- 1
Lahm-- 2
Pranjić-- 1
Ottl-- 3
Schweinsteiger-- 1
Kroos-- 2
Altintop-- 4
Muller-- 3
Gomez-- 2
van Buyten-- 2
Braafheid-- 4
Butt-- 3
Demichelis-- 1
Tymoschuk-- 1
Lahm-- 2
Pranjić-- 1
Ottl-- 3
Schweinsteiger-- 1
Kroos-- 2
Altintop-- 4
Muller-- 3
Gomez-- 2
van Buyten-- 2
Braafheid-- 4
rutinska pobjeda Bayerna. to je odlika velikih ekipa. i kad nešto ne odigraju vele, opet pobjede. mada je Bayern odigrao sasvim solidno, a sve je začinjeno Kroosovim golom.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Demichellis veceras po meni solidno odigrao i treba ga jos malo provjeriti
Gomez , je zabio taj gol al jos se mora usavrsiti i da daje vise golova jer je imao jos dvije zicer pozicije .
Pranjic je naravno solidno odigrao u defanivi veoma odlicno u napadu sto je njegova bolja strana .
Muuller uvijek pozrtvovan i covjek koji stvarno ima zelju za igrom , nije nesto imao svoju noc ali solidno .
Kroos nije se bas vidio toliko ali mora biti dobar kad da onakvu golcinu covjece
Tymoschuk me stvarno iz partije u partiju ocarava ali uvijek sam znao da je dobar igrac i sigurno je bolji od V.Bomela kojeg treba sto brze prodati . ovaj covijek igra odlicno u defanzivi a koja lopta ide po golu a on je suta vec se treba radovati !
Butt , nije los ali mora one neke lopte i golove braniti tj istrcavati i sve u svemu mislim da treba se pojacati na mjestu Golmana .
Svajni uvijek dobar na svojoj poziciji nije nesto ocarao ali nemoze uvijek daje kad je najpotrebnije .
Znaci sve u svemu nasa ekipa nije losa treba neke stvari promijeniti sad hoce li to Gall skontati , mijenjati uprava Kupovati slijedi da vidimo na Zimskom prijelazno roku ali nije lose + treba racunati da mi nemamo Krila ona nasa ubitacna a pogotovo to Lijevo !

Gomez , je zabio taj gol al jos se mora usavrsiti i da daje vise golova jer je imao jos dvije zicer pozicije .
Pranjic je naravno solidno odigrao u defanivi veoma odlicno u napadu sto je njegova bolja strana .
Muuller uvijek pozrtvovan i covjek koji stvarno ima zelju za igrom , nije nesto imao svoju noc ali solidno .
Kroos nije se bas vidio toliko ali mora biti dobar kad da onakvu golcinu covjece
Tymoschuk me stvarno iz partije u partiju ocarava ali uvijek sam znao da je dobar igrac i sigurno je bolji od V.Bomela kojeg treba sto brze prodati . ovaj covijek igra odlicno u defanzivi a koja lopta ide po golu a on je suta vec se treba radovati !
Butt , nije los ali mora one neke lopte i golove braniti tj istrcavati i sve u svemu mislim da treba se pojacati na mjestu Golmana .
Svajni uvijek dobar na svojoj poziciji nije nesto ocarao ali nemoze uvijek daje kad je najpotrebnije .
Znaci sve u svemu nasa ekipa nije losa treba neke stvari promijeniti sad hoce li to Gall skontati , mijenjati uprava Kupovati slijedi da vidimo na Zimskom prijelazno roku ali nije lose + treba racunati da mi nemamo Krila ona nasa ubitacna a pogotovo to Lijevo !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- schweinsteiger
- Kontakt:
pokupit' ? xDOmerbavarac je napisao/la: Prvi primljeni gol je Mullerov. J.ebo li ga ono odbijanje i pruzanje dugog fora. Poceo mi je ici na zivce.Drugi gol je Buttov. Braaf nije ama bas nista kriv, jer je onu loptu Butt morao pokupiti.
jesi ti vidio brzinu one lopte,braaf je zabio k'o u tudju mrezu

Pranjicu neko mora reci da uzima manje droge,skontace ga xD
kad se vrate Ribery i Robben,napad nam uopste nece trebat....s ovakvim suterima s distance,nek' samo rokaju po golu

zaboravio sam ko je napisao,ali i ja mislim da ce Schweini ostat' do kraja karijere u Bayernu...po meni,on je ove godine trebao dobiti kapitensku traku i samo mu jos fali da s klubom osvoji ligu prvaka i on ce uc' u Bayern's hall of fame

za jos jednog onakvog Tymoschuka,ja bih dao i van Buytena i Demichelisa,covjek je odlicno odigrao i svaku utakmicu se sve vise i vise trudi i zasluzio je ovaj gol konacno

van Buyten i Demichelis u nekim trenutcima djeluju kao pocetnici,da Bog sacuva :S
#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.