NK Zvijezda Gradačac

Rodjeni81
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Rodjeni81 » 24 apr 2019, 16:27

crvenobijeli je napisao/la:Pitaj ibru skim je vecerao i kako je dogovarao, i naravno nas je pristao ali kad je to prenio ljudima iz uprave nisu htjeli prihvatit odnosno cekali su da jedan kvazi gospodin dodje iz sarajeva sa aktivkom, ja sam bio siguran da su prihvatili vasu ponudu jer je bila bolja za klub...ali eto nije svima u interesu klub. Samo pitaj ibru o tome, i zasto je se sukobio sa navijacima poslije utakmice.poy poy
Evo upitao bih ga odma al de se prvo dogovorite da pricate jednu pricu. Malo prrsaltaj unazad stranicu dvije na ovoj temi. Nema potrebe da ti ja nesto pisem, kad ti tvoji pisu potpuno drugacije. Evo ti kazes da je ta Velezova ponuda bila bolja za klub, a drugi ti kolega pise da je Olimpikova bila bolja. Majka mu stara vidite li da se brukate.

Evo sve da uzmem da od vas 4 jedan prica istinu, hajde brate dogovorite se koji je taj jedan sa "istinom", a koja trojica su lazovi da niko vise rijeci ne progovori sa njima na forumu. Jel posteno? Evo cekam da mi odgovorite.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 24 apr 2019, 16:45

De ba ljudi
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 24 apr 2019, 19:21

Rodjeni81 je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:Pitaj ibru skim je vecerao i kako je dogovarao, i naravno nas je pristao ali kad je to prenio ljudima iz uprave nisu htjeli prihvatit odnosno cekali su da jedan kvazi gospodin dodje iz sarajeva sa aktivkom, ja sam bio siguran da su prihvatili vasu ponudu jer je bila bolja za klub...ali eto nije svima u interesu klub. Samo pitaj ibru o tome, i zasto je se sukobio sa navijacima poslije utakmice.poy poy
Evo upitao bih ga odma al de se prvo dogovorite da pricate jednu pricu. Malo prrsaltaj unazad stranicu dvije na ovoj temi. Nema potrebe da ti ja nesto pisem, kad ti tvoji pisu potpuno drugacije. Evo ti kazes da je ta Velezova ponuda bila bolja za klub, a drugi ti kolega pise da je Olimpikova bila bolja. Majka mu stara vidite li da se brukate.

Evo sve da uzmem da od vas 4 jedan prica istinu, hajde brate dogovorite se koji je taj jedan sa "istinom", a koja trojica su lazovi da niko vise rijeci ne progovori sa njima na forumu. Jel posteno? Evo cekam da mi odgovorite.
Olimpikova je bolja za ove klosare u upravi..jer je bolja financijski od vase, ali velez je nudio neke bolje uslove za klub, al nebitno kako god bilo postenih nema u ovoj ligi, zato pametno odradite ovo sto vam je ostalo utakmica i sretno do i u pl.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 24 apr 2019, 19:35

A šta ako ne uđemo ? Onda će bit vi se šalili. Jesi li svjestan da se nalazite u situaciji u kojoj smo mi bili sa lopovima na čelu kluba ? Samo vi nemate nikoga ko će stat iza vas i za 2 godine vam slijedi gašenje ako ovako nastavite, već vam najbolji igrači odlaze u niži rang, samo vas raspada može spasit ako GOŠK izvali 5 hiljada dogodine ako im s e vraćalo u PL, a niko ih ne ukrade... Razmisli o tome

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 24 apr 2019, 20:36

josipmusa2 je napisao/la:A šta ako ne uđemo ? Onda će bit vi se šalili. Jesi li svjestan da se nalazite u situaciji u kojoj smo mi bili sa lopovima na čelu kluba ? Samo vi nemate nikoga ko će stat iza vas i za 2 godine vam slijedi gašenje ako ovako nastavite, već vam najbolji igrači odlaze u niži rang, samo vas raspada može spasit ako GOŠK izvali 5 hiljada dogodine ako im s e vraćalo u PL, a niko ih ne ukrade... Razmisli o tome
Nazalost mi smo dotakli dno, vidis terena..sve je jasno, nama i treba da se raspadnemo sa se ugasimo pa da se krene iznova..sa zdravim temeljima..

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 27 apr 2019, 12:12

Ma kako dno jaro ba... sa malim budzetom deremo eto i u prvih pet ekipa smo...dobro je to... tek sad nam idu bolji dani...

Pravi se dole sportsko rekreativni centar sa plasticnim terenom, dvoranom ( balon za rukomet/kosarku), pomocni vec imamo kao i teretanu... bice extra ako bude kako su zamislili...

U narednih dvi tri godine ocekujem bum jarani.... treba malo strpljenja imat...

Necemo izgubit od Gracanice.... toooooooooooo....ideeemooooooooo....

zamx
Kontakt:

Post Postao/la zamx » 27 apr 2019, 17:57

:idea: kako stojimo u gracanici

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 27 apr 2019, 18:55

Nemamo srece na strani staces stalno nam crvene dadnu i nema tu igre vise ha ja...

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 27 apr 2019, 18:56

combe80 je napisao/la:Nemamo srece na strani staces stalno nam crvene dadnu i nema tu igre vise ha ja...
Ja mislim da je ovaj s crvendaćem uzeo crvenku, al u KM-ovima, :silent:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 03 maj 2019, 14:29

Koji je ovaj ruzic prevara od golmana pa do sad kriv za 5 golova, protiv orasja greska, protiv brastva greska a da nepricam protiv igmana....

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 03 maj 2019, 17:58

crvenobijeli je napisao/la:Koji je ovaj ruzic prevara od golmana pa do sad kriv za 5 golova, protiv orasja greska, protiv brastva greska a da nepricam protiv igmana....
Nije on prevara on radi kako mu kaze šef i predsjednik koga treba pustit

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 03 maj 2019, 21:46

fender13 je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:Koji je ovaj ruzic prevara od golmana pa do sad kriv za 5 golova, protiv orasja greska, protiv brastva greska a da nepricam protiv igmana....
Nije on prevara on radi kako mu kaze šef i predsjednik koga treba pustit
Logicno

Zvijezda1986
Kontakt:

Post Postao/la Zvijezda1986 » 04 maj 2019, 11:18

:D Svi na banju nema izgovora pobjeda koja znaci za opstanak siguran i jos jedinstvo il slaven trehnemo i to je to a mozda se kome od njih i pare neke uzmu

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 04 maj 2019, 19:08

Momci kakvi su bili Kurtalic i Maksimovic danas, i kakvi su inace?
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 04 maj 2019, 19:25

Meni su oni odlicni, ali jos nisu za pl.trebaju makar jos 1 sezonu ostat kod nas...kurtalic extra dobar igrac .

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 05 maj 2019, 11:42

Jbg sad necemo pohvaliti momke, kao sto smo ih pljuvali za sestice i sedmice :mrgreen:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 05 maj 2019, 13:55

Cestitke Lukicu,momku koji trci kao bez glave i daje zadnje atome snage,drago mi je zbog njega da je procepio,nadam se da se necemo rasuti na kraju sezone,ako bude opet isto kao prosle godine da ih rastjeraju sve neka sljedece sezone uprava gleda utakmice ja ne isao vise,nadam se da nece doci do toga ali kada to ponove za godinu i po 3 puta onda je svasta ocekivat

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 maj 2019, 13:58

Ovo sto sam ga ja gledao u dresu Zvijezde, mislim da momak ima itekako kvalitet, bez obzira na ove postignute golove.

MUSVDG
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG » 05 maj 2019, 14:36

SMR187 je napisao/la:Jbg sad necemo pohvaliti momke, kao sto smo ih pljuvali za sestice i sedmice :mrgreen:
Nema sad combeta 1 i 2 kad dobijete. A kad treba pljuvati Velez tu su najaktivniji. Eto koliku “ljubav” imaju prema klubu Zvijezda. Pa vise ja volim Zvijezdu nego dva navedena debila bez grama mozga

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 05 maj 2019, 15:01

MUSVDG je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:Jbg sad necemo pohvaliti momke, kao sto smo ih pljuvali za sestice i sedmice :mrgreen:
Nema sad combeta 1 i 2 kad dobijete. A kad treba pljuvati Velez tu su najaktivniji. Eto koliku “ljubav” imaju prema klubu Zvijezda. Pa vise ja volim Zvijezdu nego dva navedena debila bez grama mozga
Javljam se samo kad treba yebavat gigante iz Pticijeg gnijezda. Ljudi koji me bolje znaju upoznati su kolika je moja ljubav prema Zvijezdi. Upravo zbog te ljubavi nemam vise zelje nista komentarisat jer smo otisli u ku rac.
I onda mozes mislit kad takvi raspali yebemo sirotinju iz Ptičića(koja je organizovana ko Barcelona) , sta bi tek bilo da smo organizovan klub.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.