NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ooooooj Goce,zdravlja ces me kostatpenke je napisao/la:Borna od prve minute,nema sekirancije za bodove
Edit:Bagi je nesto bolestan navodno, sta je sa Juricem?
SAMO ŠIROKI!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Jurić je isto otputovao ... Ma nije mi jasan Goce nikao sa guranjem tog Petrovića pa lik veze o nogometu nema! Ja sam ga danas na kladari odigrao manje od 6,5 poena i više od 2,5 skokasince1948 je napisao/la:Ooooooj Goce,zdravlja ces me kostatpenke je napisao/la:Borna od prve minute,nema sekirancije za bodove
Edit:Bagi je nesto bolestan navodno, sta je sa Juricem?

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Evolve
- Kontakt:
Sta je sa Bagaricem ???
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Goce nabijem te na ****!
-
- Kontakt:
- Evolve
- Kontakt:
Pihhhhhh 0:0
Moj Juriću, šta ti treniraš, da te Bog dragi sačuva....
Jel bio penal sad na kraju, nisam vidio ?
NK Široki Brijeg
Ma kakav penalEvolve je napisao/la:Pihhhhhh 0:0
It's better when it's live
Uspio sam uhvatit malo na kosarci strima i pogledo sam zadnjih 20ak minuta. Ono sto sam vidio je da Goce vrijedja nasu inteligenciju s onom bukvom, al dobro to smo vec znali. Cini mi se da smo isli ciljano na bod i uspjeli u tome. Penal je cak mogao i bit, ne znam. Steta Stipine prilike...
SAMO ŠIROKI!
- Evolve
- Kontakt:
Sad gledam ovaj usporeni, neznam baš, da ga je i svirao ne bi mu se moglo baš puno prigovorit, samo se nevidi dobro jel ramenom ili ruka...hlive je napisao/la:Ma kakav penalEvolve je napisao/la:Pihhhhhh 0:0
Matić je mogao isto vrlo lako drugi žuti bezveze fasovat, iako po meni onde je išao na loptu on...
Sve u svemu, teška utakmica očekivano, 0:0 puna šaka brade...
NK Široki Brijeg
Lopta od gola, Stanić se okreće od lopte i sama putanja lopte nakon kontakta ti pokazuje da je odigrao ramenom ili prsima. Nema nikakvu namjeru da igra rukomEvolve je napisao/la:Sad gledam ovaj usporeni, neznam baš, da ga je i svirao ne bi mu se moglo baš puno prigovorit, samo se nevidi dobro jel ramenom ili ruka...hlive je napisao/la:Ma kakav penalEvolve je napisao/la:Pihhhhhh 0:0
Matić je mogao isto vrlo lako drugi žuti bezveze fasovat, iako po meni onde je išao na loptu on...
Sve u svemu, teška utakmica očekivano, 0:0 puna šaka brade...
It's better when it's live
Nema tu penala,ramenom je igrao.
Bod zadovoljavajući,teško se šta moglo očekivati nakon ovolikog broja utakmica u par dana,pogotovo u subotu gdje smo se istrošili i fizički i psihički.
Za samo 3 dana Krupa,dobiti kako god znamo za mirnije vode u prvenstvu.
Bod zadovoljavajući,teško se šta moglo očekivati nakon ovolikog broja utakmica u par dana,pogotovo u subotu gdje smo se istrošili i fizički i psihički.
Za samo 3 dana Krupa,dobiti kako god znamo za mirnije vode u prvenstvu.
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Šteta što je Radnik dobio GOŠK, mogli smo vec prakticki osigurat europu, al dobro.
Sad kad se malo sagleda, koliko smo se mucili sa realizacijom ovu sezonu, ovo trece mjesto je cudo... Koliko smo bodova samo osvojili u zadnjih 10min utakmice, pobjeda u 90+, svega je tu bilo. Da smo imali raspolozenog napadaca koji je u stanju zabiti 10-12+ golova, bili bi u utrci za prvaka sigurno, al eto sta je tu je. Europa je nadohvat ruke, nadat se kiksu Radnika uz nasu pobjedu protiv Krupe da se odvojimo od tog petog mjesta i da udjemo u finale Kupa rasterećeni.
Sad kad se malo sagleda, koliko smo se mucili sa realizacijom ovu sezonu, ovo trece mjesto je cudo... Koliko smo bodova samo osvojili u zadnjih 10min utakmice, pobjeda u 90+, svega je tu bilo. Da smo imali raspolozenog napadaca koji je u stanju zabiti 10-12+ golova, bili bi u utrci za prvaka sigurno, al eto sta je tu je. Europa je nadohvat ruke, nadat se kiksu Radnika uz nasu pobjedu protiv Krupe da se odvojimo od tog petog mjesta i da udjemo u finale Kupa rasterećeni.
NK Široki Brijeg
Po meni nije tu samo do napadača vec do citave ekipe, jednostavno cinjenica je da smo losi i to je to. Nijedan krilni igrac nam nije dao vise od 5 golova ja mislim, a u Sarajevu jedan Tatar ima 10 komada, vise nego nas prvi napadač. Kuci nikad gori nismo bili, a opcenito nikad manje golova nismo dali, doduse ni primili. Kad skontas izgubili smo od Sarajeva 2 puta, Zelje i Radnika jednom sto je za respekt, al opet previse neriješenih.. Nadam se da osvajamo kup pa da sezona koliko toliko moze bit uspješna.Evolve je napisao/la:Šteta što je Radnik dobio GOŠK, mogli smo vec prakticki osigurat europu, al dobro.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
- Evolve
- Kontakt:
Red bi bio da su pozvali i ekipu sa foruma

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Vise znamo od njihAndroid je napisao/la:Red bi bio da su pozvali i ekipu sa foruma![]()

Samo me zanima ko ce doc na tu proslavu kad ni uprave nemamo

SAMO ŠIROKI!
Mozda imamo upravu, samo mi ne znamo hahah. Evo za Zeleniku nije bilo rijeci nigdje, a direktor sad, sta li vec
Doci ce ove nase guzonje, Sulenta i ekipa, hlive...
Doci ce ove nase guzonje, Sulenta i ekipa, hlive...

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Cwirek, jurisicduska, Lecler, mnon46, perodeformero, tutankamon1905, TylerBurey i 35 gostiju.