Što se tiče PlayOffa- not so muchSarmelino je napisao/la:Jel ima gdje statistika primljenih game winnera i buzzer beatera, ako Oklahoma nije prva ja cu napustit forum
https://www.reddit.com/r/nba/comments/8 ... r_beaters/
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Što se tiče PlayOffa- not so muchSarmelino je napisao/la:Jel ima gdje statistika primljenih game winnera i buzzer beatera, ako Oklahoma nije prva ja cu napustit forum
Ma bolji ovaj sta ti je. Ono je bio basketball play, ovo je nerealno nesto.AtlaZ je napisao/la:Tesko brate. Ono je bilo nesto nevjerovatno.. Ali i ovaj je legen *wait for it* dery.Clutch je napisao/la:
Otklonili smo dilemu ko je babo
Ovaj mu je bolji od onog protiv Houstona jbt
Ma generalno, po sezoni bar 3 4wobly92 je napisao/la:Što se tiče PlayOffa- not so muchSarmelino je napisao/la:Jel ima gdje statistika primljenih game winnera i buzzer beatera, ako Oklahoma nije prva ja cu napustit forum
https://www.reddit.com/r/nba/comments/8 ... r_beaters/
Ma rekoh ti ja da je to tesko.Ova liga je danas "perimetar liga" i ko tu ima bolje igrace,prolazi.DEN trenutno ima vise igraca tu, koji bolje igraju u oba pravca od ovih koje ima SA.Klupa tu posebno pravi razliku plus se u sivilo uklopio i indisponirani Gay.JHam je napisao/la:Znaci red je da nas oderete sljedece dvijeNEZALAGANJE je napisao/la:Ako prodje i DEN,sva 4 nosioca u obje konferencije bi prosla dalje.Ne pamtim kad se to desilo zadnji put.
Ko ti je kriv sto si prokocko 20 razlike u game 2, stiglo teNEZALAGANJE je napisao/la:Ma rekoh ti ja da je to tesko.Ova liga je danas "perimetar liga" i ko tu ima bolje igrace,prolazi.DEN trenutno ima vise igraca tu, koji bolje igraju u oba pravca od ovih koje ima SA.Klupa tu posebno pravi razliku plus se u sivilo uklopio i indisponirani Gay.JHam je napisao/la:Znaci red je da nas oderete sljedece dvijeNEZALAGANJE je napisao/la:Ako prodje i DEN,sva 4 nosioca u obje konferencije bi prosla dalje.Ne pamtim kad se to desilo zadnji put.
Reds1234 je napisao/la:Al kako mi na **** idu ovi preseransi s ozbiljnim facama nakon bitnog kosa.Teski klisej,vec videno,usudio bih se reci i awkward.
Ja se iskreno nadam da ovo zavrsava u sljedecoj, al ne bi me cudilo ni da bude blowout i ode u 7. utakmicu. Mada, u ovoj se starteri nisu toliko umorili, tako da ono, sve je moguce. Previse mladih igraca u obje ekipe od kojih se nesto ocekuje, pa je bukvalno ciji budu konstantniji uzet ce, za sad su to bili Murray i kompanija, bar ove zadnje dvijeNEZALAGANJE je napisao/la:Ma rekoh ti ja da je to tesko.Ova liga je danas "perimetar liga" i ko tu ima bolje igrace,prolazi.DEN trenutno ima vise igraca tu, koji bolje igraju u oba pravca od ovih koje ima SA.Klupa tu posebno pravi razliku plus se u sivilo uklopio i indisponirani Gay.JHam je napisao/la:Znaci red je da nas oderete sljedece dvijeNEZALAGANJE je napisao/la:Ako prodje i DEN,sva 4 nosioca u obje konferencije bi prosla dalje.Ne pamtim kad se to desilo zadnji put.
Ako gledas seriju,uopste nije do startera SAa.Problem je sto je kompletna klupa zadnje 3 tekme nepostojeca.Niko ne moze zabiti 10p,jer nisu sposobni da igraju odbranu i tako sebi stvore priliku za nesro lakse poene.idma75 je napisao/la:Mislim da je Pop ostao je municije, nažalost![]()
prvu je dobio na račun lošeg denvera, a treću je white izvukao...
jednostavno ne vidim mogu li aldridge i derozan dobiti playoff utakmicu
majestic24 je napisao/la:Koji playoff od strane Westbrooka. 36% FG,trica 32%. Gotovo 5 TO po mecu
Your opponent has left the match.miki_92 je napisao/la:SMOTHEREDTonySosa je napisao/la:Naravno da je loš šut, ali babuka pogodio.![]()
![]()