Haha gledaj onog jadnika sa Hodzicem il ko je Ono vec na slici. I on i cica maca nemaju argumente pa ide da sam maloljetan, da svako ima pristup Internetu, da svako gleda fudbal ... pa I jesi format vala
Hahaha sta kaze... besic

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Igrac godine WBA, za sezonu 2015-16.Dvije vrhunske godine u Wba. Hej! Wba! I to da ne pratim prem i da ne znam koju je perifernu ulogu ovaj imao.
Hajd ne provaljuj se vise a nit su rodjeni u Engleskoj jos manje u Manchesteru a nit su Englezi.Daduli je napisao/la:Vidim da mu je i Fergie mnogo vjerovao.
Fergie me zapisa? Koje mu je to velike utakmice on dao da igra a da nije imao izbora? Ikad cuo za dizanje sampouzdanja nekome?
Rijesio je to lvg kulturno - haj ' vozdra.
Fletcher mctominay i slicni imaju ludu srecu da su rodjeni u engleskoj konkretno manchesteru
Hhaha dobro je konto sam da ce Asteriks skontat al Hodžić je tu . ČestitamFormat je napisao/la:Hajd ne provaljuj se vise a nit su rodjeni u Engleskoj jos manje u Manchesteru a nit su Englezi.Daduli je napisao/la:Vidim da mu je i Fergie mnogo vjerovao.
Fergie me zapisa? Koje mu je to velike utakmice on dao da igra a da nije imao izbora? Ikad cuo za dizanje sampouzdanja nekome?
Fletcher mctominay i slicni imaju ludu srecu da su rodjeni u engleskoj konkretno manchesteru
Imas manje godine nego sam mislio.Daduli je napisao/la:Hhaha dobro je konto sam da ce Asteriks skontat al Hodžić je tu . ČestitamFormat je napisao/la:Hajd ne provaljuj se vise a nit su rodjeni u Engleskoj jos manje u Manchesteru a nit su Englezi.Daduli je napisao/la:Vidim da mu je i Fergie mnogo vjerovao.
Fletcher mctominay i slicni imaju ludu srecu da su rodjeni u engleskoj konkretno manchesteruNisi toliko glup kao što sam mislio
Očigledno mu je vjerovao čim je tolike godine proveo u Utd ili hoćeš reći da je bio u klubu zato što je Englez.Daduli je napisao/la:Vidim da mu je i Fergie mnogo vjerovao
Je l to nisi uzeo dnevnu dozu sarme pa ne kontas da Sam zezo fletchera?Saurman je napisao/la:Očigledno mu je vjerovao čim je tolike godine proveo u Utd ili hoćeš reći da je bio u klubu zato što je Englez.Daduli je napisao/la:Vidim da mu je i Fergie mnogo vjerovao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.