NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Jusufova majica hahahaha

Westbrook je zaslužio qrcem po čelu 
Yebo te on sarma
Yebo te on sarma
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dame Dolla
kakv ludjak...i kakav gotivac....ne znam s kim bi ga uporedio...momak je tako cool, skroman, kulturan i vrlo lijepo zna d aprica...pravi lider koji zna svakog suigraca das ohrabri...svako ko dodje s njim u kointakt ostane opciinjen...Hood je najsvjeziji primjer
kakav kyrie, kemba, westbrick i bakraci....Dame je odmah iza (ili odmah do) Currya
Jeste skontali Jukinu majicu

Got Bricks?
Next Question
kakv ludjak...i kakav gotivac....ne znam s kim bi ga uporedio...momak je tako cool, skroman, kulturan i vrlo lijepo zna d aprica...pravi lider koji zna svakog suigraca das ohrabri...svako ko dodje s njim u kointakt ostane opciinjen...Hood je najsvjeziji primjer
kakav kyrie, kemba, westbrick i bakraci....Dame je odmah iza (ili odmah do) Currya
Jeste skontali Jukinu majicu
Got Bricks?
Next Question
Sad POR ima dovoljno vremena da se odmori da ispadne u polufinalu 
Sumnjam da Spurs, i ako imaju Popa, mogu izbaciti Portland u sedam utakmica...JHam je napisao/la:Sad POR ima dovoljno vremena da se odmori da ispadne u polufinalu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jao jest mi drago sto je preko njega zabio, vise nego Westbricka.
Samo nek se oni pripremaju za SA u ovih par dana sto imajuAtlaZ je napisao/la:Sumnjam da Spurs, i ako imaju Popa, mogu izbaciti Portland u sedam utakmica...JHam je napisao/la:Sad POR ima dovoljno vremena da se odmori da ispadne u polufinalu
Au sto ste se vi uzdgili zadnji dana... Covjek bi mislio da idete u veliko finaleJHam je napisao/la:Samo nek se oni pripremaju za SA u ovih par dana sto imajuAtlaZ je napisao/la:Sumnjam da Spurs, i ako imaju Popa, mogu izbaciti Portland u sedam utakmica...JHam je napisao/la:Sad POR ima dovoljno vremena da se odmori da ispadne u polufinalu
Btw, jedva cekam sve ove americke sport programe koji ce pricati samo o OKCu, Westbricku, George Paulu itd, a ne Lillardu i Portlandu... (Irony)
Damian Lillard on his 37-footer to win the series: "There’s been a lot of back and forth, a lot of talk and all that stuff, and that was the last word. That was having the last word."
Blazers' Enes Kanter after advancing to second round: "First, I would definitely like to thank the Knicks for waiving me."
Ko se uzdigo zadnjih dana? Ja sam svo vrijeme govorio da je DEN jaci i od POR i OKC, samo su Justin i kolege mu pricale kako bi OKC recimo dobio DEN u prvoj rundi i tako neke gluposti...I rekoh Nezalaganju na pocetku, ko uzme seriju DEN - SAS ide u finale s GSWAtlaZ je napisao/la:Au sto ste se vi uzdgili zadnji dana... Covjek bi mislio da idete u veliko finaleJHam je napisao/la:Samo nek se oni pripremaju za SA u ovih par dana sto imajuAtlaZ je napisao/la: Sumnjam da Spurs, i ako imaju Popa, mogu izbaciti Portland u sedam utakmica...
Pa Dame nisi morao tako jako, odmah svi zanemarili fluke Denvera. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
@Jham
Mogli bi nauciti da budete malo humble. Ali eto, nemam nista protiv da vas Dame rijesi kao i ove indijance. Samo Stotts mora shvatiti vec jednom da Turnera ne smije drzati dugo na parketu. Covjek je rak rana ovog tima. Kad god ga vidim na parketu, odma mi muka bude jer znam da ce biti opasnost po Blazerse.
Mogli bi nauciti da budete malo humble. Ali eto, nemam nista protiv da vas Dame rijesi kao i ove indijance. Samo Stotts mora shvatiti vec jednom da Turnera ne smije drzati dugo na parketu. Covjek je rak rana ovog tima. Kad god ga vidim na parketu, odma mi muka bude jer znam da ce biti opasnost po Blazerse.
Wess je toliko pao ku.rcu za usi da nije u stanju Kantera na picku iskoristavat.
Ma bit ce to dobra serija, al ja vjerujem da Denver prolazi u 6-7 utakmica...Pogotovo sto nema Nurkica a i Malone se opametio izbacivanjem Bartona iz startne.AtlaZ je napisao/la:@Jham
- josipmusa2
- Kontakt:
Nevjerovatno da OKC nije ništa naučila od NOP-a lani, definitivno najgluplja franšiza trenutno uz valjda Nikse, i to od dana trejdanja Hardena pa do izbora trenera itd itd. Denver u 5, POR je smiješna ekipa, samo su imali sreću da su naletili na jednu žalosnu
76ersi jos nisu ispalirio_Ferdy88 je napisao/la:sarma na haparatima
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako prodje i DEN,sva 4 nosioca u obje konferencije bi prosla dalje.Ne pamtim kad se to desilo zadnji put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.