Dobro da si priznao da si dijete. Jedes li samo meso ili i kupus?Saurman je napisao/la:Dadulice djeca ti se smiju.
Za ovog sa cudnim oleom na profilnoj - ne kontas, dzaba je
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Dobro da si priznao da si dijete. Jedes li samo meso ili i kupus?Saurman je napisao/la:Dadulice djeca ti se smiju.
Ma obicni cirkuzantBrokula je napisao/la:Ooo vidim i vi imate neku svoju verziju Seamana
Kontam ja vrlo dobro.. Kontam da si ti olicenje kreativnosti kad lika, koji postuje Fletchera kao nekoga ko je ginuo za crveni dres, nazivas 'fletcher' .. ono jbg, bas si ga pogodio u hercDaduli je napisao/la:Dobro da si priznao da si dijete. Jedes li samo meso ili i kupus?Saurman je napisao/la:Dadulice djeca ti se smiju.
Za ovog sa cudnim oleom na profilnoj - ne kontas, dzaba je
Mnogo si me razocarao i povrijedio.SMR187 je napisao/la:Kontam ja vrlo dobro.. Kontam da si ti olicenje kreativnosti kad lika, koji postuje Fletchera kao nekoga ko je ginuo za crveni dres, nazivas 'fletcher' .. ono jbg, bas si ga pogodio u hercDaduli je napisao/la:Dobro da si priznao da si dijete. Jedes li samo meso ili i kupus?Saurman je napisao/la:Dadulice djeca ti se smiju.
Za ovog sa cudnim oleom na profilnoj - ne kontas, dzaba je![]()
Svaka ti cast majke mi. Nadjebao si neke glupane na ovom forumu za koje nikad ne bih rekao da ce biti nadjebani
Ne, on je najnormalnije pisao dok nije pukao prije par dana. Ovo je nesto novo ipak.leorey je napisao/la:Ovaj Daduli mora biti drugi profil od Karija, drugog objasnjenja nema. Mada je Kari pametniji.
Onda mu je dao šifruRooney88 je napisao/la:Ne, on je najnormalnije pisao dok nije pukao prije par dana. Ovo je nesto novo ipak.leorey je napisao/la:Ovaj Daduli mora biti drugi profil od Karija, drugog objasnjenja nema. Mada je Kari pametniji.
uvijek, naravno. Bili 1., 7. ili 17. nebitnoDaduli je napisao/la:Mnogo si me razocarao i povrijedio.SMR187 je napisao/la: Kontam ja vrlo dobro.. Kontam da si ti olicenje kreativnosti kad lika, koji postuje Fletchera kao nekoga ko je ginuo za crveni dres, nazivas 'fletcher' .. ono jbg, bas si ga pogodio u herc![]()
Svaka ti cast majke mi. Nadjebao si neke glupane na ovom forumu za koje nikad ne bih rekao da ce biti nadjebani
Citajuci ovo, vidim da si spreman za tekmu veceras
Idemo im pokazat ko je broj jedan u Manchesteru i da im vise Nikad ne padne na pamet da su to oni!!!!!
Po meni je kidao kod lvg a na lijevom krilu pred kraj prve sezone lvgove. Al kad se sjetim tekme protiv Tottenhama uvodi younga na laznu devetkuAsteriks je napisao/la:A sto ne bi trebali dobiti, borba za lp u punom jeku.
...ili imas tablicu budućnosti gdje je plasman vec osiguran...
Nakon dugo vremena Young vracen na prirodnu poziciju, upravo onu na kojoj je kidao za Lujina mandata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.