Mogli su makar kroz lumion probacit ove renderesamozeljo1987 je napisao/la:Zanimljivo sa gračaničke općine
???admin je napisao/la:
Znači idu stolice i na veliku tribinu prije postavljanja krova ?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Golemo portal nije objavio postavljanje stolica na stadionu Rodjeni danas. Ugradjeno skoro 400 stolica na jedan dio. Sutra i prekosutra zavrsetak. Za mjesec skoro 3000 stolica na centralnu tribinu i reflektori![]()
???admin je napisao/la:
Idu druze i to strasan kvalitet. Preklopne sto se vidi na slikama061657451 je napisao/la: Znači idu stolice i na veliku tribinu prije postavljanja krova ?
Ali brato Karlsruhe nece dobiti licencu za drugu svabsku ligu jer nema krova na stadionu1922VFC1981 je napisao/la:Da pojedine ekipe prave vanjski WC vise bi se pisalo o tome,nego o najkvalitetnijim stolicama koje Velež postavlja na nedavno napravljenu novu tribinu ali isto tako i nedavno natkrivenu.Uskoro idu stolice na veliku tribinu pa reflektori.Nadam se da ce ovaj portal pisat o drugim infrastrukturalnim poduhvatima ostalih klubova kad vec ne pise o Velezu.Prvi su tu kad treba ocrniti Rahimica i napisati kako mu se psovalu u Jajcu i kako je postao omrazena licnost a u Jajcu na stadionu 90% ljudi doslo u Velezovim dresovima a ono 10% nas docekalo za primjer svima.
Ne znam gdje si ti sjedio, al evo ja sam bio u Areni Zagreb i stolice su udobnije od tih obicnih. Uopce ne djeluje kao da ce se slomiti ili nesto slicno. Cak su i prakticnije, jer zauzimaju puno manje prostora i lakse je prolaziti.Demi je napisao/la:Lijepo. Samo meni te sklopive stolice izgledaju uvijk nesigurno u odnosu na one sto su potpuno na betonskom stepeniku,ali ako su kvalitetne bice sve ok
Pa bolan zar si do Zgreba morao ići da sjediš na preklopnim, kad si mogao otići do Arene "Husejin Smajlović" u Zenici i osjetiš taj ugođajSignore je napisao/la:Ne znam gdje si ti sjedio, al evo ja sam bio u Areni Zagreb i stolice su udobnije od tih obicnih. Uopce ne djeluje kao da ce se slomiti ili nesto slicno. Cak su i prakticnije, jer zauzimaju puno manje prostora i lakse je prolaziti.Demi je napisao/la:Lijepo. Samo meni te sklopive stolice izgledaju uvijk nesigurno u odnosu na one sto su potpuno na betonskom stepeniku,ali ako su kvalitetne bice sve ok
Trebali bi se i ostali ugledati na Velez, i ne samo po pitanju stolica nego po pitanju kompletnog stadiona. Tempo im nije neki, al ne tapkaju u mjestu. Za deset godina ce imati odlican stadion dok ce drugi o njemu i dalje mastati.
1107Signore je napisao/la:Kapacitet: 1.048 sjedecih mjesta. Fino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.