FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 24 apr 2019, 19:23

Vladan - Mujakic Lazic Sabanovic Halilovic - Stanoja Crepulja - Rahmanovic - Tatar Hebibovic - Velkoski. Ako Ahmet bude mogao samo on umjesto Hebiba i u napad, a Krle na krilo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 apr 2019, 19:26

Zrinjski nece uzeti vise od 13 bodova u posljednji 5 kola sto znaci da ce nama biti dovoljno 9 bodova. Ja na temi negatiivaca sta je ovo majko mila.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 24 apr 2019, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 apr 2019, 19:26

emir79 je napisao/la: A kako to ti nazivas utakmicu u kojoj imas vec 2-0 u prvom poluvremenu? Tebi to nije rutinski?
Hvalisani Hare promasi u tom istom prvom poluvremenu sto vidis jednom u godini. Dzaba ga hvalis kad i sam znas da ni u istu recenicu sa Ahmetovicem ne moze.

Vec sam ti jucer pisao o njemu, mada ti to vidis i sam samo bespotrebno tjeras inat.

Sta si mislio da ces se u Bijeljini prosetati? To ne moze niti jedna ekipa u ligi, pa tako ni mi. Naravno da ce biti i vise nego teska utakmica. Dovoljno je da pogledas u tabelu i vidis sto ce to biti tako.
ako si gledao utakmicu gdje je sve sjevalo nazad, gdje ti Lija pobaca komplet odbranu na nos...i zabiješ nekako 2 gola(nijedan iz organizovane akcije)...i ako ti je zaključak da je ovo rutinski odrađena tekma, ja bi ti savjetovao da počneš gledati u tv dok utakmica traje umjesto teletekst ili tekstualne prenose...ili kod očnog ;)

Hvalisani Hare? momka je ubio naš vrli trener zajedno sa ostatkom tima zbog manjka rotacije i male minutaže, može zabit Atalanti golmanu od 10 miliona eura, stoperu od 20 miliona eura ali eto zaboravio ovim hadaljima??? svaki iole inteligentan čovjek vidi da je problem u formi i minutaži, manjku igračkog ritma....borio se momak, nije šetao jbg (nije u prvih 11 da ima to pravo)
isto važi i za Šišića...

dovoljno je pogledati učinak napada u ovih zadnjih 5 tekmi isto da znam da treba to protresti, promješati, razbuditi... a i odmoriti...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 24 apr 2019, 19:27

Daj Bože da griješim , ali mislim da je nama maksimalno X u Bijeljini.
Evropa , premije + trener im je "legenda svinjskog " + se zakačio sa Huskom.
MDK dobro premirati, tako da se igrači bacaju na glavu , da otkinu bod/ove protiv svinja.
Ne daj Bože da dođe do toga da u zadnjem kolu moramo ganjati pobjedu protiv GOSKA, pamet u glavu svi !
Zadnja izmjena: Testo, dana/u 24 apr 2019, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 apr 2019, 19:27

Ahmet je mogao i danas al nisu rizikovali ništa, bit će prespreman za Bijeljinu.

Važna utakmica, svi su svjesni važnosti utakmice i svi znaju šta donosi pobjeda, vjerujem da će "poginut" kao protiv kona i da ćemo ubjedljivo slavit. Mogli bi napravit invaziju u Bijeljinu?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 24 apr 2019, 19:28

Ocekivano lagana utakmica i pobjeda, rutinsko odradjivanje posla, u drugom obje ekipe se cuvale za vikend :mrgreen:

A od Slobode nikakve koristi, opet skinuli gace Zrinjskom, oni kad budu ispali iz lige u Mostaru ce biti dan zalosti...a i ovaj Zrinjski nervira sa ovim pobjedama 1:0, ovo im je 4 pobjeda od 1:0 u zadnjih 6 utakmica, na proljece u 11 utakmica primili 4 gola, i to na Pecari dva(penal, i u 90 minuti), i proitv nas u kup utakmicama(penal na kosevu, i u 90 minuti u Mostaru)...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 24 apr 2019, 19:34

Testo je napisao/la:Daj Bože da griješim , ali mislim da je nama maksimalno X u Bijeljini.
Evropa , premije + trener im je "legenda svinjskog " + se zakačio sa Huskom.
MDK dobro premirati, tako da se igrači bacaju na glavu , da otkinu bod/ove protiv svinja.
Ne daj Bože da dođe do toga da u zadnjem kolu moramo ganjati pobjedu protiv GOSKA, pamet u glavu svi !
Pa nisu Real, pogledaj im ekipu ba. Samo ako nasi budu voljni ovi ce primiti tricu. A ako ne budu onda je belaj, sv jee do nas
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 24 apr 2019, 19:36

BordoSarajevo je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Hadzic ne igra protiv nas :think:
Op, odlicno. Jel im jos ko fali?

1:3 u Bijeljini u subotu
On je jedini.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 24 apr 2019, 19:36

Sabinho je napisao/la:Vladan - Mujakic Lazic Sabanovic Halilovic - Stanoja Crepulja - Rahmanovic - Tatar Hebibovic - Velkoski. Ako Ahmet bude mogao samo on umjesto Hebiba i u napad, a Krle na krilo.
Samo volja druze ovdje treba, dat nasim premije hebo svinjski i Mladost
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 apr 2019, 19:38

Zukanovic je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Hadzic ne igra protiv nas :think:
Op, odlicno. Jel im jos ko fali?

1:3 u Bijeljini u subotu
On je jedini.
Peco je operisan nema ni njega.

Sampioni smo ljudi ne sikirajte se. ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 apr 2019, 19:39

Denchi je napisao/la:
emir79 je napisao/la: A kako to ti nazivas utakmicu u kojoj imas vec 2-0 u prvom poluvremenu? Tebi to nije rutinski?
Hvalisani Hare promasi u tom istom prvom poluvremenu sto vidis jednom u godini. Dzaba ga hvalis kad i sam znas da ni u istu recenicu sa Ahmetovicem ne moze.

Vec sam ti jucer pisao o njemu, mada ti to vidis i sam samo bespotrebno tjeras inat.

Sta si mislio da ces se u Bijeljini prosetati? To ne moze niti jedna ekipa u ligi, pa tako ni mi. Naravno da ce biti i vise nego teska utakmica. Dovoljno je da pogledas u tabelu i vidis sto ce to biti tako.
ako si gledao utakmicu gdje je sve sjevalo nazad, gdje ti Lija pobaca komplet odbranu na nos...i zabiješ nekako 2 gola(nijedan iz organizovane akcije)...i ako ti je zaključak da je ovo rutinski odrađena tekma, ja bi ti savjetovao da počneš gledati u tv dok utakmica traje umjesto teletekst ili tekstualne prenose...ili kod očnog ;)

Hvalisani Hare? momka je ubio naš vrli trener zajedno sa ostatkom tima zbog manjka rotacije i male minutaže, može zabit Atalanti golmanu od 10 miliona eura, stoperu od 20 miliona eura ali eto zaboravio ovim hadaljima??? svaki iole inteligentan čovjek vidi da je problem u formi i minutaži, manjku igračkog ritma....borio se momak, nije šetao jbg (nije u prvih 11 da ima to pravo)
isto važi i za Šišića...

dovoljno je pogledati učinak napada u ovih zadnjih 5 tekmi isto da znam da treba to protresti, promješati, razbuditi... a i odmoriti...
Ako prvi gol, nije iz izradjene akcije, onda ni u jednoj utakmici nema akcija. Husref je kriv za sve. :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 apr 2019, 19:49

fks74 je napisao/la: Ako prvi gol, nije iz izradjene akcije, onda ni u jednoj utakmici nema akcija. Husref je kriv za sve. :rol:
:D tika-taka :tokralju: :D
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 apr 2019, 20:01

Ocito je da je ekipa kondiciozno slabo pripremljena.

I to je jedini razlog ako nedaj boze ne osvoimo titulu.

Zasto bi bilo kojem igracu rezervnom neko davao meprestalno sansu ako ne iskoristi sansu kad mu se da ili igra mnogo slabije nego standardni igrac kad mu trener da njegovu minitazu, pa nismo seljeznicar olimpik, treba da igra koje bolji rezerva si ako si bolji kad dobijes 90 minuta dokazi se da si bolji.

Haris nije dokazao da je bolji od ahmeta ni danas ni prije kad je igrao a dobivao sanse od prve minute i dovoljno prostora da dokaze al nije.

Mahniti sisic isto

Danas stanoje odigro odlicno nihad lazic standardno odlicno

Rifet crepulja habib tatar handzic slabo

Rahmanovic malo bolje nego ovi iznad nabrojani, al vidjelo se na pocetku drugog kako labavo i nejako ulazi u duel 3 puta udara igraca nemoze da ga obori dok prijasnji mma borac sa jednim low kickom bi mu obje noge slomio

Kova je odbranio onaj sut, nije ono neki sut neodbranjiv ali ako je ko gledo kako se bacio i da mu je tjelo bilo paralelno sa travnjakom posjetio me na vander sara dok je branio u Ajaxsu.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 apr 2019, 20:06

Pitar6785 je napisao/la:
Zasto bi bilo kojem igracu rezervnom neko davao meprestalno sansu ako ne iskoristi sansu kad mu se da ili igra mnogo slabije nego standardni igrac kad mu trener da njegovu minitazu, pa nismo seljeznicar olimpik, treba da igra koje bolji rezerva si ako si bolji kad dobijes 90 minuta dokazi se da si bolji.

Haris nije dokazao da je bolji od ahmeta ni danas ni prije kad je igrao a dobivao sanse od prve minute i dovoljno prostora da dokaze al nije.
bio je Hare na pripremama jako dobar kao i Šišić(Resić,Šabanović...), međutim Hus je forsirao prvu postavu da proigraju i sad imaš da nit prva 11-ka je u formi a i rezerve koje su bile u formi su se ohladili i jer im nije davao minutaže su totalno van ritma....

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 apr 2019, 20:07

Da Halilovic je ko i rahmanovic bolji od vecine dobro je pidra zamjenio dok je povrjeden.

Hebibovic je dao go fala Bogu al imo je srece da je fulio upropastio bi penal, posto bolji igraci padaju kod nakog duela i bude penal. Znaci ne prigovaram ispalo je dobro al vrlo lahko je moglo nas kostat. Inace lose je odigrao

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 apr 2019, 20:11

Prvo pripreme su jedno liga je drugo, al ako hoces i to gledat pogledaj prvih 5 utakmica u nastavku i 2 utakmice u kupi i recimi da bi uradio ono sto je ahmet uradio. Mozda je bio u dobroj formi al nije bio bolji od ahmeta ni tad jer je ahmet bio najbolji igrac u prvih 7-8 kola

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 apr 2019, 20:12

Zip je napisao/la:JOŠ 5 POBJEDA I 2 X-a !!!

Radnik ?
Čelik pobjeda?
Tuzla City pobjeda?
Zvijezda pobjeda?
Gošk ??? ovde nista nije sigurno
JOŠ 3 POBJEDE I 2 X-a

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 24 apr 2019, 20:15

Gosk slijedecu od Celika izgubi i on je ispao !

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 24 apr 2019, 20:15

Ocekivao sam da sloboda moze remi izvuci, steta

Danas rutinska pobjeda, idemo dalje gazimo sve do titule
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 apr 2019, 20:17

Pitar6785 je napisao/la:Prvo pripreme su jedno liga je drugo, al ako hoces i to gledat pogledaj prvih 5 utakmica u nastavku i 2 utakmice u kupi i recimi da bi uradio ono sto je ahmet uradio. Mozda je bio u dobroj formi al nije bio bolji od ahmeta ni tad jer je ahmet bio najbolji igrac u prvih 7-8 kola
mogo je imat više minuta od 8-10 po tekmi nemoj zajebavat...taman ništa da nije pokazao treba mu dati po po sata po tekmi a nekad(češće) i cjelu, puno je igrao Ahmet, čovjeku 34 jbg, puno i Hebib jbt 30 tekmi heeeeeeeeeeeej :facepalm: :facepalm: smiješno bolan Alves(pravi) ih tolko nije odigro...gdje ćeš im dat siguricu da nemaju zamjene tad dođe kurcobolja i ufuravanje samo od sebe....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, Laganini1986, NazorUso i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []