FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 apr 2019, 18:57

Eee moj Krste ... :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 apr 2019, 18:58

SveOveGodine je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
SveOveGodine je napisao/la:Protiv radnika ako izgubimo sa manje od 3 razlike to ce biti veliko iznenadjenje.
E jbg i ti sad pretjera. A utakmica protiv Radnika je u svakom slucaju odlucujuca, da je bar ne izgubiti, a ako pobjedimo skoro pa sigurno smo prvaci.
Nadam se da grijesim. Ali ako se nesto drasticno ne promjeni, ne vjerujem da mozemo do bod(ova)
Sa ovakvom igrom vrlo tesko. Danas nam je sreca samo da nam je protivnik bila Mladost.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 apr 2019, 19:00

Realno nismo ni zapinjali danas, igrali smo onoliko koliko treba. U svakom slucaju i Bijeljini ce morati puno bolje.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 apr 2019, 19:04

emir79 je napisao/la:U subotu opet utakmica i jasno je bilo da ce drugo poluvrijeme igrati pod kocnicom.

Jucer sam pisao, a danas se i potvrdilo da je Handzic igrac samo sa klupe da ulazi, jer kad god je poceo izgledao je kao danas.

Rutinski odradjeno, a ovdje po običaju standardno zaprđivanje.
daleko od rutinskog je ovo

Hare prevali 500 minuta u 28. kolu :D
druga tekma da je počeo od 1ve :wtf: :think: :tokralju:
rotation master :rol:

ako je ovo rutinski u subotu bi već moglo biti "nismo imali sreće, nije htjela u gol"
semafor se upalio itd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 24 apr 2019, 19:06

SveOveGodine je napisao/la:Protiv radnika ako izgubimo sa manje od 3 razlike to ce biti veliko iznenadjenje.
Super, volim iznenadjenja :opaopa: :opaopa:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 apr 2019, 19:09

i sad čekamo da nas opet ubice obraduju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 apr 2019, 19:10

Sabana na desnog beka, Hebibovica na krilo, Krstu na klupu. Ja bi ovako u Bijeljini, ali Bgm ne mogne li Ahmet igrati bice bas gutavo.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 apr 2019, 19:10

Denchi je napisao/la:
emir79 je napisao/la:U subotu opet utakmica i jasno je bilo da ce drugo poluvrijeme igrati pod kocnicom.

Jucer sam pisao, a danas se i potvrdilo da je Handzic igrac samo sa klupe da ulazi, jer kad god je poceo izgledao je kao danas.

ako je ovo rutinski u subotu bi već moglo biti "nismo imali sreće, nije htjela u gol"
semafor se upalio itd.
Pa rutinski nego sta, ljudi nisu za 90 minuta prilike stvorili haha
U drugom poluvremenu smo par puta krenuli prema golu.
Ne kazem da smo bili top, ali odradili onako rutinski bez previse zatezanja. :D

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 24 apr 2019, 19:12

Dabogda nam 'vaka svaka bila.. Sta ste vi kontali protivniku utrpat jos 5 i oborit im moral za subotu.. polahko ljudi

Sad po meni najteze gostovanje do kraja.
Al kad su im gurbeti stvorili 5 6 prilika mozemo i mi 10. Pa nisu oni Napoli, ha ja.. samo s voljom odigrat i 100% svojih mogucnosti da daju, eto recepta za pobjedu nikakva taktika pi.cke materne na krompiristu, ko vise da gu.ze taj ce bolje proc
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 24 apr 2019, 19:12

Hadzic ne igra protiv nas :think:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 apr 2019, 19:14

Denchi je napisao/la:

semafor se upalio itd.
A kako to ti nazivas utakmicu u kojoj imas vec 2-0 u prvom poluvremenu? Tebi to nije rutinski?
Hvalisani Hare promasi u tom istom prvom poluvremenu sto vidis jednom u godini. Dzaba ga hvalis kad i sam znas da ni u istu recenicu sa Ahmetovicem ne moze.

Vec sam ti jucer pisao o njemu, mada ti to vidis i sam samo bespotrebno tjeras inat.

Sta si mislio da ces se u Bijeljini prosetati? To ne moze niti jedna ekipa u ligi, pa tako ni mi. Naravno da ce biti i vise nego teska utakmica. Dovoljno je da pogledas u tabelu i vidis sto ce to biti tako.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 apr 2019, 19:17

Zukanovic je napisao/la:Hadzic ne igra protiv nas :think:
Željo mu stavio klauzulu garant :rol:

za Ahmeta će se znat sutra da li će moći u subotu igrat ima pregled sutra...
sumnjam da će rizikovati, možda sa klupe?

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 apr 2019, 19:18

Zukanovic je napisao/la:Hadzic ne igra protiv nas :think:
Op, odlicno. Jel im jos ko fali?

1:3 u Bijeljini u subotu
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 apr 2019, 19:20

zagorski je napisao/la:Sabana na desnog beka, Hebibovica na krilo, Krstu na klupu. Ja bi ovako u Bijeljini, ali Bgm ne mogne li Ahmet igrati bice bas gutavo.
Lijevo Halilovic i Tatar. Tatar danas nije igrao i grizao bi a Velkoski... ne znam sta da kazem, treba mu dvije utakmice klupe da se dohaviza. Igrac manje evo trecu zaredom.
Doduse imao je ono proigravanje glavom kad Sisic ofula, da ne grijesim dusu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 24 apr 2019, 19:21

Tri boda iz Bijeljine donose titulu-jasno ko dan

SveOveGodine
Kontakt:

Post Postao/la SveOveGodine » 24 apr 2019, 19:22

Ma samo da ih je dobiti, pa makar bilo 9-10. Imaju oni dobru ekipu i vazne 3 bobe su u igri i nama i njima. A vjerovatno ce biti jos i premirani

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 apr 2019, 19:23

Vladan - Mujakic Lazic Sabanovic Halilovic - Stanoja Crepulja - Rahmanovic - Tatar Hebibovic - Velkoski. Ako Ahmet bude mogao samo on umjesto Hebiba i u napad, a Krle na krilo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 apr 2019, 19:26

Zrinjski nece uzeti vise od 13 bodova u posljednji 5 kola sto znaci da ce nama biti dovoljno 9 bodova. Ja na temi negatiivaca sta je ovo majko mila.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 24 apr 2019, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 apr 2019, 19:26

emir79 je napisao/la: A kako to ti nazivas utakmicu u kojoj imas vec 2-0 u prvom poluvremenu? Tebi to nije rutinski?
Hvalisani Hare promasi u tom istom prvom poluvremenu sto vidis jednom u godini. Dzaba ga hvalis kad i sam znas da ni u istu recenicu sa Ahmetovicem ne moze.

Vec sam ti jucer pisao o njemu, mada ti to vidis i sam samo bespotrebno tjeras inat.

Sta si mislio da ces se u Bijeljini prosetati? To ne moze niti jedna ekipa u ligi, pa tako ni mi. Naravno da ce biti i vise nego teska utakmica. Dovoljno je da pogledas u tabelu i vidis sto ce to biti tako.
ako si gledao utakmicu gdje je sve sjevalo nazad, gdje ti Lija pobaca komplet odbranu na nos...i zabiješ nekako 2 gola(nijedan iz organizovane akcije)...i ako ti je zaključak da je ovo rutinski odrađena tekma, ja bi ti savjetovao da počneš gledati u tv dok utakmica traje umjesto teletekst ili tekstualne prenose...ili kod očnog ;)

Hvalisani Hare? momka je ubio naš vrli trener zajedno sa ostatkom tima zbog manjka rotacije i male minutaže, može zabit Atalanti golmanu od 10 miliona eura, stoperu od 20 miliona eura ali eto zaboravio ovim hadaljima??? svaki iole inteligentan čovjek vidi da je problem u formi i minutaži, manjku igračkog ritma....borio se momak, nije šetao jbg (nije u prvih 11 da ima to pravo)
isto važi i za Šišića...

dovoljno je pogledati učinak napada u ovih zadnjih 5 tekmi isto da znam da treba to protresti, promješati, razbuditi... a i odmoriti...

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 24 apr 2019, 19:27

Daj Bože da griješim , ali mislim da je nama maksimalno X u Bijeljini.
Evropa , premije + trener im je "legenda svinjskog " + se zakačio sa Huskom.
MDK dobro premirati, tako da se igrači bacaju na glavu , da otkinu bod/ove protiv svinja.
Ne daj Bože da dođe do toga da u zadnjem kolu moramo ganjati pobjedu protiv GOSKA, pamet u glavu svi !
Zadnja izmjena: Testo, dana/u 24 apr 2019, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”